Spánek v 18 měsících

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
603
16.3.13 09:59

Ahoj, můj synek v roce a půl přestal spát po obědě úplně. Někdy, když vstává brzo, tak třeba usne v 16-hodin u televize, Jinak spí od 20-00 do 7-30, tak si zas nestěžuju :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.3.15 07:44

Rozmazlená dcerka?

Ahoj holky, oživuji diskuzi s trošku jiným dotazem…
Dceřino spaní řeším už snad od jejího narození, ale teď mám pocit, že jsem už fakt na hranici sil. A můžu si za to sama. Přes výmluvy rostou jí zoubky, bolí jí bříško, byla nemocná, bojí se sama…jsme se dostali k následující situaci.
Dcera chodí spinkat po Večerníčku, usne vcelku brzo a dobře, zazpívám, pomazlím, dám do postýlky, ještě chvilku zpívám, když chce, tak držím za ruku, když ne, tak jsem v ložnici prostě s ní a ona je do půl hodiny tuhá.
Ovšem noci jsou pekelné, budí se snad co půl hodiny, napít, pohladit, chytit za ruku…Ráno jsem mrtvá.
Zkoušeli jsme snad všechno, včetně vyřvání, ale ona se při vyřvávání vystresuje tak, že přestává dýchat :(
Nemáte někdo osobní zkušenost jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
16.3.15 07:49

@Alfhugo nemám, jenom jsem tě chtěla povzbudit, že nejsi sama. Syn usne krásně, ale v noci furt mrčí, poplakává, musím používat UM jako uspávadlo, jinak by byl v 1 ráno vyspaný. Vstáváme v 5-6h ranní, je to zabijárna. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.3.15 08:23

@kve-tinka jo, tak to jsme na tom úplně stejně :D No nic, tak budeme muset vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
16.3.15 08:31

@Alfhugo vystěhovat z ložnice? Nám to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3376
16.3.15 08:36

Já mám skoro 20 měsíčního a budí se mi pořád tak 2-3× za noc a vyžaduje UM, bez něho neusne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.3.15 08:38

@Lucaluc1 u nás zatím není možnost :( Pracuje se na tom, snad to pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
16.3.15 08:48

Mam 18 mesicni, vstavam k nemu tak dvakrat v noci, ale staci dat dudlik a spi dal. Ale vstavame kazdy den 5 rano. V 9 ho dam spat spi tak 1,5 hodiny a pak spi od 14:30 zase 1,5 hodiny. Ale nevim jak ho donutit spat dele, chodi spat v 19:00.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
16.3.15 08:50

@Alfhugo Hele mi měli to samé…zhruba tak od 9 měsíců jsem jí uspávala buď zpíváním a drženim za ruku nebo houpáním v lehátku a pak jsem jí přenesla do postýlky co mám vedle postele, no a v noci se budila tak 8 krát i víckrát, vypila třeba celou lahev vody, takže jsem jí pochopitelně musela i přebalovat:-( což jí samozřejmně probralo takže zase trvalo než usnula :zed: no a skoro celu noc sem jí musela držet za ruku jinak byla hned vzhůru nebo sem jí brala do postele aby sme se aspon trochu vyspali…no prostě šílenost, manžel z toho byl už na mrtvici…No a ted je jí 19 měsíců a všechno to samo od sebe přešlo, usíná sama v postýlce, stačí jí jen držet za ruku a do 15 min. spí, vůbec v noci nepije a probudí se tak max jednou a to už je co říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
16.3.15 08:54

@Alfhugo Jo ještě doplnim, že začala takhle krásně spát v postýlce až když jí tam uspával manžel…a to je taky dobrý-nikdy mu neusnula a řvala jak tur…no a ted se rozhodl to zkusit sám a světe div se hned první večer mu takhle usnula, dvakrát od ní sice odešel že tam blbla tak jí nechal chvilku plakat ale do půl hodky spala. Tak jestli můžeš tak to zkus nechat taky na tatínkovi, třeba to zabere. ted holka spí cca od sedmi někdy trochu dýl a nevstávámě dřív jak před sedmnou ráno což je pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.3.15 09:02

@Martina 25 Taťka chodí domů až malá spí, to je naprd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
16.3.15 09:54
@kve-tinka píše:
@Alfhugo nemám, jenom jsem tě chtěla povzbudit, že nejsi sama. Syn usne krásně, ale v noci furt mrčí, poplakává, musím používat UM jako uspávadlo, jinak by byl v 1 ráno vyspaný. Vstáváme v 5-6h ranní, je to zabijárna. :hug:

Pridavam se, u nas uplne to same :zed: Verim, ze bude lip :kytka:

• Citovat
  • Upravit
301
9.4.15 13:53

Tak holky, u nás je situace čím dál zábavnější. S rozvojem řeči přišlo mami pipí (pití), mami míško (mlíčko), hají mamu (chci spát s mámou), haji haji (chci do postýlky).
Celou noc, zhruba po půl hodině, vyžaduje něco z toho! Když je u nás v posteli, tak chce k sobě a naopak…
Dneska chci zkusit sundat bočnici a přirazit k posteli, ať si přeleze sama, pokud nezabere, odcházím spát do vany!
Jak je to u vás? Zlepšilo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.4.15 14:16
@Lucaluc1 píše:
@Alfhugo vystěhovat z ložnice? Nám to pomohlo.

Nám taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.4.15 22:58

Nespat! vyspíte se, jak bude dítěti 4 roky, pak už je to pohodka, sem tam jen třeba vyměnit počurané nebo pokaděné trencle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí