Spaní se šéfem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.8.22 09:39

Spaní se šéfem

Dobrý den, jak už vyplývá z názvu tématu - spala jsem se svým nadřízeným -. Samotný čin mě netrápí, chceme to spolu, jenže se bojím, že to někdo zjistí z firmy. Chci se proto zeptat, jestli má někdo zkušenosti..:
Co se může nejhoršího stát?
Co dělat když se to provalí nebo se mě někdo zeptá..?
Bude to takový problém, když se to bude vědět?
Můžu s ním dále spát?

Názory beru všechny, ale budu si vážit nejvíc sdílení vlastních zkušeností. Děkuji moc všem :P ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
15.8.22 09:39
@Anonymní píše:
Dobrý den, jak už vyplývá z názvu tématu - spala jsem se svým nadřízeným -. Samotný čin mě netrápí, chceme to spolu, jenže se bojím, že to někdo zjistí z firmy. Chci se proto zeptat, jestli má někdo zkušenosti..:
Co se může nejhoršího stát?
Co dělat když se to provalí nebo se mě někdo zeptá..?
Bude to takový problém, když se to bude vědět?
Můžu s ním dále spát?Názory beru všechny, ale budu si vážit nejvíc sdílení vlastních zkušeností. Děkuji moc všem :P ;)
:P ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.8.22 09:42

No budeš za tu co jde za kariérou přes postel a když dojde na lámíní chleba, tak tebe vyrazí a jeho si nechají.

Tady vždycky tahá za kratší konec ten ve slabší pozci - tedy ty. Je mi líto.

On selhal jako šéf, ale ty si to odneseš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.22 09:48
@Empatheticy píše: .
??
@Ou píše:
No budeš za tu co jde za kariérou přes postel a když dojde na lámíní chleba, tak tebe vyrazí a jeho si nechají.

Tady vždycky tahá za kratší konec ten ve slabší pozci - tedy ty. Je mi líto.

On selhal jako šéf, ale ty si to odneseš.

Nemůže mě vyhodit. K tomu jsem dostala hned 3 lepší místa kde bych mohla být, ale odmítla jsem. Takže o kariéru mi nejde.

• Citovat
  • Upravit
3724
15.8.22 09:52

Můžeš. Jste dospělí. Je to vaše věc. Nikdo by se na to ptát neměl. Je to neslušné. Řekla bych že jim do toho nic není. Jinak nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24756
15.8.22 09:52

Nepíšeš to Hlavní
tj. zda jste oba single..

Jinak ta, která řeší kariéru přes postel, bych nechtěla být ani sama před sebou, ani před kolegy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15116
15.8.22 09:53

Záleží jen na vas jestli se to provalí, nebo ne. Pokud se tě někdo zeptá, tak odpovez co uznáš za vhodné, můžeš to popřít, stejně tak přiznat. Jestli z toho bude v budoucnu problém, je taky jen o lidech, jaký k tomu kdo zaujme postoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
15.8.22 09:53

Tak záleží, co na to manželka, co tvůj chlap, kolik máte kdo dětí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.22 09:57

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.22 09:57

O kariéru mi nejde. 😇 Práci řešíme v práci, mimo práci řešíme zase osobní životy.

Jsme oba single a bezdětní. :andel:

Děkuji všem ❤️️

• Citovat
  • Upravit
14590
15.8.22 09:59

Kamarádka takto po pár měsících přišla o dream job. Nevím přesně, jak to ruplo a jak to měli ošetřené v pracovní smlouvě, ale když se to provalilo, byla okamžitě převelena na jiné oddělení v jiné budově a s výrazně jinou náplní práce, takže místo zajímavého různorodého zaměstnání se jen hrabala ve fakturách. Bylo jí řečeno, že při nástupu přece věděla, že tam jsou techtle i mechtle mezi zaměstnanci nerady viděné :lol: Spoluproviněný pan společník jí akorát zamával na cestu. Tak hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
15.8.22 09:59

A jste oba nezadaní? Protože na tom taky strašně záleží. Ale nejspíš nebudete v kolektivu dvakrát oblíbená, ať je to jakkoliv. Budou vás podezřívat z donášení, budou vám závidět, budou si myslet, že máte díky tomu X výhod, i kdyby to nebyla pravda. Já bych do toho asi nešla, nebo bych pak aspoň nezůstávala na jednom pracovišti, to prostě nedělá nikde a nikdy dobrotu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
15.8.22 10:00

Proč si nenajdeš jinou práci? Přestal by být Tvým šéfem a mohli byste spolu normálně chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
15.8.22 10:01
@Alušáček píše:
Záleží jen na vas jestli se to provalí, nebo ne. Pokud se tě někdo zeptá, tak odpovez co uznáš za vhodné, můžeš to popřít, stejně tak přiznat. Jestli z toho bude v budoucnu problém, je taky jen o lidech, jaký k tomu kdo zaujme postoj.

Provalí se to určitě, to je jen otázka času. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.8.22 10:04
@Anonymní píše:
O kariéru mi nejde. 😇 Práci řešíme v práci, mimo práci řešíme zase osobní životy.

Jsme oba single a bezdětní. :andel:

Děkuji všem ❤️️

Pak bych to vůbec neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat