Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Radši bych si na zkoušku půjčila od kamarádky, než kupovat. Nás v tom odmítal spát. Spíš nějaký tenčí, už se bude oteplovat. Vem v potaz, jestli máš zimomrive dítě nebo otuzilce, kolik máte stupňů a tak.
Naši kluci v nich spali hodně, teď na jaro už bych pořídila nějaký lehčí, moc dobrý je z bambusovych vláken, v tom se nepotili
@Petya moje děti je milovaly. Ten na tvém obrázku mi přijde nepraktický, jak tam má otvory pro nohy. dítě tam nemá volnost v nohou a musíš řešit ponožky nebo něco jiného.
Já jsem měla tento typ (toto je konkrétně Ikea:
https://www.ikea.com/…ts/40373390/
@Tichošlápek píše:А jeden s nohama, odkud můžu najít, protože vždycky chce být vzpřímená, když se probudí,a myslím, že ten druhý nebude spokojený.
Naši kluci v nich spali hodně, teď na jaro už bych pořídila nějaký lehčí, moc dobrý je z bambusovych vláken, v tom se nepotili
Dala bych si pozor na zip, koupila jsem na podzim krásný spací pytel a až při používání zjistila, že zip je na houby, je úzký s malými zoubky a chytá se do něj látka. Mnohem lepší byl pytel z IKEA, ten měl zip masivní a nic se do něj nechytalo, ale bohužel je malý (0 - 6 měsíců).
Jo a kup pytel radši větší, ať vám chvíli vydrží, vzala jsem pro pětiměsíčního velikost 110 a to byl dobrý tah ![]()
@Petya píše: А jeden s nohama, odkud můžu najít, protože vždycky chce být vzpřímená, když se probudí,a myslím, že ten druhý nebude spokojený.
Děkuji!
To jsem nějak nepochopila ![]()
@Tichošlápek píše:А jeden s nohama, odkud můžu najít, protože vždycky chce být vzpřímená, když se probudí,a myslím, že ten druhý nebude spokojený.
@Tichošlápek píše:
To jsem nějak nepochopila
@nozu píše:
@Petya moje děti je milovaly. Ten na tvém obrázku mi přijde nepraktický, jak tam má otvory pro nohy. dítě tam nemá volnost v nohou a musíš řešit ponožky nebo něco jiného.
Já jsem měla tento typ (toto je konkrétně Ikea:
https://www.ikea.com/…ts/40373390/
Může se zůstat s ním přímo?
@FialováMíša píše:
Dala bych si pozor na zip, koupila jsem na podzim krásný spací pytel a až při používání zjistila, že zip je na houby, je úzký s malými zoubky a chytá se do něj látka. Mnohem lepší byl pytel z IKEA, ten měl zip masivní a nic se do něj nechytalo, ale bohužel je malý (0 - 6 měsíců).Jo a kup pytel radši větší, ať vám chvíli vydrží, vzala jsem pro pětiměsíčního velikost 110 a to byl dobrý tah
74,5 cm je dlouhé.Myslel jsem na nákup 80
Ne. U nás to byl požadavek. Jinak děti cestovaly a nechtěly spát.
taky jsme měli se zipem na boku a dole teda bez rozdělení nohou, koupili jsme náhodně v Tescu a udělal velkou sluzbu