Feťáci pod oknem

Anonymní
21.12.15 11:13

Feťáci pod oknem

Začínám už být zoufalá a naštvaná zároveň. Bydlíme v Praze, a jak zjišťuju, asi ne v dobré lokalitě. Už několikrát se stalo, že na ulici pod námi, tj. pod našim oknem si prostě sedli feťáci, roztahali si svoje nádobíčko a začali si píchat…Jedna holka byla dokonce tak rozpíchaná, že už asi neměla na těle volné místo…byl to hroznej pohled. Netuším, jestli je to nějaká parta nebo cizí lidi a hlavně proč se srocují právě pod našim oknem nebo na tom samým místě. Ráno je tam plno stříkaček, různých gum a blbostí, chodí tam děti, psy, máme tady kousek základku a nikdo to neřeší! Několikrát jsem volala policii, přijeli tak za půl hodiny, jednou jim feťáci utekli, podruhé k nim přišli, něco jim domluvili a oni šli. Nikdy nikoho nevzali s sebou nebo já nevím, ale policie ví, že tohle se tady děje a nic s tím nedělá. Navíc je na ulici namířena bezpečnostní kamera…Máte někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1201
21.12.15 11:16

Budete mít někde v okolí blízko dealera, nicméně, bych na ně z okna vylila kýbl vody, když to uděláš párkrát už si tam nesednou, protože přijdou o dávku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
21.12.15 11:17
@Leniczka23 píše:
Budete mít někde v okolí blízko dealera, nicméně, bych na ně z okna vylila kýbl vody, když to uděláš párkrát už si tam nesednou, protože přijdou o dávku..

to bych se bála udělat teda být zakladatelkou

• Citovat
  • Upravit
Everyone
21.12.15 11:18

Jste v podnájmu? POkud ano, tak se odstěhovat.

Mohu se zeptat, v jaké části Prahy to je?

To jsi tedy dobrá, že jsi byla schopná sledovat feťáky, jak si píchají droy, já bych byla po až za ušima :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21275
21.12.15 11:18

Neumíš napustit kýbl vody a vylít, když jsou přímo pod oknem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.15 11:19

@Nafrněná No jak o tom uvažuju :D Udělala jsem to kdysi na opilce, kteří nám zvraceli na auto a docela to pomohlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10351
21.12.15 11:20

Kýbl vody, jak píšou holky…pěkně ledový :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.15 11:20

@Everyone Je to kousek od Anděla a Plzeňské ulice…Kolem nich za tu dobu prošlo od zastávky asi 10 lidí a nikdo nic…

• Citovat
  • Upravit
20767
21.12.15 11:22
@Anonymní píše:
@Everyone Je to kousek od Anděla a Plzeňské ulice…Kolem nich za tu dobu prošlo od zastávky asi 10 lidí a nikdo nic…

A co by jim kolemjdoucí lidi měli podle tebe udělat? Já bych na ně nelila ani vodu, nejsem si jistá, co by na život a na smrt závislý člověk mohl udělat, kdybys mu zničila dávku, na kterou si peníze musel vy. šukat nebo ukrást.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.12.15 11:23
@Anonymní píše:
@Everyone Je to kousek od Anděla a Plzeňské ulice…Kolem nich za tu dobu prošlo od zastávky asi 10 lidí a nikdo nic…

Tam bydlí můj ex, nikdy jsem tam feťáka nepotkala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.15 11:24

@radkka Nevím, prostě třeba říct, ať vypadnou a jdou si to píchat jinam.
Proto jsem volala policii, která s tím nikdy nebyla schopna nic udělat. Ještě zvažuji nějaké protidrogové centrum nebo něco podobného :?

• Citovat
  • Upravit
11439
21.12.15 11:24
@Anonymní píše:

No jo, Smíchov, to se nedivím. Já bych na Smíchově nebydlela, být vámi, odstěhuji se.
Je dobré se vyhnout i Žižkovu, Libni a především Karlínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
21.12.15 11:25

@Nafrněná A proč? Nemusíš vylézat ty, jen ten kýbl..:-D Takže nikdo neuvidí kdo to byl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.12.15 11:25
@Anonymní píše:
@radkka Nevím, prostě třeba říct, ať vypadnou a jdou si to píchat jinam.
Proto jsem volala policii, která s tím nikdy nebyla schopna nic udělat. Ještě zvažuji nějaké protidrogové centrum nebo něco podobného :?

Asi jsi ještě neměla čest s někým, kdo je těžce závislý.

EDIT: Proč jim neřekneš ty, ať vypadnou, když by to podle tebe mělo efekt?

Příspěvek upraven 21.12.15 v 11:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21275
21.12.15 11:26
@radkka píše:
A co by jim kolemjdoucí lidi měli podle tebe udělat? Já bych na ně nelila ani vodu, nejsem si jistá, co by na život a na smrt závislý člověk mohl udělat, kdybys mu zničila dávku, na kterou si peníze musel vy. šukat nebo ukrást.

jo, je to těžké, jenomže tento závislý člověk první, kam půjde krást nebo si vleze bude vchod jejího domu :? Tak nejdřív varovat? A na druhou výzvu vylít? :lol: Ale zase je bezpečnější se jenom vyklonit, vylít a zalézt, ať neví, odkud ta sprcha přišla :think:
Jako je to těžké, my jsme měli ožralce pod námi v bytě, dělali takový kravál, že jsem sotva mohla dojít ráno do školy. Nikdo nám nepomohl, ani policie, ani družstvo, ani sousedi, prostě nikdo :nevim: Ožralec se nakonec připojil na společnou elektriku a dodneška to nájemníci splácejí. Já už jsem pryč, mamka tam bydlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová