Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pudloslava píše:
tak ono by mozna stacilo obehnout sidliste s lopatkou a poklady jen realokovat -:-)pochybuji, ze by si fetaci sedli do bobku a pochybuji, ze by si to tam zacali sami uklizet
Příspěvek upraven 21.12.15 v 11:48
Abychom se nedivili, jestli tam chodí s absťákem, tak je jim možná i bobek jedno ![]()
Nápad s hovínkama dobrý, ale nějak tuším, že jim to nebude vadit, jelikož mnohokrát jsou sami od hovínek
…
@PaníBovaryová píše:
OT: je pravda, že Vinohrady jsou teď novou gay čtvrtí?říkal mi to známý
O tom nevim
Odstěhovali jsme se cca před měsícem a ničeho jsem si nevšimla ![]()
@PaníBovaryová píše:
OT: je pravda, že Vinohrady jsou teď novou gay čtvrtí?říkal mi to známý
Gay čtvrtí nevím teda
ale rozhodně čtvrtí, kdy asi na 200 metrech potkáš klidně 18 psích výměšků, když na to přijde ![]()
@Callipo90 píše:
Gay čtvrtí nevím tedaale rozhodně čtvrtí, kdy asi na 200 metrech potkáš klidně 18 psích výměšků, když na to přijde
Asi jsem žila na jiných vinohradech, protože tohle se mi nestávalo, spíš jsem každých 200 m potkala celebritu ![]()
@Leniczka23 píše:
Budete mít někde v okolí blízko dealera, nicméně, bych na ně z okna vylila kýbl vody, když to uděláš párkrát už si tam nesednou, protože přijdou o dávku..
No, to se hrdině tady píšw, jsem si na 100% jistá, že by jsi to neudělala ![]()
@radkka píše:
Asi jsi ještě neměla čest s někým, kdo je těžce závislý.EDIT: Proč jim neřekneš ty, ať vypadnou, když by to podle tebe mělo efekt?
Příspěvek upraven 21.12.15 v 11:27
@radkka píše:
Rozhodně si bude pamatovat, z jakého domu to bylo a třeba zakladatelky byt trefí, až bude potřebovat peníze.
Tak necháme fetky dělat si, co chtějí a sami stáhnem ocas a utečem. To je, panečku, řešení problému, odvaha sama. V novém bydlišti zas budou opilci, tak půjdem opět o dům dál ![]()
@zuzouš píše:
Tak necháme fetky dělat si, co chtějí a sami stáhnem ocas a utečem. To je, panečku, řešení problému, odvaha sama. V novém bydlišti zas budou opilci, tak půjdem opět o dům dál
Já si vybírám lokality, kde je tahle pravděpodobnost blížící se nule. Holt to stojí víc peněz.
@radkka tak to ti můžu jen popřát, ať jednou nejsi překvapená.
@radkka No, já předtím taky bydlela na Vinohradech, naproti si během roku otevřeli cool podnik, ze kterého se stalo útočiště bohémů a mládeže, kteří jásají třeba do 5. do rána, zima, léto, ráno i večer. A k přestěhování jsem byla donucena okolnostmi, rozhodně jsem se nerozhodovala podle možného rizika feťáků. Je to tady klidné, dobře dostupné, nicméně stačí jedna skupina a vše jde do háje.
Pokud jde o sklizen bobků, doporucuji ulici Salmovská. Tak nejak nevede nikam, tak se tam asi chodi vencit.
@Blanka89 Protože si myslím, že tohle je věc policie. To už si rovnou můžeme zřídit domobranu a vzít věci do svých rukou. Navíc manžel chodí na noční a byl svědkem narkomanů jen jednou. Bohužel, registruji to hlavně já.