Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,spadl mi mobil za 2500 do záchodu,dala jsem ho do rýže,ale envím,zda bude fungovat,prosím utěště mě,že bude,pokud napíšete,že ne,tak mě manžílek asi roztrhne jako hada ![]()
já bych ho radši rozebrala a vysušila fénem a pak se modlila, ať funguje ![]()
cizí neštěstí vždycky potěší
ne promiň, hlavně rychle vyndej baterku a šoupni ho na topení a nech ho alespoň týden sušit, pak uvidíš, dřív nezkoušej. Byla v tom záchodu čistá voda? Manžel takhle vykoupal v bazénu mobil za 20.000,– ale už je to asi 10let, to nebyly chytré mobily
usušil se a fungoval.
rozdělej ho na co nejvíc dílů a dlouho suš. i několik dní. pak ho teprve pusť. uvidíš… ale spíš se bojím, že to už nevydýchá…
PS zrovna dnes tu je skoro stejná diskuse ![]()
Před chvilkou jsem založila téma - utopený dotykáč. Čti, ale moc se netěš. ![]()
Do zachodu nevim, tam je hluboko
(do ryze ? to mam byt co ?). Kamaradovi tam takhle taky jednou spadl, z kapsicky u kosile, a bylo po nem.
Ale trochu Te utesim, mne dal synator mobil do talire plneho vody, takze nebyl cely ponoreny, ale vesele si ploval
- a funguje dodnes. A voda byla i uvnitr, mela jsem ho rozebrany.
Tak drzim palce, a manzelovi rekni, ze je to jen vec, ze hlavne, ze jste vsichni zdravi ![]()
Musíš ho rozebrat, nesušit fénem , na topení nic…
rozebraný dej do haldy prádla na několik dní a uvidíš…
Poradili mi to tehdy v servisu. Já ho zase vyprala ![]()
Hlavně nezkoušet zapínat!
Rozeber, vyndej baterku a pokud jde sundavat kryt, tak rozeber, dej sušit a minimálně týden nezapínej a suš na teplém místě. Já takto zastřihávač odložila na lednici, kam každé ráno svítí sluníčko a za měsíc jsem ho chtěla vyhodit, zkusmo zapla a fungoval a bez problému funguje doteď ![]()
Ale fakt to chce sušit a sušit a nebýt netrpělivá ![]()
promiň .....
vždycky jsem synovi říkala ,že do záchoda může spadnout telefon jenom jemu ![]()
Rýže ti vytáhne vlhkost max. ze soli. Jak už tu bylo několikrát řečeno - rozebrat co to jde a sušit (mezi prádlem).
Mě ho jednou snědl malej, jako ne do slova. a na hraní mu ho samozřejmě dobrovolně nedávám. Vysušení u krbu pomohlo. Ale do záchodu je to vtipný
![]()
Je,tak to je pech a spadl Ti tam az kdyz jsi vykonala potrebu nebo predtim?
Ja bych ho susila fenem a pak nechala na topeni.
Příspěvek upraven 29.02.12 v 15:48
Tak u nás v pátek utopil telefon přítel!
Vyndal baterku, SIMku a nechal na topení sušit! A ejhle, v neděli večer se rozchodil!
Kamarádka telefon i vyprala, když si toho všimla, že jí plave v pračce, vyndala a vysušila a telefon už jí 3roky chodí úplně normálně, jenom na displeji má obrovskou zaschlou skvrnu! ![]()
Boboušek píše:
Tak u nás v pátek utopil telefon přítel!Vyndal baterku, SIMku a nechal na topení sušit! A ejhle, v neděli večer se rozchodil!
Kamarádka telefon i vyprala, když si toho všimla, že jí plave v pračce, vyndala a vysušila a telefon už jí 3roky chodí úplně normálně, jenom na displeji má obrovskou zaschlou skvrnu!
Takhle topil mobil mužův šéf v Anglii ![]()
Rozebrat, sušit několik dní, možno i prolít lihem
Hlavně ne topení a fén.
To se rozchodí, neboj ![]()