Spací pytel - poraďte

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4955
7.3.19 18:02

Radši bych si na zkoušku půjčila od kamarádky, než kupovat. Nás v tom odmítal spát. Spíš nějaký tenčí, už se bude oteplovat. Vem v potaz, jestli máš zimomrive dítě nebo otuzilce, kolik máte stupňů a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
7.3.19 18:09

Naši kluci v nich spali hodně, teď na jaro už bych pořídila nějaký lehčí, moc dobrý je z bambusovych vláken, v tom se nepotili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21494
7.3.19 18:12

@Petya moje děti je milovaly. Ten na tvém obrázku mi přijde nepraktický, jak tam má otvory pro nohy. dítě tam nemá volnost v nohou a musíš řešit ponožky nebo něco jiného.
Já jsem měla tento typ (toto je konkrétně Ikea:
 https://www.ikea.com/…ts/40373390/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.3.19 18:15
@Tichošlápek píše:
Naši kluci v nich spali hodně, teď na jaro už bych pořídila nějaký lehčí, moc dobrý je z bambusovych vláken, v tom se nepotili
А jeden s nohama, odkud můžu najít, protože vždycky chce být vzpřímená, když se probudí,a myslím, že ten druhý nebude spokojený.
Děkuji!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.19 18:15

Dala bych si pozor na zip, koupila jsem na podzim krásný spací pytel a až při používání zjistila, že zip je na houby, je úzký s malými zoubky a chytá se do něj látka. Mnohem lepší byl pytel z IKEA, ten měl zip masivní a nic se do něj nechytalo, ale bohužel je malý (0 - 6 měsíců).

Jo a kup pytel radši větší, ať vám chvíli vydrží, vzala jsem pro pětiměsíčního velikost 110 a to byl dobrý tah ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.3.19 18:17
@Petya píše: А jeden s nohama, odkud můžu najít, protože vždycky chce být vzpřímená, když se probudí,a myslím, že ten druhý nebude spokojený.
Děkuji!

To jsem nějak nepochopila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.3.19 18:20
@Tichošlápek píše:
А jeden s nohama, odkud můžu najít, protože vždycky chce být vzpřímená, když se probudí,a myslím, že ten druhý nebude spokojený.
Děkuji!
@Tichošlápek píše:
To jsem nějak nepochopila :lol:
:D Žádný problém!Děkuji!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.3.19 18:22
@nozu píše:
@Petya moje děti je milovaly. Ten na tvém obrázku mi přijde nepraktický, jak tam má otvory pro nohy. dítě tam nemá volnost v nohou a musíš řešit ponožky nebo něco jiného.
Já jsem měla tento typ (toto je konkrétně Ikea:
https://www.ikea.com/…ts/40373390/

Může se zůstat s ním přímo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.3.19 18:27
@FialováMíša píše:
Dala bych si pozor na zip, koupila jsem na podzim krásný spací pytel a až při používání zjistila, že zip je na houby, je úzký s malými zoubky a chytá se do něj látka. Mnohem lepší byl pytel z IKEA, ten měl zip masivní a nic se do něj nechytalo, ale bohužel je malý (0 - 6 měsíců).Jo a kup pytel radši větší, ať vám chvíli vydrží, vzala jsem pro pětiměsíčního velikost 110 a to byl dobrý tah ;)

74,5 cm je dlouhé.Myslel jsem na nákup 80

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21494
7.3.19 18:48
@Petya píše:
Může se zůstat s ním přímo?

co tím myslíš????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.3.19 18:56
@nozu píše:
co tím myslíš????

může s ním chodit s nohama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21494
7.3.19 19:13

Ne. U nás to byl požadavek. Jinak děti cestovaly a nechtěly spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
7.3.19 20:16

taky jsme měli se zipem na boku a dole teda bez rozdělení nohou, koupili jsme náhodně v Tescu a udělal velkou sluzbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí