Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@roksy25 ja necetla celou diskuzi, ale ja bych teda zavolala policajty at je vyhodi…
@misa.toki píše:
@roksy25 ja necetla celou diskuzi, ale ja bych teda zavolala policajty at je vyhodi…
A četla jsi celý dotaz nebo jen půlku?
![]()
@radkka píše:
Jitku jsem tam potkávala docela často, ještě Šípa a Vránovou, pak občas někoho dalšího, ale to si už konkrétně nepamatuji.
Myslím, že s těmi hovínky jsi to napsala přesně, ale to nebude výsada Vinohrad, i u mamky na malém městě, kde bývají lidé jinak čistotní se po odtátí sněhu stává z chodníku minové pole, asi si lidé myslí, že se to v tom sněhu ztratí
Jakože vypaří??? ![]()
@radkka jo celou.. tak volam porad ne? bych je otravovala denne, at s tim neco delaji… lepsi nez na ne vylivat kybel s vodou nebo je prosit at si jdou sedet jinam…
@Callipo90 píše:
Jakože vypaří???
Asi jo. Prostě to zapadne do sněhu a zmizí ![]()
Anonymní
dnes v 11:13
Feťáci pod oknem
Začínám už být zoufalá a naštvaná zároveň. Bydlíme v Praze, a jak zjišťuju, asi ne v dobré lokalitě. Už několikrát se stalo, že na ulici pod námi, tj. pod našim oknem si prostě sedli feťáci, roztahali si svoje nádobíčko a začali si píchat…Jedna holka byla dokonce tak rozpíchaná, že už asi neměla na těle volné místo…byl to hroznej pohled. Netuším, jestli je to nějaká parta nebo cizí lidi a hlavně proč se srocují právě pod našim oknem nebo na tom samým místě. Ráno je tam plno stříkaček, různých gum a blbostí, chodí tam děti, psy, máme tady kousek základku a nikdo to neřeší! Několikrát jsem volala policii, přijeli tak za půl hodiny, jednou jim feťáci utekli, podruhé k nim přišli, něco jim domluvili a oni šli. Nikdy nikoho nevzali s sebou nebo já nevím, ale policie ví, že tohle se tady děje a nic s tím nedělá. Navíc je na ulici namířena bezpečnostní kamera…Máte někdo podobnou zkušenost?
@Anonymní píše:
@Everyone Je to kousek od Anděla a Plzeňské ulice…Kolem nich za tu dobu prošlo od zastávky asi 10 lidí a nikdo nic…
Bydlim pobliz. Muzes napssat ulici neco tram zastavku? dik
@roksy25 nemá cenu se rozčilovat, ještě to sem napíšou třikrát ![]()
Policii volat opakovaně, pokud nepřijedou nebo to nebude mít efekt, tak žádat písemné vysvětlení jak budou ve věci dále postupovat. Lepší zkušenost mám s městskou policií. Pokud voláš nestačí jen oznamovat, je dobré zmínit „ohrožení“ v podstatě jakékoliv, pak musí přijet a řešit, hovory jsou nahrávané… S tímhle postupem mám dobrou zkušenost i když nešlo přímo o feťáky.
@B4RC3LON4 píše:Žižkovu a Libni zdaleka se vyhni, staré pořekadlo.
Zdravim nejsem prazak ale chtel bych se zeptat proc nedoporucujete liben a smichov? podle me takoveto individua jsouv praze vsude je to jedno jake to je misto
@radkka no to je pravda, že na Karlíně o víkendu chcíp pes ![]()
Nám to zrovna vyhovuje, že aspoň o víkendu máme klid, relaxujeme ![]()
S bezdomovci je v Praze všeobecně problém, je to děs, mě ještě ale nikdy neobtěžovali, asi nejsem taková kočka ![]()
Každá čtvrť má pro a proti, u nás se hovinka celkém uklízí, ale třeba tady chodi venčit divný chlap obrovského psa, a neuklízí, tak si představte, to je rovnou jak 5 normálných psů…
@B4RC3LON4 píše:
Zdravim nejsem prazak ale chtel bych se zeptat proc nedoporucujete liben a smichov? podle me takoveto individua jsouv praze vsude je to jedno jake to je misto
V Libni jsme bydleli pár let a je to feťákov a cikánov, prostředí nehezké, na můj vkus málo zeleně. Pro svobodného nebo bezdětného člověka, co ráno jede do práce, večer z práce, je to víc ok, v centru hned, ale s dětma bych tam nešla bydlet ani zadarmo. Smíchov příliš neznám, jen z doslechu, je to tam podobné. Všude to stejné určitě není, většinu života jsem prožila na severu Prahy na sídlišti, bezdomovců, cikánů a feťáků minimum, pěší zóna, lesík, roklinky k Vltavě, pro děti ideál. Doprava samozřejmě horší, na metru jsem cca za 8min busem.
@roksy25 nemusis ze me delat debila… jsem jen napsala svuj nazor co bych delala ja… od toho jsou diskuze ne? ![]()
@misa.toki píše:
@roksy25 nemusis ze me delat debila… jsem jen napsala svuj nazor co bych delala ja… od toho jsou diskuze ne?
Hele odpoved byla v uvodnim dotazu, nemela bys byt lina precist si alespon cely dotaz, na ktery odpovidas, to sorry.