Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já taky…
ještě jsem byla ve dvou obchodech, ale Sunar s kodem už nikde ![]()
Ahoj holky, mě chybí 1 kod, abychom měli ty kostičky s krtečkem, u nás už to taky není, jestli některá doma máte ten kod a nehrajete to, tak prosím prosím prosím, věnujete???
moc předem děkuji, zítra to končí…
Hlasování v soutěži Hvězda Sunar obalu
Zdravím,
chtěla bych touto formou poprosit všechny uživatele emimina a zároveň facebooku, kteří ještě nespí a jsou ochotni obětovat minutku ze svého času, aby hlasovali pro mého syna v soutěži Hvězda Sunar obalu
Zabere to opravdu jen chvíli a je to velmi jednoduché. Stačí abyste byli přihlášeni na svém facebooku, klikli na tento odkaz https://www.facebook.com/…477048798148 na stránce, která se objeví kliknli vpravo nahoře na „To se mi líbí“ a pak už jen klikněte na růžové políčko „Zaslat hlas“ a je to. Všem kteří budou hlasovat moc moc děkuji! Soutěž končí za hodinu a náš chlapeček je na 4. místě a k tomu, aby se dostal do první trojice a mohl tak postoupit do užšího výběru, mu zbývá přibližně 20 hlasů. Buďte jedním z nich, kdo pro mého chlapce zahlasuje
Díky za váš čas
Jo a je to ten chlapeček co sedí v trávě a má na hlavě klobouček
Fotka je nadepsána „Toníček“ ![]()
Mám jeden kod ze sunaru, nepotřebujete někdo? se sunarem jsme museli přestat - trojka nám nesedla- nechutenství, průjem, zbyl mi kod a jeden sáček sunaru (300 g) Kdyby měl někdo na výměnu slevove kuponky babylove mlíčko 3, bylo by to fajn
, to jediné nám sedlo ![]()
Ahoj holky.. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte soutěžní etikety od sunaru. Já ten sunar 2 začala kupovat až teď a mám jen 3 kody.. Soutež za 2 dny končí a já nemůžu sehnat už zadnou krabici s tou etiketou
Tak jsem vás chtěla poprosit( vás co nesoutěžíte) jestli by jste mi mohli poslat kod. Potřebuju už jen jeden