Spánek, jsem zoufalá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
6.9.24 07:52
@suzka1 píše: Více

Zkusím..přes den spí většinou dobře, ty 2 hodiny určitě.
Ještě mě napadlo, asi před měsícem zvracel silně, dostal na pohotovosti injekci proti zvracení.. nemůže to mít souvislost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3695
6.9.24 07:59

@Marika29 Podle me ne. Tohle prostě patří k tomuhle věku. Zkus se zeptat v té lékárně a jinak prostě vydržet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
6.9.24 08:08

Napadly mě růstové bolesti, na to mé děti hodně trpěly. Ale po sirupu na bolest byl klid :think: A co uši - nemá rýmu? Ale to zas by nejspíš plakal i při denním spánku. No je to zapeklité, snad se vám povede brzy vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
6.9.24 08:14
@Marika29 píše: Více

jak jako pomáhat?? Dítě není jeho? Tak si s tou kreaturou hlavně nedělej další :zed:
Večer hlavně pořádně vyvětrat, spát s otevřeným oknem. Klimu asi nemáte, tak alespoň nějaký větrák? Já bych, oproti všem doporučením, ho ve tvém případě nechala usnout u pohádky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
6.9.24 08:53

Jak píšou ostatní..balón vyfoukni, skovej a prostě není…mohly by to být i ty děsy…u nás pomáhalo taky jak už někdo psal lehnout si spolu do postele mluvit na dítě hladit ho ujišťovat že maminka /tatínek jsou tady. Hodně u nás třeba pomohlo dát i pití v hrnečku s cucakem…napije se, zklidní… Možná to má i trochu místo dudlika Sousedi prostě budou muset kousnout že malé dítě pláče. Nedělá to schválně takže se kvůli tomu nijak extra nestresuj :srdce:
Teď dočítáme to s tím bytakem..co to je za blbost…dítě přece nemá čudlík na vypnutí pláče. kdybyste pouštěli hudbu, rvali, xhlastali tak ok ale kvůli pláči dítěte? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5224
6.9.24 09:12

A co treba na tyden odjet nekam do chalupy na samote u lesa? Tam nebude balon, ani sousedi a jeste ho pri vyletech po okoli vic utahas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
6.9.24 09:27

A když ho nedáš spát přes den, tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
6.9.24 09:31

Asi bych vážně na týden někam odjela a naučila ho na nějaký jiný, snesitelnější rituál.
Promiň, balon mi přijde v tomto věku úlet. Po příjezdu by už balon nebyl. Mám stejně starého syna - mazlíme se, čteme, chvíli si pohraje s baterkou..
A pak bych se pídila po příčině, co se vlastně děje, proč pláče?
Jinak mne ještě napadá ten spánek přes den. Nerušila bych ho, ale omezila, třeba max. hodina a půl, 2+ mi přijde moc. Plus rady, co tu zazněly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
6.9.24 10:07
@Marmarram píše: Více

Tak je to stejné, ne-li horší..navíc je protivný, ubreceny celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
6.9.24 10:08
@Lojzísek píše: Více

Není bohužel kam odjet.
Rodina nefunguje, máma mi umřela.
Na pronájem chaty nemám v současné době finance..
Kamarádky mají svoji rodinu a bydlí v bytech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
6.9.24 10:09
@Afrikana píše: Více

To by bylo fajn, bohužel v současné době jsem ráda že vždy nějak vyjdeme do výplaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
6.9.24 10:10

Zkusila jsi mu před spaním nebo po prvním probuzení dát nějaký Paralen nebo Nurofen (sirup, čípek)? Kdyby plakal kvůli růstovým bolestem, tak by to mělo zabrat. A věděla bys, že ten pláč je způsobený bolestí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
6.9.24 10:19

V tom případě zatnout zuby, vydržet a soustavně pátrat po možných příčinách. Rady tu jsou docela šikovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
6.9.24 10:25

Hopsání a drncání pomáhá u bolestí. Má nějaké bolesti, uši, zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
6.9.24 13:33

Nějaké bolení břicha? Hlad? Večeře moc brzo/pozdě? Pije dost přes den?
Zkus ten nurofen, aspoň vyloučis nějaké bolesti…
A co nechávat po obědě spát jen chvíli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401