Spaní dvouleťaka - mám strach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.2.23 22:05
@Tosidelassrandu píše:
Jsi fakt hodne hysterická. To si myslíš, že dvouletý dítě bude zvracet a bude u toho ležet na zádech jako prkno? Jsou jí dva roky, píšeš, že se to děje tak jednou za 3-4 měsíce, takže se to tak často neděje, abys z toho dělala takové drama. Nebylo by spíš lepší řešit, proč ti zvrací? To zvrací i přes den?

Pardon ale zvraceni jednou za tri mesice je celkem dost, moje dite v noci nezvracelo snad nikdy, kdyz byl uplne miminko tak mozna nekdy ze spani zvracel ale tak od jednoho roku nikdy.
Jinak pro zakladatelku: muj syn sam chtel asi na dvou letech spat v pokojiku. Proste rwk ze do loznice uz nepujde a tak spal tam. Ted chodi do skolky(jsou mu uz tri) a od te doby zase chce spat s nami v loznici. Ja to chapu, a nevadi mi to. Spi bud na jedne strane a ja s pritelem vedle sebe a nebo mezi nami a kdyz se chcem pritulit tal proste jdem k sobe.
Sexovat se da i v obyvaku😊
Pokud si uzkostnejsi a mela by ses nervovat, nech dite u sebe. Zadnou lepsi radu nemam😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
12.2.23 09:07

Všem děkuji za příspěvky, moc sympatická a lidská odpověď se mi líbila od @Eva2610

Jinak dítě, co se udusilo bylo zdravé, prostě nešťastná náhoda 😥

Ještě chvilku počkám a od léta bych už jí v tom pokojíčku nechala s velmi citlivou chůvičkou a prostě to dáme:) musíme. Už chceme pak druhé, ať má to moje prvorozené v noci klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí