Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča.dalmatinka oni za to nemužou.
to je pravda říká se, že zvíře je obrazem svého pána
@IvkaH píše:
Bobík ve schránce to je aspoň překvapení![]()
Mně se to stát nemůže, neboť mám na ní nálepku „nevhazujte prosím reklamu“ ![]()
@IvkaH píše:
A teď mě teda ještě napadá, že když už má paní zakladatelka diskuse osr… celou zahradu, tak co to využít ve svůj prospěch, usušit a mají topení na zimu a ještě ušetří
No taky nechápu, proč se zakladatelka zlobí. Hovna jsou kvalitní hnojivo
![]()
@asha píše:
Kocky sotvaPaneboze…mame sneky
![]()
![]()
Co maj říkat ti, co chovaj prasata
![]()
@Gina108 píše:
Mně se to stát nemůže, neboť mám na ní nálepku „nevhazujte prosím reklamu“
mi tam nálepku nemáme, že chci letáky, škrábu na ně zeleninu do polévky a brambory, takže letáky potřebuju pořád a navíc máme schránku ve dveřích domu
že když se hodí pošta dovnitř máme ji na chodbě, kdyby se tam ocitl takový bobik byla bych štěstím bez sebe asi
![]()
@Gina108 píše:
Co maj říkat ti, co chovaj prasata![]()
Prase je nahodou celkem inteligentni zvire, navic je nam geneticky celkem blizko…to uz mas pak fuk ![]()
@asha píše:šneky nebo slimáky?
Kocky sotvaPaneboze…mame sneky
![]()
![]()
@asha píše:
ale fuj
no my tu máme v létě slimáky mají chuť na jahody a rajčata
platí na ně sůl
posolit a posbírat neřády ![]()
@IvkaH píše:
no my tu máme v létě slimáky mají chuť na jahody a rajčataplatí na ně sůl
posolit a posbírat neřády
Jo, k tomuto se vaze nase oblibena letni hlaska nejstarsiho: Ty svitis, ja solim…
![]()
Nejevte se nad trinactikilovou kockou, mainska myvali napriklad je obr a 15 kg u dospele je v norme.
Dobré ráno!
Ale že jste se rozvášnily ![]()
Pro upřesnění, nás pes tam nekadí, a když už, tak na jedno místo, ale to už musí být, máme ho 11 let a nezničil jediný strom nebo záhon, chodím ho pravidelně venčit, když se mu chce, jde k brance a já ho pouštím ven, pro upřesnění na naše pole a jeho houna nesbírám, toť pro rejpalky.
A jeho kládu si s řídkým nebo pevným smrdudým kočičím hounem fakt nespletu, kor, když je vidím.
Opravdu se jedná JEN o tyto dvě kočky, jsem doma a vidím je, kdykoliv je sousedka pouští ven, je to tak 4 - 5× denně, VŽDY jdou na naši zahradu a koucour si označkuje veškerá místa na zahradě (záhony, dveře, okna, sud na vodu…atd.), pak se vys.ere do jahod, očůrá tůje u branky, a to za den 4 - 5×!
Jiné kočky naší zahradou prochází, neb se bojí psa, problém nastal od doby, co mají sousedi tyto kočky. Řvát můžu po nich jak chci, prostě nefunguje nic.
Zahradu máme velkou, nejedná se opravdu o plivátko rozměru 2×2, jak někdo ironicky psal, ani o předzahrádku, i když ta je pokálená taky, ale tam ještě nemám tolik záhonků, nemám pokaděný trávník, ale okrasné záhony, zeleninové záhony, jahody a dodrápané okrasné stromky a nově nasazené ovocné stromky. Pochcané dětské hračky, dveře, sklepní okna, nemůžu venku nechat ležet na lehátku ručníky, prostě musíme neustále vše schvávat.
Nedávno se mi sousedka přiznala, že když jsem měla kočárek se synem na verandě, tak kočky nepouštěla, že se bála, aby mi neskočily do kočáru, majitele napadají, před vlastními vnoučaty je zavírají, já nechápu jejich přístup.
Prostě holky, opravdu bych nezakládala planou diskuzi o pár hounech, tady si už nevím rady ![]()
Rýpalky prosím, aby si důkladně přečetly mé příspěvky, a aspoń se pokusily vžít do mé situace.