Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaela99 sme na tom podobne
akurat to pichanie na cipku je vraj ako nalieha mrne hlavickou.. ale tvrdnutie brucha mam tiez take ze rozdychavam, ale hovorim si ze este tie tri tyzdne by mohlo vydrzat
inak pobavil ma popis v metriku ku pohlaviu, to je presne to co nam na poslednom utz povedal doktor..
Mě nespadlo vůbec
to píchání a tvrdnutí je naprosto normální a bude hůř
Hodně zdaru ![]()
@kozisek hur byt nemuze
tak som aspon v klidu ze som dosiahla hranice ![]()
@kozisek
no tak jak ma teraz bolia zada a bedrove kosti, tak myslim ze on ten porod bude zas kusok vykupenim
a jako mna bolelo hlavne siti, porod by sa dal prezit ![]()
@pata308 to patří k porodu, asi nejhorší je hlavička, ale to je otázka chvilky - u mě, ale šití je nepříjemné, to je fakt, tak se jen modlit, ať se netrhneš
![]()
Mě kleslo už před více než týdnem, tak snad malá vadrží co nejdýl
![]()
občas mám taky píchnutí jakoby na čípek a poslíčky jsem měla toto pondělí poprvé a to jsem ležela téměř celý den, takže jakýkoliv pohyb nebo otočení byl horor, jsme myslela že porodím
@kozisek no jo, u prvej to bolo v pohode, mala 3500
takze par stehov ale pri Natikovi (4150g) to si doktor spravil krajcirsky kurz na mne
sitie dlhsie ako cely porod
takze mensie dieta a bude to v klidu ![]()
Vidíš a já měla u většího menší šití. Ono hodně záleží na té hlavičce a jejím průměru ![]()
No já mám vzhledem k TT macka.. má už 2100g
a klidně bych už tak za tech 14 dní rodila.. ![]()
@pata308 Tak on už první měl 4010g porodní a manžel ten šel císařem a měl cca 5000g takže to je dědičné bez ohledu na to že já měla jen 3200g.. hold si to tatínek umí udělat. Pokud nebudu rodit předčasně tak bych ráda císaře ![]()
@Michaela99 mne tvrdili ze kluk nema ani tri kila a on mal cez 4 a to bol odhad tesne pred porodom
snad sa teraz trafia lepsie.. chcem male miminko ![]()