Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jednou mobil zapoměla v kapse u riflí a pak slyším, že pračka divně bouchá. CHívli jsem poslouchala a pak mě to napdalo, že to je mobil. Takjse zastavil praní a vytáhla ho. Nechala sušit pár dní, pak jsem ho zapla a fungoval…ale fungoval jen 14 dní a pak konec.
tumpach píše:
až po spadnul
Sumaya píše:
Já jednou mobil zapoměla v kapse u riflí a pak slyším, že pračka divně bouchá. CHívli jsem poslouchala a pak mě to napdalo, že to je mobil. Takjse zastavil praní a vytáhla ho. Nechala sušit pár dní, pak jsem ho zapla a fungoval…ale fungoval jen 14 dní a pak konec.
Mě taky po vyprání fungoval chvíli
Prý je to tím práškem na praní, voda by ani nevadila, ale ten prášek se pak po vyschnutí usadí na těch kontaktech nebo kde ![]()
tumpach píše:
až po spadnul
Tak to je jina,takze ho budes muset pred susenim jeste jednou umyt,at Ti pak nesmrdi ![]()
Budu držet pěsti, ať funguje. U nás v práci spadl do záchodu dvěma klukům (nezávisle na sobě
), no a jednomu mobil normálně fungoval a druhý ho spláchl, protože mu spadl do toho no a přece ho nebude vytahovat
.
Já jednou vyprala příteli nový mobil, měl ho necelý týden. Mobil stál 10tis. a už se nerozjel a opravit taky nešel
![]()
LuckaK píše:tumpach píše:Tak to je jina,takze ho budes muset pred susenim jeste jednou umyt,at Ti pak nesmrdi
až po spadnul
to dělat nebudu až vyschne tak ho jen zvršku otřu lehce něčím vonavým ,jo a náklaněla jsem se pro štětku
Mně hupsnul jednou do kafe, zrovna když jsem mluvila s manželem
Přežil.
tumpach píše:LuckaK píše:to dělat nebudu až vyschne tak ho jen zvršku otřu lehce něčím vonavým ,jo a náklaněla jsem se pro štětkutumpach píše:Tak to je jina,takze ho budes muset pred susenim jeste jednou umyt,at Ti pak nesmrdi
až po spadnul
voda mu nevadí,to by měl rozdýchat. Vím že jedna známá si kdysi polila mobil džusem a to bohužel nerozdýchal a v servisu jí řekli,že ho měla vyplachnout vodou a vysušit… ![]()
Sumaya píše:
Čau Sumayko.
Měla jsem podobnou příhodu,otevřu pračku a z ní na mě vypadl můj vypranej mobil.Dal mi ho tam asi Matyas.Mobil za 7 tisíc.
Sušila jsem,nechávala v prádle a nic.Fungoval asi hodinu a pak se vypnul a nenaskočil.Tak jsem si radši levnější mobil,kdyby náhodu.
Promiň ale teď jsem se fakt zasmála
cizí neštěstí potěší
.
Jak psaly mamky zkus ho vysušit jestli tu koupel přežil.
Snad to bude dobré ![]()
Mě taky, a to po paní, která šla před mnou z wc v takové venkovní hospodě. A nespláchla.
. No, rozloučila jsem se s ním, ale vrchní ho vytáhl, rozložil a dal do pytlíku. DOma jsem ho teda lehce opucovala ještě já, vysušila asi týden, přehrála nový software a je super. Funguje normálně. Bayl to dotykáč.