Feťáci pod oknem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
21.12.15 11:49
@Pudloslava píše:
tak ono by mozna stacilo obehnout sidliste s lopatkou a poklady jen realokovat -:-)

pochybuji, ze by si fetaci sedli do bobku a pochybuji, ze by si to tam zacali sami uklizet

Příspěvek upraven 21.12.15 v 11:48

Abychom se nedivili, jestli tam chodí s absťákem, tak je jim možná i bobek jedno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.15 11:49

Nápad s hovínkama dobrý, ale nějak tuším, že jim to nebude vadit, jelikož mnohokrát jsou sami od hovínek 8)

• Citovat
  • Upravit
20767
21.12.15 11:50
@PaníBovaryová píše:
OT: je pravda, že Vinohrady jsou teď novou gay čtvrtí? :lol: říkal mi to známý

O tom nevim :mrgreen: Odstěhovali jsme se cca před měsícem a ničeho jsem si nevšimla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
21.12.15 12:01
@PaníBovaryová píše:
OT: je pravda, že Vinohrady jsou teď novou gay čtvrtí? :lol: říkal mi to známý

Gay čtvrtí nevím teda :lol: ale rozhodně čtvrtí, kdy asi na 200 metrech potkáš klidně 18 psích výměšků, když na to přijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.12.15 12:02
@Callipo90 píše:
Gay čtvrtí nevím teda :lol: ale rozhodně čtvrtí, kdy asi na 200 metrech potkáš klidně 18 psích výměšků, když na to přijde :lol:

Asi jsem žila na jiných vinohradech, protože tohle se mi nestávalo, spíš jsem každých 200 m potkala celebritu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
21.12.15 12:05
@Leniczka23 píše:
Budete mít někde v okolí blízko dealera, nicméně, bych na ně z okna vylila kýbl vody, když to uděláš párkrát už si tam nesednou, protože přijdou o dávku..

No, to se hrdině tady píšw, jsem si na 100% jistá, že by jsi to neudělala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
21.12.15 12:07
@radkka píše:
Asi jsi ještě neměla čest s někým, kdo je těžce závislý.

EDIT: Proč jim neřekneš ty, ať vypadnou, když by to podle tebe mělo efekt?

Příspěvek upraven 21.12.15 v 11:27
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.12.15 12:09
@radkka píše:
Rozhodně si bude pamatovat, z jakého domu to bylo a třeba zakladatelky byt trefí, až bude potřebovat peníze.

Tak necháme fetky dělat si, co chtějí a sami stáhnem ocas a utečem. To je, panečku, řešení problému, odvaha sama. V novém bydlišti zas budou opilci, tak půjdem opět o dům dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.12.15 12:11
@zuzouš píše:
Tak necháme fetky dělat si, co chtějí a sami stáhnem ocas a utečem. To je, panečku, řešení problému, odvaha sama. V novém bydlišti zas budou opilci, tak půjdem opět o dům dál :palec:

Já si vybírám lokality, kde je tahle pravděpodobnost blížící se nule. Holt to stojí víc peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.12.15 12:14

@radkka tak to ti můžu jen popřát, ať jednou nejsi překvapená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.15 12:15

@radkka No, já předtím taky bydlela na Vinohradech, naproti si během roku otevřeli cool podnik, ze kterého se stalo útočiště bohémů a mládeže, kteří jásají třeba do 5. do rána, zima, léto, ráno i večer. A k přestěhování jsem byla donucena okolnostmi, rozhodně jsem se nerozhodovala podle možného rizika feťáků. Je to tady klidné, dobře dostupné, nicméně stačí jedna skupina a vše jde do háje.

• Citovat
  • Upravit
3909
21.12.15 12:16

A proč tam nepošleš svýho chlapa, aby to rozpustil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
21.12.15 12:16

Pokud jde o sklizen bobků, doporucuji ulici Salmovská. Tak nejak nevede nikam, tak se tam asi chodi vencit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.12.15 12:17
@zuzouš píše:
@radkka tak to ti můžu jen popřát, ať jednou nejsi překvapená.

Stát se může všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.15 12:17

@Blanka89 Protože si myslím, že tohle je věc policie. To už si rovnou můžeme zřídit domobranu a vzít věci do svých rukou. Navíc manžel chodí na noční a byl svědkem narkomanů jen jednou. Bohužel, registruji to hlavně já.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová