Sousedské spory - hluk

4
22.12.15 22:29

Sousedské spory-hluk

Zdravím..mám takový větší problém..Bydlíme s přítelem v podnájmu, pouze my dva. Poslední dva měsíce (bydlíme zde již přes rok) neustále na nás chodí náš soused pod námi a stěžuje si, že od nás jde neustále hluk a dupání nad pokojem kluka zároveň při prvním kontaktu nopomenul upozornit, že prauje u policie). Ovšem náš byt je přes den víceméně prázdný, oba pracujeme cca 60km od bydliště - přítel dělá na tři směny a já odcházim z bytu před šestou a v šest jsem doma..Je pravdou, že jednou jsme hluk dělali, jelikož se nám při odchodu zabouhly dveře s klíčemi vevnitř a nemohla jsem zamknout. Za to jsem se mu omluvila, že nepřiměřeně řvu, ale kdo byl nebyl naštvaný že. Při tomto hovoru se mi zmínil o dupání, uvedl i hodinu, kdy však nikdo nebyl doma. Myslela jsem si, že od té doby to bude dobré, že pochopil že hluk dělá někdo jiný..Ovšem nějaký týden na to mi na FB psala jeho přítelkyně, ať přestaneme ječet, dupat a třískat dveřma - oba jsme seděli i televize a koukali na ní. My samy slyšíme dupání a třískání dveřmi, i jak se někdo hádá dokonce i v noci..ale i když sousedovi říkám, že to taktéž slyšíme, přesto si trvá na svém, že to je od nás. Dokonce to vše vyústilo v to, že na nás byla sepsána stížnost, že nás je slyšet až o tři patra níže a majitel nám již oznámil, že by nám mohl vypovědět nájem..Nevím jak tuto situaci řešit..upřímně jsem i z toho zoufalá, páč nevím jak dokázat, že hluk od nás není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
22.12.15 22:34

@Lol89 Požádat sousedy, ať napíšou kdy a v kolik hodin přesně od vás jde hluk a doložit, že tou dobou máte 100% alibi, protože jste pobývali mimo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
22.12.15 22:41

Az to priste uslysis, tak bych se sebrala a sla za sousedem, jestli to slysi tez. Kdyz to uslysi a budes stat pred nim, tak mu musi snad byt jasne, ze hluk nedelate vy. A vydala bych se sama patrat, od koho se zvuk line, zdi nebo stupacky muzou nest zvuk odkudkoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4429
22.12.15 22:46

@Lol89 asi jak by jste ten hluk slyseli, sla bych za sousedem at si to jde poslechnout, ze to od vas urcite neni :dance: :dance: :dance:
To my zas mame jiny problem, mlada rodina pod nami, se pristehovala vloni pod nas, a skoro kazdy vikend si delaji mejdan, par dni nez jsme si donesly domu z porodnice malou, tak je manzel poprosil, jestli by pak mohly brat ohled aspon na nasi malou, jojo, slibujeme…haha mesic po tom co jsme se vratily s porodnice si delaly takovy mejdan, ze hudba sla slyset az do 6 patra, ze jsme neslyseli ani sve slovo ani nemluvim :cert:,to uz manzel nedal, vlitl na ne, serval na tri doby, ze tu bydli i jini lidi a od te doby mame relativne klid, ze si sem tam pusti hlasiteji hudbu, hlasiteji pokecaji neresime, jsme taky lidi, ale uz to neni to, ze to tu neduni, nerve a jde i slyset televize… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
22.12.15 22:49

Stalo se mi naprosto to samé!
Měla jsem ještě jako svobodná bezdětná byt v paneláku, byla jsem ticho jak myš, bývala jsem v práci na denní / noční, žádný hluk jsem neprodukovala, bydlela jsem sama. Ale jedni sousedi na mě neustále chodili, že dělám hluk, že je ode mě dupot a řev. Dokonce, že ode mě štěká pes!! Žádného jsem neměla!
Když jsem řekla, že psa nemám, tak trvali na svém, že přes den tam nějakého psa mívám.
Byla jsem naprosto bezradná, protože chodili fakt několikrát týdně.
A já ten rachot taky slyšela, ale netušila jsem odkud, přišlo mi že nademnou, ale lidi jsem tam neznala a moje argumenty prostě nikdo nebral.
Díky bohu, že jsem se brzy odstěhovala.

Fakt nevím, co poradit. Snad jen to, jak tu někdo psal - jak uslyšíš ten hluk, jít k sousedům, ať si poslechnou, jestli to tedy děláš ty, nebo ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
22.12.15 23:08

Tohle je boj s mlýnským kolem… nad nás se nastěhoval mladý pár, po půl proce si pořídili psa. Pes když je sám doma tak vyje ale tak neskutečně že to až člověka vytáčí. Já chápu že kdyby mohl mluvit tak mluví a že za to ten pes nemůže, že ho prostě páničci neumí vychovat ale fakt to leze někdy na nervy. Ono je to totiž každý den a ani o víkendech kdy ta slečna není v práci tak se psem doma nezůstane a jde ven bez něj. Je mi psa líto, protože se trápí. Prosila jsem je jestli by s tím nešlo něco dělat že se dcerka bojí toho vytí a že jí prostě nevysvětlím že je to pejsek že i on se prostě bojí.

Teď se pod nás nastěhoval nový soused a ten pro změnu má televizi tak nahlas že já neslyším tu naší :mrgreen: :mrgreen: mě jede doma obraz a zvuk mám od něj :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4429
22.12.15 23:11

@macis30 no potěž :dance: :dance: :dance:,tak to jsme na tom jeste dobre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
22.12.15 23:19

@macis30 musite koukat synchronizovane na stejny program :mrgreen:
Kleplo by me, ale babicka byvala to samy, sly jsme s mamou od autobusu a uz jsme slysely tv od babi. Vyresila to az bezdratova sluchatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
22.12.15 23:22

@luciuss7 tez jsme meli v byte pod nami vyjiciho psa. Kdyz uz to byl psi dedek, tak mama se vzdy snazila dopocitat, kdy si ho pani poridila a kdy chcipne :oops: Vyl tam takhle sedmnact let, sileny… Ten posledni rok uz byl temer uplne vypelichanej, tekouci oci, smrdel, ale vyl porad stejne silne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
23.12.15 06:49

@Lol89 s tím nic nenaděláš, u našich v baráku je to samé už čtyřicet let :lol: soused pod námi nás neustále slyšet dupat a to i v době, kdy jsme nikdo nebyl doma a i když na nás zvonil a nikdo neotevíral, tak to za ty roky nebyl schopný pobrat. teď má tedy problém nikoli s námi, ale už s našimi dětmi. jako teoreticky ho chápu, harantů je někdy dost… ale jemu fakt vadí i v době, kdy jsou doma u maminek a nikoli u milujících prarodičů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
23.12.15 08:24

Příště až si budou zase stěžovat jim řekněte ať jdou k vám a poslechnou si, že to od vás vážně není. To samé na dobu, kdy nejste doma mu ukažte pracovní rozpis. Chlapovi bych zahrála na ego, že když je ten policista, tak budete moc rádi, když vypátrá, kdo teda dělá ten hluk, že vás to taky ruší ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
23.12.15 08:45

Ja som toto riesila tiez nedavno. Stazovali sa mi susedia, ze robim hluk, a ja som pri tom bola 200 km daleko na tyzdnovke. Nebola som doma aj 2 tyzdne.
Nakoniec sa zistilo, ze susedia podomnou robili hluk a cez moj prazdn byt sa to sirilo perfektne. Takze som v case ich hluku stala na chodbe a robila si alibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
23.12.15 09:01

My mame to same! Nad nami slysim party, rev, on je to byt o patro vys, ale na leve strane. Proste to je takhke blbe poreseny. Hezky bych jim rekla, at se u vas na chvili posadi a uvidej, blbci, hlavne ze je pan policajt. A co jako? S tim neudela stejne nic:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.12.15 09:23

@Lol89 s tím, že je policajt, bych ho poslala do háje, protože to je mu prd platný :mrgreen: akorát ze sebe dělá vola.. ke zbytku - majiteli bytu bych řekla pravdu - jestliže tam nejsi, těžko můžeš dělat hluk.. až příště bude bengo, tak ať stěžovatel přijde a poslouchá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
23.12.15 10:43

Tak nadomnou sa práve asi rozhodli vytrhat podlahu. Možno presúvajú nábytok, alebo sa bijú. Každopádne očakávam susedu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová