Spaní bez dudlíku

7552
21.10.14 07:49

spaní bez dudlíku

Dobrý den, před týdnem jsem odebrala 19. měsíčnímu synovi nenásilně dudlík. Mam problém v tom že v noci se mi pořád budí a jakoby mě kontroluje. Kolem 5h ráno chodíval k nám spát do postele a hezky spal do 7h teď se pořád hemží a chce vstávat v těch 5h. Nevím co mám dělat je vzhůru 4× za noc. S dudlíkem býval jen jednou a to k té 5h. Měli jste to taky tak některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2889
21.10.14 07:58

Dcera dala dudlík dobrovolně ve 2.5 letech a měla pak taky horší spaní, u ní teda hlavně usínání. Trvalo to tak měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.10.14 08:01

No tak u nás je to skoro to samé. Pěkně zaspí bez dudlíku, ale pak se v noci pořád budí a chce spát se mnou a v půl šesté stává. Jinak spával dýl a budil se nad ránem jen na čaj. Přes den spí normálně bez buzení. Tak jsem mu dudlík na noc vrátila (lezou mu zrovna i poslední stoličky). Šak do škole s ním nepůjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
21.10.14 08:02

Nám usínání nedělá problém ani moc. Usne za chvilku, ale pořád se budí. Nevím jestli mě kontroluje nebo proč… Na dudlíka se přitom vůbec neptá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
21.10.14 08:03

Mě přijde škoda mu ho vracet. Když se na něj neptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
21.10.14 08:06

Ja jsem synovy vzala dudlicky, kdyz je nechal valet na zemi a nevsimal si jich (je to asi dva tydny a synovi je 16m) prvni den a i noc si na ne vubec nevzpomnel. Usl jakoby nic a i stejne dobre spal. Druhy den taky pohoda az do te doby nez mel jit spat. To zacal rev a rval a rval az jsem mu je proste prinesla. Rekla jsem si ze mu je na spani jeste necham a schovam je vzdycky jen pres den. Jenze ted byl dost nemocnej a jeste k tomu mel docela osklivej uraz tak jsem se na to vyprdla uplne a jeste mu je nechavam. Uklidnujou ho. Az bude uplne zdravej tak to zacnu zkoušet znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
21.10.14 08:07

My měli dublíka jen na spaní přes den ho nemíval vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
21.10.14 08:29

Moje je zavislák, jen co jí dám do postýlky tak řve dudááák.. takže moje s ním bude spát asi i po svatbě.. aspoň že přes den se nám ho konečně podařilo zrušit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.10.14 08:57

Příspěvek upraven 13.05.15 v 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
21.10.14 09:05

Dcera v noci špatně spí, dudlík na spaní má pořád (má tři roky) a brát zatím nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
21.10.14 09:18

U nas to byla otazka prvnich par dni, pak se to srovnalo a brzy zase zacala davat svou neprerusenou dvanactku v kuse (ve dne uz nespi). Od roka ho mela jen na noc, ve 22 m jsem sebrala definitivne. Nevracela bych a jeste pockala, pokud po nem vyslovene nenarika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
21.10.14 09:42

My vzali synovi dudlik nedavno, kdyz mu bylo 29m, mel ho teda jen na spani, cekala jsem ze nebude spat, bude rev, a ono nic, jen se na nej obcas zeptal, po 4 dnech uz ani to ne, usinal taky v pohode a nastesti se ani nebudil.. zkouseli jsme to i kolem druhyho roku, ale to mel problem usnout, tak jsme ho zas vratili, napodruhy uz to vyslo bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
21.10.14 10:31

@sarunka003 Napíšu zkušenost se sice mladším dítětem, ale u vás by to mohlo fungovat taky. Syn se kolem půl roku postupně oddudlíkoval na noc a dudlík postupně nahradil usínáček (taková ta dečka s hlavičkou medvídka). Přišel si na to sám. Když se v noci probudí, najde si usínáčka, strčí si jeden cíp do pusy a spí dál. Zkuste synovi dát něco takového, buď usínáčka, nebo má spousta dětí místo něho obyč. plínu, normálního plyšáka, prostě něco na potulení, co se dá případně strčit do pusy a podumlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
21.10.14 11:01

@Hoa Mai My máme medvídka vždycky ho obejme jak usíná, no ale stejně se budí. Sem ráda, že to měli i jiné maminky a že se to za čas spravilo. Tak zkusíme setrvat a já se obalit nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí