Spánek s dítětem v jedné posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101745
17.10.14 07:37
@mojmira píše:
S námi děti nikdy nespávaly, zdá se mě to nehygienické.

Mě se to zdá nepohodlné, ale proč ne hygienické 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
17.10.14 07:45

Jeee kez by nase prcinka chtela spavat s nama :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
17.10.14 07:45

Spíme ve třech. Každý máme ale svou matraci, takže jsme se museli vzdát postele. Někdy jsme taky bez trička, nesmrdíme. Aspoň dcera si nestěžuje. Už říká, co jí voní a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
17.10.14 08:04

Pro mě je to také nepohodlné, syn musí ležet napříč a kope mě do těhotenského bříška, takže si ho tam bereme jen vyjímečně. Většinou mu stačí, když si k němu lehnu do pokoje na přistýlku. Nikdy mě nenapadlo, že by to bylo nehygienické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
17.10.14 08:05

I ja jsem spala bejvalymu zaborena do podpazdaku :mrgreen: Nutno dodat, ze mi vonel i kdyz smrdel. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
17.10.14 11:16

@kaspluc syn taky nechtel, kolem dvou let we to zmenilo a ted uz spi jen se mnou, postylka je zrusena. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
17.10.14 13:04
@Granda píše:
@kaspluc syn taky nechtel, kolem dvou let we to zmenilo a ted uz spi jen se mnou, postylka je zrusena. :)

Manzel kvuli tomu nam koupil trojpostel :mrgreen:,ze se tesil, jak mala v noci vzdycky supne za nama a my jji potulime, a prd…ona vstane az v 7 a to chce jit za nama jen tak na deset minutek na pusinky a uz rika paaaa paaaa jakoze jdeme dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
17.10.14 15:03

@MARIKA88
Ahoj, to si myslim, ze mu urcite navadi, pokud se pritel normalne myje. Dcera taky spi s nami, manzel ma teda tricko, ale kdyby ho nemel, nijak bych to neresila, kdyz jsem jeste kojila, v lete jsem taky spala bez tricka a dcera mela nonstop bar :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.11.14 11:12

Nespí, syn 15 měsíců od 11 měs co jsem přestala kojit spí v postýlce, kterou mám vedle postele.Dost se v noci budí a stačí mu dát ruku a je zas jak špalek. Ruku si pak vždycky vezmu zas zpátky ;) Dokud sem kojila, spal se mnou v posteli, ale nedalo se to pak už vydržet, kopal a lezl mi i na hlavu, tak sem utla kojo a dala ho do postýlky. Zvykl si za víkend bez problému :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí