Spánek - 8měsíční chlapeček

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
23.4.11 21:47

Spánek osmi měsíční chlapeček

Dobrý večer, Potřebovala bych poradit od zkušenějších co se týče nočního spánku. Syn spával velmi dobře (cca od 4měsíce prospal celou noc) Od té doba co jsme se odstěhovali(syna vychovávám sama) tak se změnou prostředí mi začalo peklo. Vztává 3-4× za noc. Přetočí se na bříško na všechny 4 a brečí. Většinou jsem tak unavená, že ho nakojím pak nosím po ložnici a k ránu kol. 4hodiny si ho vezmu do postele kde dřímá u prsu a tak od páté hod. si tam hraje a dělá lumpárny. Vím, že si zadělávám na veliké starosti, ale nechci ho nějak trápit. Je velmi tvrdohlavý zkoušela jsem ho i nechat brečet ale to nepomáhá pak se jen dočista probudí a neusne ani za hodinu. Co dělat? :think: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1226
23.4.11 22:19

U nás tohle proběhlo v době, kdy se naučil zvedat na čtyři, což se mu povedlo i v polospánku, jenže už ho jaksi nenapadlo, že aby zas usnul, tak si musí lehnout. Takže začal řvát o pomoc. Tudíž stačilo ho znovu položit. Byl to ale závod s časem - jakmile se víc probral, hulákal jak pavián a tím si vlastně znemožňoval znovu usnout. Takže jsem skákala z postele jak srna, už když jsem ho slyšela začínat :lol: Postupně to přešlo - když pochopil, že zas musí zalehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.4.11 22:21

Jo tak mě poslední dvě noci začalo to samí ukrutnej hysterák a kludní se když ho chovam.Sice nekojím a ani do postele ho radči neberu.Jsem zvědavá s tebou co kdo napíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
24.4.11 00:27

a zoubky ma? Mne zacali kluci hur chrnet, kdyz se zacaly klubat zuby. Starsiho jsem vytahovala, chovala, mazala zuby gelem (rostli mu od 4m :zed: ) a rval furt. Mladsiho sem tak do pul roku vytahovala taky, toho stacilo pochovat, promluvit na nej, poplacat ho po prcce, pak sem vytahovani zrusila, jen sem na nej promluvila - septem, poplacala popr. namazala zuby, podala dudel a byl klid
Ale je pravda, ze oba hur spali, kdyz se naucili neco noveho, pretacet, vstavat a pak jsou oba priserni, kdyz zacinaji marodit, ale jeste jim od pohledu nic neni - bez teploty, bez soplu…
Takze hlavne vydrzet, nebrat na ruce, zkusit ho uklidnit uplne po tme v postylce.
Jeste me napadlo, ze 8m je obdobi separacni uzkosti, takze mozna potrebuje vedet, ze jsi u nej
Preji pevne nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.4.11 19:28

No jo právě,to že to jsou zuby si myslím už dlouho a ono pořád nic máme stále prázdnou pusu a po zubech ani památky. Tak, že by přece už?? Ale spíše si myslím, že to je tím otáčením skusím zasahovat rychleji a jak říká Nsoci skákat z postele jak srna je velmi trefné :lol: Akorát se tedy těším až to přejde Docela si mě rozmazlil byla jse zvyklá spát si v klidu celou noc a teď už druhý měsíc tohle, ale co se dá dělat. :zed: :jazyk: Ještě skusím něco na ty zuby doktorka něco poradí třeba už vážně lezou?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.4.11 19:30

totiž samozřejmě zkusím a ne skusím 8-o :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
24.4.11 19:35

Tak to jsme na tom dvě taky si pořád říkám zuby a v papule ani jeden :mrgreen: Ted se mi,ale opravdu zdá,že dole má dvě bouličky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.4.11 19:45

no jo když já to nepoznám mě přijde že pořád kde nic tu nic pravda, že nějaké ty teplotky má průběžně pořád. Všechno hryže a sliní o stošest, ale to dělá už děsně dlouho. Jenom aby mu to nezůstalo :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
24.4.11 20:15

Taky všechno kouše.Jednu dobu slintal neskutečně ted už to celkem jde.Taky mě ted strašně rozčiluje to,že se budí a nemůžu příjít proč.Jak krásný bylo spát celou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 01:20

Maminky chtela bych se Vas zeptat kolikrat denne davate deti spat mam 8 mesicni holcicku, ktera mi spi celou noc.Rano se probudi napapa se chvilku si hraje potom usne probudi se na obed. Jdeme ven a nebo si hrajeme a pak mi zase usne. Probudi se kolem te 17:00 a na noc ji davam spat ve 20:00.Nekdy se stane ze spinka az do rana, ale vetsinou usne a vzbudi se za hodinku nebo vubec neusne a potom radi jako kdyby byla vyspana a neusne mi driv nez kolem pul noci? Je vsechno v poradku? Tchyne a pritel mi porad rikaji ze nesmi spinkat pres den a kdyby usnula, ze ji mam budit aby mi usinala na tu 20:00.Poradi te mi??Jak to delate? diky vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
26.1.13 01:34

To je nesmysl, takhle malinka jeste potrebuje spat pres den. Muj malej spaval v osmi mesicich dvakrat denne - poprve sel spat zhruba kolem jedenacte a podruhe kolem treti odpoledne. Vzdycky tak na hodinku (ovsem nekdy treba jenom pul hodky a nekdy hodinu a pul). A pak mi stejne vytuhl vecer kolem osme a spal, ale budil se tedy na kojeni (tak dvakrat za noc). Ja bych mozna davala spat pozdeji, kdyz se ti budi kolem pate, co takhle zkusit davat spat az v devet? Nebo by nevydrzela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 08:03

No prave ona mi zacina na tu 8 usinat i u jidla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.1.13 11:49

@Easinka mala spala stejne. Od 11 hodinu a od 15-16 hodinu+-,takze nekdy vstava taky v 17h @ Milagros doporučuju posunout ten dopolední spánek, aby byla alespon tri hodiny vzhuru. Vecer ponocuje, protoze vi, ze se brzo dopoledne dospi. Par dni bude ale asi protestovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 20:59

Ano tak to tedy zkusime a uvidime, jak to bude vypadat..dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat