Spánek

11
6.5.08 14:21

Spánek

Ahojky. Chěla bych se zeptat, jestli nevíte jak zklidnit dítě, které ve spánku v noci cestuje po postýlce. Různě se otáčí a odkopává se. Díky. Nemravka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
6.5.08 14:29

Ahoj,
to asi nejde. Pokud odmítne spací pytel, tak to prostě musíš vydržet.
Náš Ondra cestuje po celé postýlce, jednou je hlavou ke zdi, jednou od ní, jednou napříč, na boku, na zádech..... :lol: , takže když měl rýmu, tak bylo poněkud zbytečné mu dělat zvýšenou polohu, protože byl za chvilku hlavou dolů.

:wink:
M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
6.5.08 15:25

Mates tohle dělal taky, dneska už méně, ale do roka si v postýlce ze spaní sedal, případně vstával, potom na nás pokřikoval a nepomáhalo nic. Existuje po roce homeopatický sirup Sedalia, ale nám teda nepomohl. Má být na zklidnění a drobné poruchy spánku u dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
6.5.08 15:32

Tak bohužel neporadím - máme ten samý „problém“. Vždy dám malou do postýlky, napolohuju na bok ( má trochu placatou hlavu) a za hoďku už je zas na zádech a při nočním krmení je uplně naštorc a nohy má prohozené šprušlema. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
6.5.08 19:41

Matýsek taky cestuje :D Když to začal dělat, tak jsem ho pokaždé dala do „správné“ polohy, ale ted už ho nechávám ať si spinká jak chce, hlavní je, že spinká a je spokojený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
6.5.08 20:35

Adam taky cestoval, ale už to přes rok nedělá, vpodstatě od tý doby co je v normální postýlce. Nijak jsem to neřešila, když jsem to zjistila, tak jsem ho jen přikryla, jinak nic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
7.5.08 12:40

Ahojte
dcerka cestovala minimálně, od doby co má velkou postel, necestuje vůbec (jen se pravidelně odkopává a v zimě pak na mě v noci volá že chce přikrýt :D )
synek cestuje příšerně. Od podzimu jsem mu vrátila spacák, takže teď se spíše celý překlopí. Jak ale spí „volně“, je ho celá postel :D V létě mu chceme dát taky velkou postel, tak jsem zvědavá, kde ho ráno budeme hledat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.5.08 21:47

Ahoj, taky to znám docela důvěrně :D . Malá spí s náma a od půlnoci začína její doba. Jsem od ní domlácená, dokopaná a zatím nepomohl ani pylel, ani mantynely z peřin, prostě je jak buldozer a jede. Jak tak čtu vaše zkušenosti, máme ještě pár měsíců - let před sebou :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.5.08 20:16

Taky vím o čem mluvíš, ale zatím jsem na nic nepřišla abych tomu zabránila od doby co se Adámek začal převracet je to na denním pořádku že cestuje v postýlce. A když na něj jen zkusím položit deku je zle hned se odkope a nechce a to když spával s námi bylo to to samé. Ikdyž v poslední době čím víc roste tak má méně místa v postýlce tak doufám že do budoucna ho najdu tam kde ho položím.

A pokud můžu poradit je dobrý začít dávat prckovi do postýlky plyšové hračky dávám i k hlavičce a tam kde má zvířátka usíná a poslední dobou moc necestuje a je u nich myslím si že se s nimi necítí tak sám.

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.5.08 22:15

AHoj, naše 13 měsíční dítko taky cestuje, ale nevidím v tom žádný problém, myslím, že je to normální. Ale přikrývku nepoužíváme, odkopala by se za 5 minut, takže je už od doby, co se začala sama přetáčet, ve spacím pytli. Vřele doporučuji, máš pak jistotu, že v noci nenastydne. Dá se koupit v Tescu, v H&M, na Mimibazaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.12.08 23:06

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie