Soutěž s nanukem Míša

2977
15.6.12 10:08

Soutěž s nanukem Míša

Posíláte kódy z dřívek?
Pokud ano četli jste si úplná pravidla soutěže?
Je zajímavé, že podstatné věci, jako čas, ve kterém lze kódy posílat a to, že si musíte schovat nejen dřívka, ale i účtenku pro případné prokázání, že jste nákup uskutečnili, to je na obal nanuku nenapadne napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
15.6.12 10:24

Asi je to nenapadne protože by to pak lidi odradilo od soutěže a mnohé i od nákupu. ;-) obchodní tah, nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.6.12 10:28
@cancerka píše:
Posíláte kódy z dřívek?
Pokud ano četli jste si úplná pravidla soutěže?
Je zajímavé, že podstatné věci, jako čas, ve kterém lze kódy posílat a to, že si musíte schovat nejen dřívka, ale i účtenku pro případné prokázání, že jste nákup uskutečnili, to je na obal nanuku nenapadne napsat.

jj četla.. máme je rádi, kupujeme je hodně, ale abych si z každýho nákupu schovávala účtenku, tak to mě ani nehne… tak to rovnou vyhazujem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
15.6.12 10:44
@madi píše:
jj četla.. máme je rádi, kupujeme je hodně, ale abych si z každýho nákupu schovávala účtenku, tak to mě ani nehne… tak to rovnou vyhazujem :mrgreen:

Jo jsme na tom podobně, nejdří jsemse schraňovala, ale než jsem to posílala koukla jsem do pravidel a dřívka nechala dětem na hraní. Ovšem Míšu kvůli tomu kupovat nepřestanu.

• Citovat
  • Upravit
92
15.6.12 11:43

Tak nám se stalo, že jsme vyhráli, pravidla do podrobna přečetli až pak (mimochodem, o té účtence na nanuku napsáno je). Docela jsme se zapotili, než jsme z místního Alberta vydolovali náhradní doklad, a pak jsem přemýšlela, zda nemám chodit nakupovat jinam :-) Zas vyprdnout se na výhru se mi nechtělo, nevyhráváme každý den, že… Ve finále po nás ani dřívka, ani doklady nikdo nechtěl, prý si je vyžádají jen, když se jim něco nezdá… Tož snad se z té výherní hrůzy v těch Tatrách vzpamatujem… :-D

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda@seznam.cz
15.6.12 12:24

Tak to gratulujem :kytka:. Alespoň si nemůžu stěžovat že jsem nevyhrála, když jsem se z lenosti nezúčastila :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová