Pláč dítěte při předávání k otci

498
14.6.12 15:44

pláč dítěte při předáváni k otci...

Ahojte chci se zeptat, jak by jste řesili to, když si tatínek prijizdi pro syna a díte pláače tak silene ze to vypada jako by ho na noze brali :(((dneska jsem ho predavala na 3 krat srdce mi to rvalo…já uz ho pak nechtela dát slysela jsem ze dite to spatne nese odlouceni od matky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46867
14.6.12 15:55

A kolik je synovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
14.6.12 16:07

Kolik synovi je a jak ho na předávání připravuješ? Já děti motivuju snad každý den. Musí se k tatínkovi těšit a na to ho připravíš jedině ty. :nevim: Pokud mu teda tatínek neubližuje apod., ale to by bylo na jiné téma… Předpokádám, že se o něj stará a má ho rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
14.6.12 16:15

Jen ať si zvyká, nenech se ovlivnit pláčem. Já vím, je to težké, ale bude tam chodit pravidelně až do 18, tak bys ho měla zkusit naučit brát to v pohodě. V mezičase si s ním o tom povídej, vysvětli mu, že taťka ho má taky rád a chce s ním být někdy. Záleží taky na věku, čím mladší, tím horší.

• Citovat
  • Upravit
5527
14.6.12 16:26

Řekla bych, že nejvíc záleží na tobě, jak se mu k otci bude chtít. Musíš ho motivovat, mluvit o tom, jak to bude super, jak si to užijí, jak to bude lepší než s tebou apod. Je to pro tebe těžké, ale pokd chceš mít šťastné dítě, musíš tu přetvářku zkousnout a udlat z tatínka toho nejskvělejšího tátu pod sluncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.6.12 16:34

Malý má 11 měsíců a právě já nevím čím to je…:( problém je v tom že on ho nikdy neměl sám vždycky pri nej stojí jeho matka… není cchopný si ho vzít sam do sveho bytu aby ho ucil zvykat na svuj byt do budoucna kdyz u nej bude i spát treba nezna nic jineho nez jen byt u babicky a tome mrzi protoze pak treba syn nebude tam chtit vubec :( nekoupi mu zadnou hracku nic… jen ho cpe sladkým a jídlem pak třeba malý nechce normální jidlo…nevím co se tam deje a ani nejak nevyzvídám…ted jsme sepsali dohodu o tom ze ho bude mit co 14 dni sobotu neděli od 1 do 6…takhle to chtel i ON!!! porad pracuje prýýý nemá peníze ale kouří Marlbora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.6.12 16:58

@Gzuza Podle jiné diskuze, co jsi nedávno zakládala, ti pobyt u babičky až tak nevadil. Když nezajišťuješ co tam dělal a tak, jak si můžeš být jistá, že kluk dostává čokoládu? Navíc teď tam byl poprvé dva dny po sobě ne? Je to pro něho stres, tak nemusí jíst kvůli tomu. Dávání tvého jídla klukovi s sebou se ti nezdálo, chtěla jsi aby se tatínek postaral o vše. A když to dělá podle sebe tak ti to vadí.
kluk si bude muset zvyknout, ale hlavně ty. Z tvých příspěvků mi přijde, že prostě kluka predáváš ve stresu, na bývalého jsi naštvaná. To se na kluka přenáší, ale to už ti holky psaly dřív, ale ty jsi si z toho moc nevzala.

• Citovat
  • Upravit
498
14.6.12 17:05
@lucenka píše:
@Gzuza Podle jiné diskuze, co jsi nedávno zakládala, ti pobyt u babičky až tak nevadil. Když nezajišťuješ co tam dělal a tak, jak si můžeš být jistá, že kluk dostává čokoládu? Navíc teď tam byl poprvé dva dny po sobě ne? Je to pro něho stres, tak nemusí jíst kvůli tomu. Dávání tvého jídla klukovi s sebou se ti nezdálo, chtěla jsi aby se tatínek postaral o vše. A když to dělá podle sebe tak ti to vadí.
kluk si bude muset zvyknout, ale hlavně ty. Z tvých příspěvků mi přijde, že prostě kluka predáváš ve stresu, na bývalého jsi naštvaná. To se na kluka přenáší, ale to už ti holky psaly dřív, ale ty jsi si z toho moc nevzala.

jsem na něj zlá protože lže a přetvAŘUJE SE i na ůřadech před soc.pracovnicí a já na to nemám prostě :(když někdo tak lže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.6.12 17:08
@Gzuza píše:
jsem na něj zlá protože lže a přetvAŘUJE SE i na ůřadech před soc. pracovnicí a já na to nemám prostě :(když někdo tak lže

A jinak jeste to nemame zavedene je to az od sedmeho mesice! me to nevadi ze tam je u te mamky ale ne ze tam bude porad preci? já pred synem o otci mluvím slušne a to že bohuzel otec se nechova jako otec za to ja nemuzu…a ani ja nevim co tam prave delaji a jestli se o nej vubec stara on nebo jeho matka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.6.12 18:35

Ještě takový malý dotaz? má tady nekdo zkusenost s tím jak to dela kdyz dite ma narozeniny zda pozýva ex nebo jak se resi takove veci jako krtiny a tak za 14 dnu krtim a nevim jak to mam onamit otci jelikoz hned bude chtit pozvat na oslavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.6.12 18:44
@lucenka píše:

Jinak otec mi to sám řekl že mu dáva oplatky a brumíky a to pro mě opravdu neni jidlo vis?snazim se malemu delat nejaky jidelnicek a sladke mu nedavam ani slazene caje jen obcas…tak prece ny to mohl tolerovat tak jako ja toleruju jeho v jeho zlozvycich.byla jsem s nim prec jen dlouho tak vim jaky je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.6.12 19:00

Dovol mi vyjadrit svuj nazor…

Je uplne jedno, jake slova pouzivas, kdyz mluvis o otci s jedenactimesicnim ditetem - DULEZITRA JE ATMOSFERA.
Podle toho,, co ruzne pises myslim, ze otec nebude uplne svatousek, ale ruku na srdce, i ty mas mouchy.
Dite nikdy nesmi vycitit napeti - zvlast v takove situacvi, kdy odchazi od mamy a je v! cizim! prostredi!!! Jo, lze, vymysli si, dela ze sebe chudacka - ale NO A CO? To proste muzes probrat s nim a nebo se socialni pracovnici, ale nesmis sve emoce prenest na dite.

Jinak k tem krtinam - proc by tam ten otec nemohl probaha prijit??? Je to prece normalni - alespon tedy ja to tak citim - ruzne vyznamne dny by dite melo prozivat s tim,,k kdo jej ma rad a pokud o to otec stoji je hnus ho vynechavat, at uz tobe jako zenske udelal cokoli… :think: (jasne, mimo fyzicke napadani a podobny svinstva)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.6.12 19:03
@Gzuza píše:
Jinak otec mi to sám řekl že mu dáva oplatky a brumíky a to pro mě opravdu neni jidlo vis? snazim se malemu delat nejaky jidelnicek a sladke mu nedavam ani slazene caje jen obcas…tak prece ny to mohl tolerovat tak jako ja toleruju jeho v jeho zlozvycich. byla jsem s nim prec jen dlouho tak vim jaky je :)

Prala bych ti videt, co dela muj partner s dcerou, kdyz jsem v praci… :mrgreen:
Z oplatku a brumika se neotravi, bohuzel, u toho rodice, ktery dite nevychovava, ale brava si na vikendy, je to vzdy benevolentnejsi!!! Partnerova dcera z prvniho vztahu u nas zdaleka nemusi dodrzovat to same co doma (dobu usinani, stravu…) je to ovlivneno tim, ze tatinek ji chce „vynahradit“ urcite veci.
Nerikam, ze nejak nabouravame matce vychovu, jen je to odlehcenejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.6.12 19:06

@Barca12345 souhlas. Ale bohužel mi přijde, že zakladatelka si z rad tady nic nevezme. Bude pořád zakládat podobné diskuze, dokud nenajde maminky, co s ní budou ve všem souhlasit.
Jinak i když by mi to nebylo úplně příjemné, tak kvůli dítěti bych o na křtiny pozvala. I když teda jestli se nepletu.. tak dítě se křtí jenom manželům ne?

• Citovat
  • Upravit
9649
14.6.12 19:34

Prijemne to asi neni nikomu, pokud se rozchazeji ve zlem.
Nicmene ja vim, jake to je - muj partner ma dceru z prvniho vztahu a nemuzu s ni byt - na narozeniny, na Mikulase, nemuze prijit pozdravit na Stedry den - proste si ji muze brat jen tak, jak urcil soud - kdyz ja mala nemocna a na vikend k nam nejde, tak ma tata smulu, protoze soud NENARIDIL NAVSTEVU NAVIC A NENARIDIL, ZE BY MOHL PRIJIT ZA NEMOCNOU DCEROU A DONEST OVOCE (cituji) a to znamena, ze se mesic nevidi!!!
Mohla bych o tom psat story!

Takze za me ano, vezmi ho na krtiny, i na oslavu (nevim tedy jak je to s temi manzeli) umozni mu a synovi prozit spolu ty dulezite chvile! Zatni zuby, budes je muset zatinat dalsich 18 let - a pokud se pres to nepreneses, synovi to budes jen a jen stezovat - howk, domluvil jsem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová