Spadlo mi morče na zem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8781
18.5.21 09:14

@Tarjei a já si říkám, že ke 3 dětem žádný zvíře nechci, minimálně ne teď pár lety než povyrostou a dostanou rozum a budou trochu samostatni. My jsme jako děcka toho měli taky dost, rybičky, křečky, morčata, osmaky, strasilky a andulky. Nechápu mamku, že se jí chtělo to všechno obstaravat. Jediní osmaci byli čistě moji, starala jsem se já, ale zbytek byl na mamce. A přesně proto mi teď stačí ty 3 deti… jsem asi líná, ty ses hustá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
18.5.21 09:49

@Midaku neee to neni tim, to je tim, ze ta zver bavi predevsim me :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 14:45

Holky díky, tak morčátko je naštěstí v pořádku. Běhá, papá a je úplně v pohodě :andel: jsem moc ráda, ale hrozně si to vyčítám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.21 14:47
@Tarjei píše:
No nebo je dej primo do vany. Diky to jsou posledni mimca s maminou. Doma mam morcat vic.

Jeee ty jich máš. Kolik jich je? Ty máš nějakou chovku?

• Citovat
  • Upravit
148982
18.5.21 14:51
@Tarjei píše:
@Anna766 jeste mame retrivra asistaka, silenou cernou kocku, par strasilek a pakobylek a barevny mysky taky chovam :D Morcata pri kydani davam do ty vanicky, aby nekam nezalezli a necurali, pes jim neublizi. On neublizi nikomu. Foto mysek mazle, sledovala to kocka, ona je bestie rychla, ta naopak touzi ublizit kazdymu :mrgreen:

To je nadílka :lol: :palec: my měli křečíky, křečka, králíka, všechno postupně odešlo tam, odkud není návratu. Zbyl nám doma už jen pes, v době covidové bylo dost co dělat, učení doma, děti i já svoje studium, takže jsme nic nového nepořizovali. Pejsek velmi profitoval z všeobecného zájmu, odoláváme tlaku okolí si pořídit šneka, má to teď kdekdo ale já to domů nechci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148982
18.5.21 14:51
@Anonymní píše:
Holky díky, tak morčátko je naštěstí v pořádku. Běhá, papá a je úplně v pohodě :andel: jsem moc ráda, ale hrozně si to vyčítám.

To je dobře, to bude v pohodě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 14:59
@Tarjei píše:
@Anna766 jeste mame retrivra asistaka, silenou cernou kocku, par strasilek a pakobylek a barevny mysky taky chovam :D Morcata pri kydani davam do ty vanicky, aby nekam nezalezli a necurali, pes jim neublizi. On neublizi nikomu. Foto mysek mazle, sledovala to kocka, ona je bestie rychla, ta naopak touzi ublizit kazdymu :mrgreen:

Jeee ty myšky jsou boží :srdce: jinak to máte fakt úplnou zoo :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.21 15:01
@Anna766 píše:
To je dobře, to bude v pohodě. :kytka:
:srdce:
  • Citovat
  • Upravit
9148
18.5.21 15:37
@Anonymní píše:
Jeee ty myšky jsou boží :srdce: jinak to máte fakt úplnou zoo :D

Na fotce jsou videt cernobily, jeste mam cernou se zrz briskem, par cernobilozrzavejch a jednu bezovobilou. Ta ted vyklopila 13 mimin, pred porodem byla jako koule :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
18.5.21 15:38

@Anna766 ja prave nechodim do prace, jedno dite mam postizeny. No a jsem vystudovanej zootechnik, tak si to kompenzuju zveri doma, ze nemuzu do prace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148982
18.5.21 16:28
@Tarjei píše:
@Anna766 ja prave nechodim do prace, jedno dite mam postizeny. No a jsem vystudovanej zootechnik, tak si to kompenzuju zveri doma, ze nemuzu do prace :mrgreen:

A to je hezký koníček. :kytka: 🐕 🐰 🐇 🐭 🐀 🐹 🐕 🐩 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
18.5.21 16:38

Mě jednou upadl křeček a to byl tři měsíce starý, tehdy jsem se cítila hrozně. Ale byl v pořádku, žil další tři roky. Pokzs žere a nekulhá a nebo se nějak divně nechoulí, že by měl vnitřní zranění, tak bude v pořádku. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný