Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
A co by jim kolemjdoucí lidi měli podle tebe udělat? Já bych na ně nelila ani vodu, nejsem si jistá, co by na život a na smrt závislý člověk mohl udělat, kdybys mu zničila dávku, na kterou si peníze musel vy. šukat nebo ukrást.
A jak poznají, kdo to byl? Desítky oken, nejspíš ani nestihnou zaregistrovat, ze kterého okna to přišlo.
@radkka Neměla a ani nechci a především mě takoví lidi obtěžují. Ať si jdou píchat někam do ústraní, oni si to roztáhnou přímo uprostřed chodníku a lidi je musí ještě překračovat. Nevím, proč bych na ně měla brát ohled.
@PaníBovaryová To je strašný
Nicméně já bych se raději odstěhovala, než se dohadovat s feťáky a lít po nich vodu. Možná je dojdou vykrást právě po tom, co jim nějaká madam zničí dávku.
Ženy já Vám nevím, ale lejt na ně z okna kýbl s vodou, je docela o hubu..Si jí někde vyčíhají a něco jí, nebo dětem udělají.. Upřímně mě se tomu moc nechce věřit, policie, kamery, nic s tím nikdo nedělá a veřejné píchání drog, viditelně, nikdo nic, ráno plno stříkaček, nikdo nic…Pokud je to pravda zakladatelko, volej pořád měšťáky, pouč děti, místu se vyhybejte, slezte se sousedy a řešte to ve více lidech..Proboha jen na ně nelejte z okna vodu…
Příspěvek upraven 21.12.15 v 11:29
A zkoušela jsi zavolat policii? S tím, že jsou tam nějaké osoby, které ohrožují zdraví - takto u nás přemísťují bezdomovce, nebo zavolat s tím, že se ti tam zdá někdo v ohrožení života, ale že máš u sebe kupříkladu malé dítě a nemůžeš od něj odejít,… ale aby tam nějaká úřední moc zasáhla…
@Anonymní píše:Tak jim běž říct, ať jdou pryč. Nikdo ti neříká, že na ně máš brát ohled, ale lít po nic vodu je ubohé a nedivila bych se, kdyby se ti za to pomstili, třeba právě vykradením bytu.
@radkka Neměla a ani nechci a především mě takoví lidi obtěžují. Ať si jdou píchat někam do ústraní, oni si to roztáhnou přímo uprostřed chodníku a lidi je musí ještě překračovat. Nevím, proč bych na ně měla brát ohled.
@Fjodorka píše:
A jak poznají, kdo to byl? Desítky oken, nejspíš ani nestihnou zaregistrovat, ze kterého okna to přišlo.
Já ti nevim, ale nepřijde mi tak náročné podle okna najít byt.
@Anonymní píše:
víš co, nehlas policii feťáky, ale řekni jim, že máš podezření, že to jsou islámští fundamentalisti
pak uvidíš takové tóčo, že se už nevrátí ![]()
ozbrojení islámští fundamentalisti
Příspěvek upraven 21.12.15 v 11:30
@radkka nojo a to budeš žít ve strachu, budeš se bát uprdnout, protože to zrovna může naštvat támhle sousedku? Spíš by nějaká provokace těch fetek neškodila, protože až začnou dělat pořádný brajgl, je větší šance, že je policajti seberou.
@roksy25 Mě se tomu taky nechce věřit. Policie mě už musí znát, protože s tímhle jim tam vyzváním každou chvíli a není to příjemné ani jedné straně. Nicméně pořád si myslím, že by se s tím mělo něco dělat, navíc když je tam kamera…
@zuzouš píše:
@radkka nojo a to budeš žít ve strachu, budeš se bát uprdnout, protože to zrovna může naštvat támhle sousedku? Spíš by nějaká provokace těch fetek neškodila, protože až začnou dělat pořádný brajgl, je větší šance, že je policajti seberou.
Sousedka není všehoschopný feťák.
Asi si moc neuvědomuješ, že oni za dávku dají cokoli a když mu jí nějaká madam zničí vodou, tak v poklidu neodejde a nepůjde si vy. šukat další.
Příspěvek upraven 21.12.15 v 11:33
@Anonymní píše:
@roksy25 Mě se tomu taky nechce věřit. Policie mě už musí znát, protože s tímhle jim tam vyzváním každou chvíli a není to příjemné ani jedné straně. Nicméně pořád si myslím, že by se s tím mělo něco dělat, navíc když je tam kamera…
a oni sedí na chodníku pod oknem? Nemají tam nějaké lavečky?
@PaníBovaryová Ano, přímo na chodníku. Jsou tam zaparkovaná auta, pak chodník a na něm sedí. Vždy přibližně na stejném místě +-. Už jsem měla dojem, že jim tam někdo pod autem nechává ty drogy, proto sedí vždycky „pod námi“. Zkrátka jakobysis sedla uprostřed chodníku a rozbalila si třeba svačinu.
Zakladatelko, mám podobnou zkušenost, jen z Brna. Volání PČR bylo celkem k ničemu, ale Městská policie byla dost vstřícná, přijeli je třeba 5× za hodinu legitimovat, nakonec se partička vždycky zvedla a odbelhala jinam. Jenže se tam za chvíli zase objevili další, kousek od nás byla várna. Odstěhovali jsme se, co jiného ![]()
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová Ano, přímo na chodníku. Jsou tam zaparkovaná auta, pak chodník a na něm sedí. Vždy přibližně na stejném místě +-. Už jsem měla dojem, že jim tam někdo pod autem nechává ty drogy, proto sedí vždycky „pod námi“. Zkrátka jakobysis sedla uprostřed chodníku a rozbalila si třeba svačinu.
to je divné, co je k tomu pudí sedět na chodníku ![]()
Jestli jim tam někdo nechává drogy pod autem, tak to očíhni, pak jim stačí „mírně poupravit“ dávku a celá společnost má pokoj od ztroskotanců
(dělám si legraci, ne aby tady začal někdo békat)
Řešili jste to nějak se sousedy? Nebo jen zavoláš na polici, že tam a tam jsou feťáci??