Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
Sousedka není všehoschopný feťák.Asi si moc neuvědomuješ, že oni za dávku dají cokoli a když mu jí nějaká madam zničí vodou, tak v poklidu neodejde a nepůjde si vy. šukat další.
Příspěvek upraven 21.12.15 v 11:33
Naopak sousedka je při smyslech a rozhodne-li se škodit, může dnes a denně. Feťák je člověk totálně mimo, tělo bez pořádné výživy. Když na něj padne voda, myslíš, že okamžitě začne hledat, odkud to šlo a pak s chladnou hlavou se začne dobývat přes vchodové dveře, v domě se bezchybně zorientuje a najde dveře zakladatelky a dokáže je vyrazit? Trochu scifi, ne? Ten bude dole čumět, co se to vůbec děje, než ho napadne kouknout nahoru, bude zakladatelka dávno pryč, pokud nebydlí v přízemí ![]()
@roksy25 Zatím jen volám a vím o jedné sousedce, která dělala totéž. Zbytek domu jsou převážně cizinci, neznáme se a nestýkáme.
@Anonymní píše:
Začínám už být zoufalá a naštvaná zároveň. Bydlíme v Praze, a jak zjišťuju, asi ne v dobré lokalitě. Už několikrát se stalo, že na ulici pod námi, tj. pod našim oknem si prostě sedli feťáci, roztahali si svoje nádobíčko a začali si píchat…Jedna holka byla dokonce tak rozpíchaná, že už asi neměla na těle volné místo…byl to hroznej pohled. Netuším, jestli je to nějaká parta nebo cizí lidi a hlavně proč se srocují právě pod našim oknem nebo na tom samým místě. Ráno je tam plno stříkaček, různých gum a blbostí, chodí tam děti, psy, máme tady kousek základku a nikdo to neřeší! Několikrát jsem volala policii, přijeli tak za půl hodiny, jednou jim feťáci utekli, podruhé k nim přišli, něco jim domluvili a oni šli. Nikdy nikoho nevzali s sebou nebo já nevím, ale policie ví, že tohle se tady děje a nic s tím nedělá. Navíc je na ulici namířena bezpečnostní kamera…Máte někdo podobnou zkušenost?
hele a tam je nejaka lavicka, travnicek, nebo co? Co to misto nejak predelat, aby proste k posezeni nelakalo. neslo by? Travnicek rozryt… druzstvo te urcite podpori.
@zuzouš píše:
Naopak sousedka je při smyslech a rozhodne-li se škodit, může dnes a denně. Feťák je člověk totálně mimo, tělo bez pořádné výživy. Když na něj padne voda, myslíš, že okamžitě začne hledat, odkud to šlo a pak s chladnou hlavou se začne dobývat přes vchodové dveře, v domě se bezchybně zorientuje a najde dveře zakladatelky a dokáže je vyrazit? Trochu scifi, ne? Ten bude dole čumět, co se to vůbec děje, než ho napadne kouknout nahoru, bude zakladatelka dávno pryč, pokud nebydlí v přízemí
Rozhodně si bude pamatovat, z jakého domu to bylo a třeba zakladatelky byt trefí, až bude potřebovat peníze.
@roksy25 píše: Řešili jste to nějak se sousedy? Nebo jen zavoláš na polici, že tam a tam jsou feťáci??
co já mám zkušenosti se sousedy, tak každý odmítá řešit, ať to udělá někdo jiný
@Pudloslava Právě, že tam vůbec žádná lavička ani trávník není. Jen cesta, podélně zaparkovaná auta a pak chodník po pěší, kde se právě oni uvelebují. Domy jsou v soukromém vlastnictví.
@Anonymní píše:
@Pudloslava Právě, že tam vůbec žádná lavička ani trávník není. Jen cesta, podélně zaparkovaná auta a pak chodník po pěší, kde se právě oni uvelebují. Domy jsou v soukromém vlastnictví.
A proč se nechcete odstěhovat? Mně by to za ty nervy nestálo ![]()
@Anonymní píše:
domluvit se s pejskarema (a ostatnima majitelema bytu) ze v tomto miste psi hovinka netreba uklizet? treba mesic, oni kdyz si zvyknou chodit jinam, uz se treba nevrati. aby si teda nezvykli i pejskari ![]()
@radkka Chceme, hledáme si nové bydlení, ale jsme vázáni smlouvou ještě pár měsíců, tak to musíme vydržet.
@Pudloslava píše:
domluvit se s pejskarema (a ostatnima majitelema bytu) ze v tomto miste psi hovinka netreba uklizet? treba mesic, oni kdyz si zvyknou chodit jinam, uz se treba nevrati. aby si teda nezvykli i pejskari
Ještě teda naučit pejsky vykonávat potřebu na povel, ale nápad je to dobrej ![]()
@Anonymní píše:
policie proti varně neudělá radikální krok, protože to bývá vrcholek ledovce. Oni budou nejdřív hledat jejich dealery ze zahraničí a až budou mít celou síť, tak zabásnou varnu a všechny spojky. Může to trvat několik let
Bohužel Masaryk říkal „nebát se a nekrást“, ale pokud se rozhodneš nejít do toho kýblu s vodou, tak ti asi nezbude, než se odstěhovat nebo čekat, až se přesunou jinam, předávkují, pozabíjejí navzájem apod. Se sousedkou samy je asi nevypudíte
@Anonymní píše:
@radkka Chceme, hledáme si nové bydlení, ale jsme vázáni smlouvou ještě pár měsíců, tak to musíme vydržet.
Hlavně, že to není váš byt. Jestli můžu doporučit lokalitu, tak já skoro celá svá studentská léta prožila na Vinohradech nebo na rozhraní Vinohrad a Žižkovka, kousek od Flory a tam byl klídek k nezaplacení ![]()
@Pudloslava píše:
domluvit se s pejskarema (a ostatnima majitelema bytu) ze v tomto miste psi hovinka netreba uklizet? treba mesic, oni kdyz si zvyknou chodit jinam, uz se treba nevrati. aby si teda nezvykli i pejskari
hodit jim ta hovínka na hlavu ![]()
@radkka píše:Ještě teda naučit pejsky vykonávat potřebu na povel, ale nápad je to dobrej
tak ono by mozna stacilo obehnout sidliste s lopatkou a poklady jen realokovat -:-)
pochybuji, ze by si fetaci sedli do bobku a pochybuji, ze by si to tam zacali sami uklizet
Příspěvek upraven 21.12.15 v 11:48
@radkka píše:
Hlavně, že to není váš byt. Jestli můžu doporučit lokalitu, tak já skoro celá svá studentská léta prožila na Vinohradech nebo na rozhraní Vinohrad a Žižkovka, kousek od Flory a tam byl klídek k nezaplacení
OT: je pravda, že Vinohrady jsou teď novou gay čtvrtí?
říkal mi to známý