Spánek 8 měsíčního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10876
15.1.24 20:56

On po mně leze, štípe, taha za vlasy, no prostě spoustu projevů lásky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
15.1.24 20:56
@anavi13 píše:
Nezabere. Kojím. Takže se vzbudí, dám prso, vypije a je vzhůru :roll: když mu ho cpu znovu tak mě kousne :roll: až po nějakém čase - hodina až dvě, tak prso chce a usne. Každopádně ve čtyři nejpozději je vzhůru a to už chce z postele. Jenže usíná v šest a nejde s tím hnout. Ale dnes šel až skoro v sedm :pankac: vidím světlo na konci tunelu a doufám, že nebude vstávat ve tři :lol: pak je totiž dvě hodiny vzhůru a o pěti mi vstává nejstarší :lol:

To je na tom nejhorší - když má to okno od půlnoci do jedny, tak super, pak se ještě vyspime. Ale když se probere ve tři, do čtyř nebo půl pátý se veselí, pak jde spát a ve 4.45 vstává manžel, v 5 dcera. A když je vypravim do školky a chci si lehnout, tak kluk vstane.

• Citovat
  • Upravit
24173
15.1.24 20:57
@MamkaDouDou píše:
Normální. Nezačíná zrovna lézt/sedět?

U nás cca od půl roku. Byl v té době nemocný a rozhodil si úplně spánky a taky začal pérovat v kolenou. Zatím péruje víc a víc. Neleze, neplazí se. Čerstvě 7 měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24173
15.1.24 20:57
@citlivaduse píše:
On po mně leze, štípe, taha za vlasy, no prostě spoustu projevů lásky :mrgreen:

Jako u nás :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
15.1.24 21:00

@anavi13 Joo, ty máš podobný kousek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24173
15.1.24 21:02

@Eva2610 jojo přesně tak :lol: to je fakt peklo. U nás je teda toto úplně každý den. Výjimečně spí do 4:30. Teda s tím, že je tak co hodinu v noci vzhůru. Zase asi lepší asi takto než párty od jedné do tří, pak hodina spánku a byl vzhůru. Naštěstí mi i starší děti do osmi spí. Ale přežít týden je mazec. Manžel mi je schopný skrz práci pomoci až o víkendu. Když je nejhůře, tak si nechávám děti doma ze školky a flákáme se doma. Přes den mi stejně teď spí tak třikrát po 45 minutách. Někdy ani to ne. Takže lehnout si nestíhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24173
15.1.24 21:04

@citlivaduse to je taková moje neodložitelná láska :D on totiž přes den potřebuje i stoprocentní pozornost a při denním spánku se musí pořád pohybovat :D když to dělám špatně, tak mě kousne 🤣 takové antikoncepční dítě 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
15.1.24 21:07

@anavi13 Taky je pres den porad nalepeny na mně. Pres den spi většinou dvakrát denně uz nějakou dobu, někdy se zadari třikrát, jeho spanek trvá kolem 15 minut. Paráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
15.1.24 21:14
@Eva2610 píše:
Nás jo - začal to dělat po půl roce, když začal válet sudy, teď v půlce prosince skočil na kolena a minulý pondělí začal lézt jak drak :lol:. Je mu osm a půl měsíce.

Doporučuju pogooglit split night, fakt je to normální a přejde to.

• Citovat
  • Upravit
24173
15.1.24 21:22
@citlivaduse píše:
@anavi13 Taky je pres den porad nalepeny na mně. Pres den spi většinou dvakrát denně uz nějakou dobu, někdy se zadari třikrát, jeho spanek trvá kolem 15 minut. Paráda :D

To je úplně děsný patnáct minut :zed: :lol: já mu to teda prodlužuji tím houpáním a nesmí spát v postýlce. Spí v obýváku v hojdavaku. Každý teď zkracuje ranní spánek pod třicet minut :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
15.1.24 21:52

Nam to v osmi měsících dělal taky. Usínám běžně v19. 30, pak se ale třeba v devět, deset, v jedenáct nebo i půlnoci vzbudil a byla noční party na 2 hodinky :zed: nepomohlo nic. Teď začal usínat večer později, až kolem 21. 30 a to se pak už nebudi :palec: je mu teď čerstvé 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
15.1.24 22:04

Tak, koukám, že to máme ještě velkou pohodu. Přes den spí hodinu dopoledne a dvě a půl hodiny po obědě. Jde spát v sedm a spí většinou do půl dvanáctý. Az pak má tu svoji hodinku. Jsem ráda, že světle zítřky jsou na obzoru!

• Citovat
  • Upravit
10876
15.1.24 22:10

@anavi13 No takže lehat si s nim nema moc smysl. V poslední době musím často byt s nim a držet ho u toho za ruku a ani to ho neprimeje si spanek protáhnout, ze bych si zdrimla. Nekdy to dokáže přetáhnout v kočárku, ale většinou i tam chce hlavně koukat, co se děje. Přežila jsem to už jednou, musím i ted, přisavka malá. Navíc doma pres den usne jedině u kojení, večer a v noci chce jen mě, táta prostě neprojde. V tomhle manzel nema moc prostor mi ulevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24173
16.1.24 05:03

@citlivaduse u nás je to taky tak. Chlap si ho bere ráno o víkendu a tak hodinu a půl s ním vydrží. Hrají si, pak přijdou na nakojení. Ale víc mi pomoci nemůže. Spí se staršími dětmi.

Tak mi dnes od tří :pankac: teď usnul :roll: čekám kdy dojde nejstarší :lol: @Eva2610 to ti spí přes den hodně. Možná mu to upravit a přestane se budit. Prý mají přes den dost tři hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
16.1.24 05:08
@anavi13 píše:
@citlivaduse u nás je to taky tak. Chlap si ho bere ráno o víkendu a tak hodinu a půl s ním vydrží. Hrají si, pak přijdou na nakojení. Ale víc mi pomoci nemůže. Spí se staršími dětmi.Tak mi dnes od tří :pankac: teď usnul :roll: čekám kdy dojde nejstarší :lol: @Eva2610 to ti spí přes den hodně. Možná mu to upravit a přestane se budit. Prý mají přes den dost tři hodiny.

To jsme právě zkoušeli, odebrat spaní, zkrátit, posunout, jít večer později spát…v noci změna žádná a přes den protiva.

Jinak my dnes od půl čtvrtý :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí