Spánek maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7576
23.2.13 13:25

Bolesti zad, za krkem..nejspis mas problem se spatnou posteli a pretezovanim tela jednostrannym nosenim ditetem.Co mam nove matrace, neboli me nic, ani se nikdy neprelezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
23.2.13 14:22

Hlavu otočenou na okno nemam.-připojila bych to přímo k příspěvku, ale nevim jak.No s tim přestěhovanim nevim, a vy tam mate chuvicku, nebo prostě tam jdete až uslyšite řev? Kdybych tam totiž měla chuvičku, tak to vyjde asi na stejno…Matrace zase tak stara neni, tak nevim.No,ale to asi neni muj momentalni problem, ja jsem spala i driv spatně, ale je fakt, že jsem dělala na směny…no ale teď to řeším, protože už si fakt připadám jak vycuclá houba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.2.13 15:49

Spíš jsi zvyklá budit se k prckovi, tak si to nemůžeš odvyknout. Separuj ho vedle, at tě nebudí a zlepší se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
24.2.13 13:01

Nad tim přestěhovaním teda přemýšlím, ale to nebude jen z tohohle důvodu. jak už jsem psala, když mě nebudí zrovna malá, tak se budím sama tím, že se převaluju, protože mě bolí záda… :roll: :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
3.3.13 14:54

Do poslední tečky jsem na tom jak zakladatelka, i s věkem dítěte. Už je to na palici :zed: Dneska jsme měli v noci hlídání, malá byla u babičky a já jsem se stejně budila, koukala na postýlku..hrůza. Potřebovala bych tak vyspat ale jak? Madraci máme novou, malá v noci nejí ale vstává na dudlík, čaj, nebo jen tak řve. Musím vstát, pohladit a spí. Někdy to je 3× někdy 8× za noc. Je s náma v ložnici. Přestěhovala bych jí do pokojíčku ale to bych se uběhala a bojím se, že na tom budu ještě hůř s nevyspáním. Za radu která zafunguje bych snesla modrý z nebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
3.3.13 22:32

@Mikajelka doporučuju knížku Každé dítě může dobře spát ;) Nad přesunem do pokojíčku zapřemýšlej, někomu to hodně pomohlo a třeba budeš překvapená, jak dobře bude malá spát. Třeba se budíte navzájem :nevim:
Já s tímhle moc zkušeností nemám, ale taky to malá v noci občas zkoušela. Pokud nebyla pročůraná, hladová nebo tak, ignorovala jsem jí.
Jinak sundej postranici z postýlky a přiraž ji ke svý posteli.. nebudeš muset nikam vstávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.3.13 10:15

Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama… :roll: Tak jsem ji zkusila dát do pokojíčku, ale bylo to ještě horší, večer tam usla v pohodě, ale v noci se vzbudila a hodinu jsem tam seděla…pak znova, řev…až mě to přestalo bavit a ve čtyři ráno ji stěhovala zpátky do ložnice 8o :evil: :nevim: No ale třeba dneska spala dobře, ale ja se stejně pořád budila, tak jak píše
Mikajelka…přikrývala ji…No už jsem i zkusila prášky-je to na bázi bylinek…no ale budím se stejně, ale aspoň trochu to něco do sebe má. Když už spím, tak líp, asi se víc uvolním a nebolí mě tolik ty záda…takže aspoň něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí