Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@asha píše:
Tak ja nejdriv chtela kocky hajit, kocka neni pes a proste chodi tam, kam chce…JENZE pak jsem trochu pocetla a ja bych teda nechtela mit totalne smradlavou zesr.nou zahradu. VY JO???Takze bud hadice, nebo vzduchovka a strilet hrubou soli. Blby je, ze to nema moc dostrel, ale cim hrubsi sul, tim dal dostreli. Pokud se trefite, budou si to fakt pamatovat uz naporad
Je to proste blby, ale nekdy nic jinyho nezbyde.
Proto že sem to sama zažila, tak vim že řešení jsou.Furt je náké řešení než se snížit k tomu zabít živého tvora a to kočky fakt nemám ráda
A nesere ti tam spíš tvuj pes zakladatelko?
Já teda kočku dřív vlastnila a nesnesla sem jí ale že bych její hovno vyčmuchala na zahradě to se mi fakt nestalo. Vždyt to maj jak nudle.
@IvkaH Strelit kocku prakem jo???
Cha, tak to bych chtela videt
![]()
Ta sul ma rozptyl, takze sance je…navic je to nezabije, ze jo, ale stipe to slusne.
@Kamča.dalmatinka souhlasím.. ono je řešení, ale lidi jsou líni to řešit - to nemyslím zakldatelku…
Kočka neni pes a lidi pořád chtějí ji brát na urovni psa.. Ale kdyby někomu utíkal pes na zahradu a nasral jim tam, tak věřím, že slušný člověk to jde sousedům uklidit..
U nás znám případ, kdy takto utíká pes a venčí se sousedům před domek a sousedka chodí a prostě to po něm uklidí… Já sama, kdyby se mi pes vy.. tak to uklidím.. kdo to dělá po kočce?
@AmyLee píše:Spíš mě zaráží po zimě ty houvna na chodnicích.. Bych ty majitele třískala hlava nehlava!!! by se jim asi nelíbilo mít uprostřed obýváku nasráno!!! Hlavně že po chlapovi furt někdo čumí, jestli jako sbírá![]()
No u nás kdyby jenom na chodníkách
Sousedka zespoda pro jistotu (abysme toho neměli málo) chodí venčit psi přes fotbalový hřiště a zpátky to vezme přes dětský
a tam kdyby se pejsánci nevykajdili dost, tak je nechá ještě běhat vzadu po parkovišti
neni divu, že naše dítě má nejlepší výslovnost při slově HOVNO a naprosto chápe, že když se tohle slovo řekne, má zůstat stát a rozhlídnout se.
Největší paradox je, že sousedka je stará hluchá kravička, co na všechno pindá, a jiná sousedka, který je 20 let chodí poctivě s pytlíčkama ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Proto že sem to sama zažila, tak vim že řešení jsou.Furt je náké řešení než se snížit k tomu zabít živého tvora a to kočky fakt nemám ráda
No ja bych zadny zvire nezabila, proto pisu o soli, to jen stipe, zato celkem slusne. Kocku neukecas, zvlast, pokud to maji takhle rozjety, tam se musi bohuzel razantne. ![]()
@petrul píše:
tak já nevim, nějak znehybnit nejdřív, třeba paralyzérem
nebo AK 47 ![]()
@Kamča.dalmatinka
Kocka je ze zakona vec, to je proste fakt. Ale samozrejme existuje zakon na ochranu zvirat. To je vse. Ja se nejak nechci dohadovat. Jen jsem s nadsazkou napsala, ze kdyz je to vec, tak poskozeni cizi veci
nechci tady slovickarit
@Kamča.dalmatinka píše:
Já teda kočku dřív vlastnila a nesnesla sem jí ale že bych její hovno vyčmuchala na zahradě to se mi fakt nestalo. Vždyt to maj jak nudle.
No tak se psim si kocici fakt nespletes
Nasi psi kocicince milujou, jak to nekde objevi, je konec. ![]()
Jinak jak tu někdo psal kuličkovku tak to asi ne
ani bych nevzala vzduchovku, bála bych se že blbě trefím a zmrzačím ji. Zkusila bych tu sůl a pak kov.
@Lizinka3 píše:
No u nás kdyby jenom na chodníkáchSousedka zespoda pro jistotu (abysme toho neměli málo) chodí venčit psi přes fotbalový hřiště a zpátky to vezme přes dětský
a tam kdyby se pejsánci nevykajdili dost, tak je nechá ještě běhat vzadu po parkovišti
neni divu, že naše dítě má nejlepší výslovnost při slově HOVNO a naprosto chápe, že když se tohle slovo řekne, má zůstat stát a rozhlídnout se.
Největší paradox je, že sousedka je stará hluchá kravička, co na všechno pindá, a jiná sousedka, který je 20 let chodí poctivě s pytlíčkama
@Kamča.dalmatinka píše:
@K.Black píše:
Jinak jak tu někdo psal kuličkovku tak to asi neani bych nevzala vzduchovku, bála bych se že blbě trefím a zmrzačím ji. Zkusila bych tu sůl a pak kov.
Ale do neceho tu sul nacpat musis…do vzduchovky ![]()
@berunka007 píše:
@Kamča.dalmatinka
Kocka je ze zakona vec, to je proste fakt. Ale samozrejme existuje zakon na ochranu zvirat. To je vse. Ja se nejak nechci dohadovat. Jen jsem s nadsazkou napsala, ze kdyz je to vec, tak poskozeni cizi vecinechci tady slovickarit
to není slovíčkaření, jen to vyznělo že zabít zvíře je jako někomu zničit třeba květináč před barákem a tak to prostě není. Měl by to každej vědět že pokud už mu svědomí dovolí ublížit zvířeti, tak že za to muže pykat. ![]()
@asha píše:
No tak se psim si kocici fakt nespletes![]()
Nasi psi kocicince milujou, jak to nekde objevi, je konec.
to měla tchyně, fenku a ta se mohla zbláznit, ňam, ňam
a kámošce zdrhá pravidelně pes po koupání na pole do hnoje
![]()
Když jsem byla malá, tak táta kupoval našemu psovi syrečky, tak 2× do měsíce a říkalk, že pak nemá potřebu hovnit na poli, nepamatuju si jestli to pomáhalo nebo ne.