A pak že se nemáme bát!

2947
13.6.12 19:06

A pak že se nemáme bát!!!

Ahoj holky, už jste četly tento článek: http://www.novinky.cz/…-z-soku.html
Jen chci o tom pokecat a tak. Aby se člověk bál pustit dítě i samotný na záchod nebo nějaké chůvě na hlídání. Už takhle mám o malou strach a takové zprávy mi moc nepřidávají :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
876
13.6.12 19:15

No to je hrůza, v Jablonném máme příbuzné s malými dětmi!!!Jsem z toho v šoku a je mi úplně zle a při pomyšlení, že člověk nikdy neví, koho ten den potká a že se něco stane našemu děťátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
13.6.12 19:17

Občas někdo zavraždí, unese, zneužije dítě. Je to strašný, ale ve zprávách to občas bývá. Nikdo podle mě nikdy neřekl, že se nemáte bát o svoje děti. To je přirozený. Pokecat o tom nechci, jen jsem chtěla zareagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
13.6.12 19:18

Takové věci se děli, dějí a budou dít. Je to hrozné, ale s tím nikdo nic neudělá. to bysme nemohli z dětma ani vyjít ven a strach je to nejhorší, co může být. Z čeho máme strach, to k sobě jen přitahujeme. Chůvě bych své dítě teda opravdu nesvěřila, ale pokud se má něco stát, tak se to stane a nikam se neschováš. Hlavně se neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
13.6.12 19:19

Mám z toho taky husí kůži. :( U nás v paneláku máme taky kluka- chlapa- nejdřív fetoval a teď má i schizofrenii. Máme tady policajty každou chvíli ale nedá se s ním nic dělat pokud neohrozí někoho :cert: A barák plný detí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.6.12 19:20

Ačkoli to bude znít asi tvrdě a nelidsky, ale já furt říkám - oko za oko… Prostě znásilníš či zabiješ - ke zdi a jak za „starejch časů“… Jaký pak srí se s těmadle „lidma“, stejně je pak pustí za dobrý chování nebo to odsouzenci někde podmáznou a jdou to udělat znvoa… S takovýma magoma fakt nemám slitování a hotovo… Navíc - na co platit z daní detenční ústavy a vězení? Akorát další místo pro korupci, fuj :poblion: Nevím no, mi někdo zabít děcko tak toho parchanta zaživa sežeru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
13.6.12 19:21

Je to taková tragedie že ikdyž se mě to nějak „netýká“ tak tohle mě teda dohnalo k breku..
neumím si představit co proživají rodiče chlapečka a sestra. Paní která děti hlídala se myslím nemá šanci se taky z toho vzpamatovat.

Je to tak nepředstavitelné a bolestné..mám 5 leteho klučinu a ta představa… :,( :,( :,(

Upřimnou soustrast celé rodině :( :( :( :hug:  :hug:

Taky mam šilenej strach do budoucna že děti nemohu ochranit..a nikdy nevíte na koho narazí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
13.6.12 19:21
@critline píše:
Mám z toho taky husí kůži. :( U nás v paneláku máme taky kluka- chlapa- nejdřív fetoval a teď má i schizofrenii. Máme tady policajty každou chvíli ale nedá se s ním nic dělat pokud neohrozí někoho :cert: A barák plný detí :(

No tak to je taky pěkný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.6.12 19:22
@critline píše:
Mám z toho taky husí kůži. :( U nás v paneláku máme taky kluka- chlapa- nejdřív fetoval a teď má i schizofrenii. Máme tady policajty každou chvíli ale nedá se s ním nic dělat pokud neohrozí někoho :cert: A barák plný detí :(

Jo, v paneláku jsme taky jednoho takovýho magora měli - feťácký doupě, i jednou měsíčně tam hořelo, věčně něco lítalo z okna (6. patro, podotýkám), ale co s ním, chudáček. Maminka na soudě, tak přece si nepůjde hačnout, že :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
13.6.12 19:23
@Seizdra píše:
Ačkoli to bude znít asi tvrdě a nelidsky, ale já furt říkám - oko za oko… Prostě znásilníš či zabiješ - ke zdi a jak za „starejch časů“… Jaký pak srí se s těmadle „lidma“, stejně je pak pustí za dobrý chování nebo to odsouzenci někde podmáznou a jdou to udělat znvoa… S takovýma magoma fakt nemám slitování a hotovo… Navíc - na co platit z daní detenční ústavy a vězení? Akorát další místo pro korupci, fuj :poblion: Nevím no, mi někdo zabít děcko tak toho parchanta zaživa sežeru!!!

Zabijou dítě, člověk atd. a ještě jim platím takový luxus jako je vězení, to je pravda!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
13.6.12 19:24

@Seizdra přesně :pankac: :cert: a taky šílím z toho jak psychiatr propustí z léčebny pedofila recidivistu se slovy, že už je „napravenej“!!!je pouze pod práškama, který snižují hormony, který se dají na trhu stejně koupit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.6.12 19:25

@palapa: Jasný, 3× denně jídlo, teplo, postel… No pohoda… Jsem zvědavá, kdy to v tomhle absurdistáně dopadne tak, že lidi, co nemaj co do huby budou muset hold zabít, aby se jim aspoň těch "základních " potřeb dostalo jako jinde.. Všechno si musíš platit, jo, ale co si vezmeš na takovým pamr*ovi co má holou prdel, že :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
13.6.12 19:26
@Seizdra píše:

Naprosto souhlasím. Taky nechápu tu strašnou liberalitu tady. Soudní systém na,,, za vraždu dva roky/za krádež 6 let a co ještě neuměli se ve vězení přiučí za prachy z našich daní. :cert: A všichni se pozastavujou nad tím, že si lidi sami brání majetek atd. Svojí okrasnou funkci plní policie výborně a i kdyby zasáhli, k čemu? Ve finále půjde v klepetech ten, co se nechtěl spoléhat na zdejší právní mafii. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
13.6.12 19:26

Ještě k tomu nevím jak to bylo nebo nebylo ale asi bych holčice řekla at utiká pryč rychle pro pomoc hodila ji přes plot, dostala ji rychle z domu..6 let je dost aby to pochopila a chlapečka neopouštěla ani na minutu a rvala se oněj jak šílená..ale železná tyč je železená tyč…

po „bitvě“ je každej generál ja vím..ale představa že ho umlatil..je pro mě tak nepředstavitelná že dostat se mě do rukou.. :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.6.12 19:27

@anella: Taky člověk neví, co za tím je… Je to hnus, velebnosti :evil: A největší „sranda“ na tom je, že normální člověk s tím stejně nic neudělá a politici si hledí svýho koryta a na „lid“ prostě už toho času nezbyde, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová