Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tarjei a já si říkám, že ke 3 dětem žádný zvíře nechci, minimálně ne teď pár lety než povyrostou a dostanou rozum a budou trochu samostatni. My jsme jako děcka toho měli taky dost, rybičky, křečky, morčata, osmaky, strasilky a andulky. Nechápu mamku, že se jí chtělo to všechno obstaravat. Jediní osmaci byli čistě moji, starala jsem se já, ale zbytek byl na mamce. A přesně proto mi teď stačí ty 3 deti… jsem asi líná, ty ses hustá ![]()
@Midaku neee to neni tim, to je tim, ze ta zver bavi predevsim me ![]()
Holky díky, tak morčátko je naštěstí v pořádku. Běhá, papá a je úplně v pohodě
jsem moc ráda, ale hrozně si to vyčítám.
@Tarjei píše:
No nebo je dej primo do vany. Diky to jsou posledni mimca s maminou. Doma mam morcat vic.
Jeee ty jich máš. Kolik jich je? Ty máš nějakou chovku?
@Tarjei píše:
@Anna766 jeste mame retrivra asistaka, silenou cernou kocku, par strasilek a pakobylek a barevny mysky taky chovamMorcata pri kydani davam do ty vanicky, aby nekam nezalezli a necurali, pes jim neublizi. On neublizi nikomu. Foto mysek mazle, sledovala to kocka, ona je bestie rychla, ta naopak touzi ublizit kazdymu
To je nadílka
my měli křečíky, křečka, králíka, všechno postupně odešlo tam, odkud není návratu. Zbyl nám doma už jen pes, v době covidové bylo dost co dělat, učení doma, děti i já svoje studium, takže jsme nic nového nepořizovali. Pejsek velmi profitoval z všeobecného zájmu, odoláváme tlaku okolí si pořídit šneka, má to teď kdekdo ale já to domů nechci!
@Anonymní píše:
Holky díky, tak morčátko je naštěstí v pořádku. Běhá, papá a je úplně v pohodějsem moc ráda, ale hrozně si to vyčítám.
To je dobře, to bude v pohodě. ![]()
@Tarjei píše:
@Anna766 jeste mame retrivra asistaka, silenou cernou kocku, par strasilek a pakobylek a barevny mysky taky chovamMorcata pri kydani davam do ty vanicky, aby nekam nezalezli a necurali, pes jim neublizi. On neublizi nikomu. Foto mysek mazle, sledovala to kocka, ona je bestie rychla, ta naopak touzi ublizit kazdymu
Jeee ty myšky jsou boží
jinak to máte fakt úplnou zoo ![]()
@Anonymní píše:
Jeee ty myšky jsou božíjinak to máte fakt úplnou zoo
Na fotce jsou videt cernobily, jeste mam cernou se zrz briskem, par cernobilozrzavejch a jednu bezovobilou. Ta ted vyklopila 13 mimin, pred porodem byla jako koule ![]()
@Anna766 ja prave nechodim do prace, jedno dite mam postizeny. No a jsem vystudovanej zootechnik, tak si to kompenzuju zveri doma, ze nemuzu do prace ![]()
@Tarjei píše:
@Anna766 ja prave nechodim do prace, jedno dite mam postizeny. No a jsem vystudovanej zootechnik, tak si to kompenzuju zveri doma, ze nemuzu do prace
A to je hezký koníček.
🐕 🐰 🐇 🐭 🐀 🐹 🐕 🐩 ![]()
Mě jednou upadl křeček a to byl tři měsíce starý, tehdy jsem se cítila hrozně. Ale byl v pořádku, žil další tři roky. Pokzs žere a nekulhá a nebo se nějak divně nechoulí, že by měl vnitřní zranění, tak bude v pořádku. ![]()