Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Eva2610 jo někdy nepomáhá nic ![]()
Taky pěkný
mě se vzbudil úplně pročůraný. Dnes celkem do té třetí spal pěkně. Většinou ho kolem půlnoci a ve tři přebaluji. Jak vynechal přebalení, tak byl durch. Taky vám ty děti tolik čůrají? My máme fakt dvakrát za noc plnou plenku. Přes den to tak hrozné není. Jo teď se mi ve čtyři ještě pořádně pokadil, takže to dnes možná byl i bobek co ho trápil. Od začátku přikrmů má tužší stolici a trochu s tím bojujeme. Tak jsem z toho hovínka měla vlastně radost
prostřední mi taky takto čůral v noci ![]()
@anavi13 píše:
@Eva2610 jo někdy nepomáhá nicTaky pěkný
mě se vzbudil úplně pročůraný. Dnes celkem do té třetí spal pěkně. Většinou ho kolem půlnoci a ve tři přebaluji. Jak vynechal přebalení, tak byl durch. Taky vám ty děti tolik čůrají? My máme fakt dvakrát za noc plnou plenku. Přes den to tak hrozné není. Jo teď se mi ve čtyři ještě pořádně pokadil, takže to dnes možná byl i bobek co ho trápil. Od začátku přikrmů má tužší stolici a trochu s tím bojujeme. Tak jsem z toho hovínka měla vlastně radost
prostřední mi taky takto čůral v noci
Joooo, tak to jsme dnes měli taky - úplně procuranej.
@Eva2610 píše:
Joooo, tak to jsme dnes měli taky - úplně procuranej.
Aspoň v tím nejsme sami
Achjo, tak dnes spal v těch pět půl hodiny a teď asi dvacet minut. Ani to kafe jsem nestihla vypít.
to bude dlouhý den
asi si uděláme úplně odpočinkové dopoledne když jsou děti ve školce. ![]()
@anavi13 píše:
Aspoň v tím nejsme samiAchjo, tak dnes spal v těch pět půl hodiny a teď asi dvacet minut. Ani to kafe jsem nestihla vypít.
to bude dlouhý den
asi si uděláme úplně odpočinkové dopoledne když jsou děti ve školce.
Já jsem v 6.30 předala sladce spící pachole v kočáru babičce a odjela učit první pomoc. Spíš bych ji teda potřebovala 😁. Jako moje jediný štěstí je, že se střídáme s mužem.
@anavi13 Mně maly čurá az k ránu spíš. Ale dnes v noci ho trápilo i bricho, do toho ma rýmu.
@Eva2610 tak to obdivuji, že zvládáš do toho pracovat
já bych kolikrát do té práce utekla, ale neumím si představit to nasazení ![]()
@citlivaduse píše:
@anavi13 Mně maly čurá az k ránu spíš. Ale dnes v noci ho trápilo i bricho, do toho ma rýmu.
U nás taky rýma
už měl třikrát píchané uši, takže se bojím s ním jít ven.
v kočárku vždy řve a v nosítku se bojím jít po tom náledí. Chci aspoň jaro ![]()
@anavi13 Kočárek naštěstí miluje, ale mam ode dneška doma i staršího národa, takže ven se asi dnes nedostaneme. Na tu rymu by to bylo fajn.
@citlivaduse no já jsem zvědavá co z toho u nás bude. Teď spí potřetí a úplně mizerně. Samozřejmě teď na prsu
to mám jet do školky. Má takové osypané tváře, tak nevím. Doufám, že k zubům. Zavádím přes sebe kuřecí, tak mám obavu, aby to nebylo z toho. Mléčné mi taky nezvládne. Je to s nimi boj
ať jste brzy bez rýmy ![]()