Spánek u novorozence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
23.11.14 09:50

spánek u novorozence

Maminky 30.10 se mi narodil prcek. 3neděle jsem snim byla v nemocnici takže má jiný režim než doma! v uterý jsem sním přišla a potřebuji ho naučit na režim tak aby přes den spal malo a v noci spal jak má, protože mi přes den spí a v noci straší potřebuji radu. a jestli ho mam krmit i v noci díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3509
23.11.14 09:55

@kattynka19 není to pravda, že když děti spí přes den, že o to míň v noci. Nech ho spát, jak chce. Večer si udělejte rituálek, vana, masáž, pyžámko, kojení a on si na to postupně najede…Moje malá do dneška spí ve dne po dvou, třech hodinkách, dvacetiminutovky, pak vytuhne ve čtyři a spí do půl šestý. Od devíti spí celou noc. Budí se o půlnoci na kojení a pak ještě asi jednou, to nevim, to vždycky zaspim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.11.14 10:01

@kattynka19 je moc maličkej, nech ho spát, jak potřebuje. V noci samože krmit, nebo ho snad chceš nechat o hladu? před den můžeš udělat jakýs rituál z procházek, večer koupání atd.. ale jinak nic moc nevymňoukneš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
23.11.14 10:09

Souhlasim s holkama. Je moc malý a neprenaučíš hho. Nech ho spát, je to mimčo a takovyhle spánek do 2-3mes. Je běžný. Vydrž. A SAMOZŘEJMĚ KRM I PREZ NOC!

Příspěvek upraven 23.11.14 v 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.11.14 10:09

Díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
23.11.14 10:51

@kattynka19 Jistě, že ho máš krmit i v noci. Malé děti potřebují jíst často. To Ti v nemocnici neřekli? Režim nelámej pře skoleno - ano, zaveď si rituályi, dodržuj třeba nějaký režim co se chození ven týče, ale nech to dítě fungovat tak jak potřebuje a rozhodně mu nic nenuť (hlavně ne proto, protože ty si myslíš, že je to tak správně nebo ty potřebuješ). Novorozenci často většinu dne prospí, když se nevyspí, jsou přetažení. Takže ho nech spát tak, jak potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí