Spánek 6m miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.12.24 16:04

Spánek 6m miminka

Ahojte? Je tu nekdo kdo mel neodlozitelne dite které melo potrebu jeste v pul roce spát jen na rukách nebo v nositku a k tomu jeste jedno starší ditko? Jak jste to zvladaly? Jsem už uplne k. o. Mimco spí 3× denne a když není ctyrletak ve školce nevím co s ním.. U TV nevydrží, Sam si hrát nechce..porad potrebuje me. Snažila jsem se miminko naučit spát v postýlce nebo u me usínat v posteli nebo kočárku, ale nic..ani hojdavak.. Zvládli jsme už sice pul roku a tak snad jeste nejaky mesic zvládneme, minimálně už nebude spát tolikrát, treba už jen 1× max 2×..ale i tak.. Štve mé to, omezujeme mé to… Dekuji 🙈

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kocourGarfield
16.12.24 16:37

Jo, mela jsem takové poslední dítě. Jen tedy jsem k tomu neměla malé dítě, ale puberťáky.
A nezměnilo se to. Do roka spal pouze v kontaktu v posteli ( v noci mě budily bolesti kyčlí a zad jak jsem se nesměla pohnout ). Vyřešilo se to ve 2 letech kdy zrušil spánek přes den. Od roka spal 1× denně. Se 4 l dítětem k tomu neumím přestavit. Nešlo o to, že bych to nikdy nezkusila, ale on sám prostě nespal. I v noci byl do 3 minut vzhůru. Bylo to náročný … V kočáře nespal, sám nikde nespal tak do 2 let. V plném kontaktu tak ten rok určitě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.24 17:34

15m postýlku nemá, spí v autě nebo venku v kočárku, takže když jsme doma, tak ji v 9h uspim, postavím na terasu a věnuju se starší :-) pokud jsme samy, tak mi někdy usne u prsa a zůstanu s ní ležet…v noci spí se mnou v posteli, máme ji uzpůsobenou proti pádu a v noci jednoduše kojím a někdy se mnou spí obě děti, ale většinou spí starší u taťky…dětičky jsou male jen jednou, až budou chtít spát holky spolu, vrátí se tatínek ke mně a až se budou chtít oddělit, nachystané si novou ložnici :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510