Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj vsem,
mela jsem domluvene usiti spacich pytlu pro Domcu, v nicem jinem nespi a z tech hotovych koupenych, co mame, tak pomalu vyrusta.
Potrebovala jsem tak delku 140 cm, cca.. aby mel dost mista…
Jeenze, jak to tak, zvlaste pred Vanoci byva, ze
…firma ma problemy, manzele se rozvadi, takze zakazky bohuzel nedodavaji, rekli mi to az dnes
no a tchanovci nemaji darky pro maleho, takze budou silet
melo to byt jako od nich.. ![]()
Nevite o nekom, kdo by pytle usil nebo kde se daji koupit takhle velike (treba MMB, nejaky obchod nebo tak??)
Diky za pomoc ![]()
Veru,
140? Není to obrovské?
Moje pětiletá Petka spí ve 110, máme i jeden obrovský, ručně šití, a holky mi v něm nechtějí spát, protože se do něj motají.
Maki, ja myslela jako celkove na delku od raminek az dolu, ne velikost 110 na dite
Nebo tys take myslela 110 cm na delku??
My mame nejvetsi asi 110 cm na delku a ma tam dole tak trosku mista, tak aby mu to jeste vydrzelo tak min pul roku ![]()
Tak prcek ma 4,5 roku a stale spi ve spacaku z Tchiba. Je uplne super a prcek ma 107 cm i s botama
CCa pred mesicem je meli zrovna v nabidce za 500 Kc.
Ahojky Veru, my kupovali ušitý od paní na MMA. Jestli chceš hodím ti sem foto. Třeba by podle toho zručná švadlenka fusak ušila - nebude to nic složitého.
V Tescu se dají sehnat větší spací pytle. Ale je pravda, že už jsem je tam dlouho neviděla ![]()
My mame problemy se spacakama, pac mi prijdou vsechny uzke, mala jak se otaci, tak si ho kolem sebe zamota a pak ji bere amok ![]()
docela hezky pro batolata jsem videla v Tchibu, dlouhy mi prisel dost, ale pro nas uzky, nastesti mlada uz bere i perinku…
dlouhe spaci pytle jsou v Kik za cca 250kc,ted jsem kupovala 100cm a urcite jsme videla i vetsi.
A v Tescu jsem videla pytle nedavno.
Máme tohle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Dceři je 22 měsíců, na svůj věk je dost dlouhá, místa tam má dost. Je fakt, že ale nejlevnější není…
ZelvaVeruna píše:
Maki, ja myslela jako celkove na delku od raminek az dolu, ne velikost 110 na diteNebo tys take myslela 110 cm na delku??
My mame nejvetsi asi 110 cm na delku a ma tam dole tak trosku mista, tak aby mu to jeste vydrzelo tak min pul roku
No ona je to velikost 110 a má délku od ramínek dolů 110.
Dekuji vsem za tipy, vcera jsem prolezla trosku MMB, pohledala, co by se nam libilo i barevne a na zaklade Makiny rady
jsem objednala tu 120 cm, snad to bude stacit ![]()
Ja prave porad myslela, ze uz je to kratke, tak uvidime..
Diky za ten odkaz z MMB, to je presne ta pani, od ktere jsem to objednala ![]()
Ernat, ja ve svem okoli zadnou svadlenku neznam a to myslim vazne
Nejak nejsou ty kamosky zrucny nebo co ![]()
Tak pak Želvi písni, jak to dopadlo, jestli jsme ti neporadily blbě. ![]()
Ahoj, tak nakonec jsme objednali spacak 120 cm z MMB, je to dost obri, takze dite se tam v pohode vejde ![]()
Je moc prijemny a pani byla ochotna, takze diky vsem za rady, dopadlo to dobre ![]()
A hezke svatky ![]()