Spánek, jsem zoufalá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
261
6.9.24 01:10

Spánek,jsem zoufalá

Dobrý den, jsem už zoufalá..syn 2 roky a 4 měsíce.
Nikdy nespal celou noc, ale vždy se za noc budil max 3 krát.
Teď poslední cca 3 týdny katastrofa.
Jde spát v půl desáté, spí v kuse 2 hodiny a pak to začne.
Co pět, deset minut vzhůru.. vždy ho musím vzít na ruku a na balón s ním skákat.
Položím, spí..po 5- 10 minutách začne brečet a tak pořád dokola i 2 hodiny.
Pak zabere, třeba na hodinu, hodinu a půl a zase odznova než úplně před sedmou hodinou vstane už natrvalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11771
6.9.24 03:11

Vzít ho k sobě do postele? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
6.9.24 04:43

Naučila bych ho usínat bez skákání. Když už spí v tuhle chvíli takhle špatně, tak bych u něj prostě byla, ale z postele ho nevyndavala, nesvítila… jestli už má velkou postel, lehla bych si k němu než se to naučí… budeš odpocatejsi i ty i když se třeba úplně nevyspis, tak je rozdíl nespat v leze nebo někde houpat a skákat s 10-15 kilovym vzteklounem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
6.9.24 05:28
@Vladusxx píše: Více

Zkoušela jsem, jemu jedno kde leží, řve a řve, dokud ho nevezmu na balon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
6.9.24 05:30
@Kunikula Strhana píše: Více

Ráda bych se zbavila balonu..ale nevím Jak, když jsem zkoušela nevzít, tak řve a řve.. bydlíme v paneláku a bydlí kolem nás samé starší lidi, nemůžu ho nechat vyřvat.. stěžují si na každé ťuknutí od nás, natož řev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
6.9.24 05:35
@Marika29 píše: Více

Jen ti asi nezbude nic jiného… je to už velký kluk, už večer balon před ním vyfouknout, schovat.. vyhodit.. prostě není balon. A pár noci spát s ním… hold řev budete muset přežít… i ti sousede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
6.9.24 05:38

@Marika29 to budou noční děsy. Můžeš zkusit nějaké homeopatika, kapky, třeba to pomůže. Dále je důležitý denní spanek, aby byl ideálně co nejkvalitnější. Spi přes den, jak dlouho? A na míč se vážně už vyprdni, soudedi nesousedi..nebo odjed k rodicum/tchanovcum na tyden a nauc synka, že když začne v noci křičet, že ho budeš utesovat a spát vedle něho, ale už bez míče. Prejde to. U nas zabralo to, že jsme ho z toho křičení vyloženě vzbudili. On křičel ze spaní.. takže jsme rozsvítili svetylko a nahlas na neho mluvila, že je to dobrý, že jsem tady a co se mu zdalo a jakoby jsem ho vzbudila, objala, lehla si s nim a zase usnul.. pár měsíců to trvalo, stridala jsem se s manželem..s chlapem se taky domluv, at si ze zmeny skakani na mici zvykne i na chlapa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24120
6.9.24 05:46

A co ho v noci trápí? Bolí ho zuby? Má špatné sny? To buzení musí mít příčinu. Už je opravdu velký. Má mléko v noci? Jí dostatečně? Není mu teplo? Vstávání v sedm je krásné. Neprožívá nějaký stres? Nezměnilo se něco? Vzala bych ho určitě do postele a spala s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
6.9.24 07:00
@KKK85 píše: Více

To těžko, máme městský byt.
Před měsícem měl syn neštovice a brečel hodně večer.
Za pár dní jsme měli výzvu od bytaku, ze se máme dostavit a podat vysvětlení.
Dostali jsme upomínku ať se to neopakuje.
Nemůžeme si dovolit přijít o byt, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
6.9.24 07:01
@suzka1 píše: Více

Bohužel nemám kam odjet, rodina nefunguje, máma mi umřela.
Chlap mi doma s ničím nepomůže, natož vstávat k malému.
A nechat ho brečet nemůžu, sousedi tu řeší každou blbost, nemůžeme si dovolit přijít o byt, máme městský byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
6.9.24 07:03
@anavi13 píše: Více

Vůbec nevím, včera jsem mu i dala léky a stejný..
Mléko nepije, ale je zvyklí na čaj z láhve.
Před spaním se vždy pořádně nají a horko mu být nemůže, máme v bytě v noci příjemně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
6.9.24 07:04
@Marika29 píše: Více

Tak k rodině, k někomu? Ono stačí většínou 4-5-6 noci a je to ok… Já bych asi si v nejhorším i tedy něco pronajala na týden, nějakou chatičku malou třeba.. nevím jak jste na tom finančně. Toto bez pláče nepůjde.. to můžeš takto skákat dalšího půlroku rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
6.9.24 07:23

Noční děsy? Růstové bolesti?

2.5 leté dítě dle mého takovou změnu nedělá jen tak …

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
6.9.24 07:24

A nemůže to mít souvislost s přidělenými neštovicemi? Ony jsou hnus pro organismus …. Neměl tam nějaký špatný zážitek, neměl problém se spaním?

• Citovat
  • Upravit
3684
6.9.24 07:46

@Marika29 aha,to je situace..zajdi do lékárny a at doporučí nějaká homeopatika. A jestli ma rad caje, tak zkuste meduňkový čaj, ten pomaha se spánkem. Nebo se zeptej v lékárně na něco, něco zkuste a uvidíš. A jak spi přes den? Denní spánek je taky důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí