Spadl mi mobil do záchodu :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
29.2.12 15:59

Já jednou mobil zapoměla v kapse u riflí a pak slyším, že pračka divně bouchá. CHívli jsem poslouchala a pak mě to napdalo, že to je mobil. Takjse zastavil praní a vytáhla ho. Nechala sušit pár dní, pak jsem ho zapla a fungoval…ale fungoval jen 14 dní a pak konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.2.12 16:00

až po spadnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.2.12 16:02
že ty ses nakláněla nad mísu se štětkou a vypadl ti z kapsy :mrgreen: :mrgreen:
tumpach píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.2.12 16:04
Sumaya píše:
Já jednou mobil zapoměla v kapse u riflí a pak slyším, že pračka divně bouchá. CHívli jsem poslouchala a pak mě to napdalo, že to je mobil. Takjse zastavil praní a vytáhla ho. Nechala sušit pár dní, pak jsem ho zapla a fungoval…ale fungoval jen 14 dní a pak konec.

Mě taky po vyprání fungoval chvíli :zed: Prý je to tím práškem na praní, voda by ani nevadila, ale ten prášek se pak po vyschnutí usadí na těch kontaktech nebo kde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
29.2.12 16:07
tumpach píše:

Tak to je jina,takze ho budes muset pred susenim jeste jednou umyt,at Ti pak nesmrdi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
29.2.12 16:13

Budu držet pěsti, ať funguje. U nás v práci spadl do záchodu dvěma klukům (nezávisle na sobě :D), no a jednomu mobil normálně fungoval a druhý ho spláchl, protože mu spadl do toho no a přece ho nebude vytahovat :mrgreen: :mrgreen:.
Já jednou vyprala příteli nový mobil, měl ho necelý týden. Mobil stál 10tis. a už se nerozjel a opravit taky nešel :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.2.12 16:20
LuckaK píše:
tumpach píše:
Tak to je jina,takze ho budes muset pred susenim jeste jednou umyt,at Ti pak nesmrdi :mrgreen:

to dělat nebudu až vyschne tak ho jen zvršku otřu lehce něčím vonavým ,jo a náklaněla jsem se pro štětku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
29.2.12 16:25

Mně hupsnul jednou do kafe, zrovna když jsem mluvila s manželem :mrgreen: Přežil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.2.12 16:27
jsem to věděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tumpach píše:
LuckaK píše:
tumpach píše:
Tak to je jina,takze ho budes muset pred susenim jeste jednou umyt,at Ti pak nesmrdi :mrgreen:
to dělat nebudu až vyschne tak ho jen zvršku otřu lehce něčím vonavým ,jo a náklaněla jsem se pro štětku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.2.12 16:29

Mně spadl do misky s vodou u psa.. přežil.. pes i telefon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
29.2.12 16:35

voda mu nevadí,to by měl rozdýchat. Vím že jedna známá si kdysi polila mobil džusem a to bohužel nerozdýchal a v servisu jí řekli,že ho měla vyplachnout vodou a vysušit… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
29.2.12 16:39
Sumaya píše:
Já jednou mobil zapoměla v kapse u riflí a pak slyším, že pračka divně bouchá. CHívli jsem poslouchala a pak mě to napdalo, že to je mobil. Takjse zastavil praní a vytáhla ho. Nechala sušit pár dní, pak jsem ho zapla a fungoval…ale fungoval jen 14 dní a pak konec.

Čau Sumayko. :hug: Měla jsem podobnou příhodu,otevřu pračku a z ní na mě vypadl můj vypranej mobil.Dal mi ho tam asi Matyas.Mobil za 7 tisíc. :roll: Sušila jsem,nechávala v prádle a nic.Fungoval asi hodinu a pak se vypnul a nenaskočil.Tak jsem si radši levnější mobil,kdyby náhodu.

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
29.2.12 16:41

NE NA TOPENÍ ANI FÉNEM!!! Takhle si ho odrovnáš!

• Citovat
  • Upravit
74217
29.2.12 17:01

Promiň ale teď jsem se fakt zasmála :mrgreen: cizí neštěstí potěší :oops: .
Jak psaly mamky zkus ho vysušit jestli tu koupel přežil.
Snad to bude dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
29.2.12 17:14

Mě taky, a to po paní, která šla před mnou z wc v takové venkovní hospodě. A nespláchla. :cert: :cert: . No, rozloučila jsem se s ním, ale vrchní ho vytáhl, rozložil a dal do pytlíku. DOma jsem ho teda lehce opucovala ještě já, vysušila asi týden, přehrála nový software a je super. Funguje normálně. Bayl to dotykáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová