Spaní kojence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
244
28.6.10 22:05

spaní kojence

Kolik toho má přibližně za den naspat 6.měsíčni kojenec?
nebo jak jsou na tom vaše děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
28.6.10 22:08

4 hodiny, někdy ani to ne, ale zase spinká celou noc, od 8 do 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
28.6.10 22:13

no mě malá spí přes den jestli 2 hodky celkem no a vecer usne v 20h a nekdy se probudi uz kolem 23 a nekdy az v 3 rano,ale prijde me ze spi malo,jako ze by mela problem se spanim.Je mozne ze kdyz je tehotna zena hodne v tehotenstvi stresovana,ma pak mimi problem se spinkanim????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.6.10 22:17

to nevím asi jak u koho, mě od 5 měs. hrozil potrat, takže jsem také byla v neskutečném stresu a strachu, ale na klárce se to nepodepsalo, tak nevím, taky mi nespala moc přes ale asi před dvěma měsíci jsem zajely režim, kolem jedné oběd a prostš spinkat stůj co stůj, někdy je to fuška jí uspat, ale pak spinká, když by nespala přes den byla v pet hodin hotová, zkuste taky ten režim, ohledné té noci asi taky záleží jestli je kojená, kojený se asi budí častěji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
28.6.10 22:22

jo je kojena,no tak o 2.měsíce když jí uspím tak spí jen půl hodky pak se probudí a vetšinou už nejde uspat,ikdyž hodněkrát po ní vidím že by ještě spala,je pak i protivná,ale prostě nejde už uspat,sem tam se nám povede že spí přes den hodinku nebo dve vkuse a pak se usmiva na cele kolo,je videt ze ma i lepsi naladua,ale to se nam poradi opravdu jen sem tam,tak nevim no.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.6.10 22:28

lucky já asi nebudu ten správný člověk na radu, ale myslím že to bude určité vrozené, některé děti jsou prostě spavé a některé ne, zkoušela jsi se ptát doktorky?, moje kamarádka má 2 děti, a k oboum do roka vstávala po 1,5 h pak se to samo upravilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21970
28.6.10 22:29

Lucky, Marečkovi je sice už o 6 týdnů víc než Vám, ale momentálně přes den naspí max. 2,5 hod… V noci spí od osmi večer do šesti ráno, budí se 2-3× a většinou kolem třetí ráno skončí u mě v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
28.6.10 22:29

V 6ti měsících: V noci 10-11 hodin, přes den cca 3hodiny

• Citovat
  • Upravit
244
28.6.10 22:30

jo zeptám se jí,ještě sem se neptala.jen se chtěla tak poptat,ale i tak dík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
28.6.10 22:31
BohunkaP píše:
Lucky, Marečkovi je sice už o 6 týdnů víc než Vám, ale momentálně přes den naspí max. 2,5 hod… V noci spí od osmi večer do šesti ráno, budí se 2-3× a většinou kolem třetí ráno skončí u mě v posteli.

aha tak to máme asi taky tak,takže není třeba co řešit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21970
28.6.10 22:42
Lucky.O píše:
BohunkaP píše:
aha tak to máme asi taky tak,takže není třeba co řešit :wink:

Hele, víš co… dokud je dítko spokojené, neplačtivé, prospívá… není co řešit.
Mareček je celý den vychechtaný jak lečo (až na to, že teď mu rostou zuby), takže jestli spí o hodinu víc nebo míň… Jestli Tvoje malá taky, nelámej si s tím hlavu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
29.6.10 08:20

Ahoj, náš malý naspí přes den asi 2 hodiny, ale ne v kuse, má to rozdělené na třikrát. Večer usíná kolem 19 hod a do rána se minimálně 2× vzbudí na UM a mezitím je každou chvilku vzhůru, ale to mu stačí dát dudana a spí dál. Vstáváme kolem 6 - 7 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
29.6.10 09:09

No tak naší malý se teď taky pokazilo spaní. Přes den tak 3 hodinky - rozděleno do 3 spánků, ale v noci se začala budit - obvykle hodinu po tom co jí uložím, znova jí uspím ale kolem druhé končí u nás. Do půl roku spala skvěle celou noc a teď jako by jí něco budilo…nevím, snad to přejde :nevim: Dohromady v noci naspí asi 10-11h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí