Spanek 3 měsíčního kojence

3
3.2.23 18:48

Spanek 3 měsíčního kojence

Dobrý den, ráda bych se zeptala na zkušenosti s nespavym miminkem. Mám 3mesicni holčičku a naspi tak deset hodin denně (noční i denni spanek dohromady). Zároveň strašně špatně usíná, spanku předchází vždy dlouhy plac. Houpeme, chovame…nic příliš nezabira. U kojeni se zklidní, ale neusne při něm. Nemáte nějaký dobrý tip na zlepšení stavu :)? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
3.2.23 19:22

Zavinovačka? hooodně utáhnout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
3.2.23 19:39

Nám pomohla klasická péřová zavinovacka. A přes den hojdavak nebo spaní venku v kočárku.

• Citovat
  • Upravit
1046
3.2.23 22:24

Mne naposledy dite spalo krasne v porodnici. Brzy mu budou 3 roky a konecne se to lepsi pres noc. Den jsem vzdala uz daaaavno :lol: nicmene vzdycky spal lip, kdyz byl s nama v posteli. To si rano klidne prispi i o 2 hodiny, nez kdyz je u sebe v postylce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.2.23 00:41

V jakych polohach kojis…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.2.23 07:56
@Lucie_Sx píše:
V jakych polohach kojis…?

Na kojícím polštáři bud klasicky nebo na fotbalistu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.2.23 10:52
@Caridina píše:
Mne naposledy dite spalo krasne v porodnici. Brzy mu budou 3 roky a konecne se to lepsi pres noc. Den jsem vzdala uz daaaavno :lol: nicmene vzdycky spal lip, kdyz byl s nama v posteli. To si rano klidne prispi i o 2 hodiny, nez kdyz je u sebe v postylce.

Diky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.2.23 01:36
@Adel468 píše:
Na kojícím polštáři bud klasicky nebo na fotbalistu

Tak si ho zkus vzit do postele a kojit vleze. Tak, ze ho nechas na prsu a usnete oba.
(Je dobra zvysena poloha typu „sikma rovina“ i takto, bud podlozit celou postel, nebo mimcu vytvarovat lezeni polstarem apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí