Spaní se šéfem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@warita píše:
japonsko je silne patriarchalni spolecnost, tohle se tam deje vcelku hodne a bezne.
Ze japonsky sef, s.ka se svoji podrizenou? To fakt ne..ano chlapi tam maji bokovky, vetsinou spolecnice z ruznych baru, jakesi novodobe gejsi..ale urcite ne v praci s podrizenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně záleží také na tom, v jakém odvětví děláte a jaká je kultura firmy a jestli se máte řídit nějakým etickým kodexem, který to ošetřuje. Někde to vadit nebude, někde to bude problém, ale řešit to nebudou a jinde bys letěla jak namydlenej blesk… chce to trochu víc informací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 Můžou, ale ona je z toho zjevně nesvá, jinak by sem nepsala. A odpadne stres, co až se to ostatní dozví? Přeřadí mě? Vyhodí mě? Kdyby pracovala na jiném oddělení, a on nebyl její nadřízený, bylo by to pro oba asi lepší psychicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze zkušenosti.
V předminulé práci jsem spal se šéfem - mysleli jsme si jak do toho nikomu nic není.
Neutajíš to! Zvláště ženy dokáží číst i nevědomé signály a pomluvy se začnou šířit nadsvětelnou rychlostí.
A museli jsme odejít oba. Dneska bych už do toho nešel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, jak už vyplývá z názvu tématu - spala jsem se svým nadřízeným -. Samotný čin mě netrápí, chceme to spolu, jenže se bojím, že to někdo zjistí z firmy. Chci se proto zeptat, jestli má někdo zkušenosti..:
Co se může nejhoršího stát?
Co dělat když se to provalí nebo se mě někdo zeptá..?
Bude to takový problém, když se to bude vědět?
Můžu s ním dále spát?Názory beru všechny, ale budu si vážit nejvíc sdílení vlastních zkušeností. Děkuji moc všem![]()
Bude se o tobě říkat, že děláš kariéru přes postel. Teda pokud v té firmě nejsi už nějakou dobu a neví se, že opravdu umíš používat i hlavu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dana066 píše:
@mackA159 Můžou, ale ona je z toho zjevně nesvá, jinak by sem nepsala. A odpadne stres, co až se to ostatní dozví? Přeřadí mě? Vyhodí mě? Kdyby pracovala na jiném oddělení, a on nebyl její nadřízený, bylo by to pro oba asi lepší psychicky.
Chlapovi se nestane nic, ona to ods.ere jak pracovně (kariérně), tak penězi, tak pověstí a jestli to ten chlap s ní nemyslí opravdu vážně, že by se za ně postavil a zavřel hu.bu všem kolegům a kolegyním, tak časem holka půjde z kola ven…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M píše:
Kamarádka takto po pár měsících přišla o dream job. Nevím přesně, jak to ruplo a jak to měli ošetřené v pracovní smlouvě, ale když se to provalilo, byla okamžitě převelena na jiné oddělení v jiné budově a s výrazně jinou náplní práce, takže místo zajímavého různorodého zaměstnání se jen hrabala ve fakturách. Bylo jí řečeno, že při nástupu přece věděla, že tam jsou techtle i mechtle mezi zaměstnanci nerady viděnéSpoluproviněný pan společník jí akorát zamával na cestu. Tak hodně štěstí
@Michelle_M píše:
Kamarádka takto po pár měsících přišla o dream job. Nevím přesně, jak to ruplo a jak to měli ošetřené v pracovní smlouvě, ale když se to provalilo, byla okamžitě převelena na jiné oddělení v jiné budově a s výrazně jinou náplní práce, takže místo zajímavého různorodého zaměstnání se jen hrabala ve fakturách. Bylo jí řečeno, že při nástupu přece věděla, že tam jsou techtle i mechtle mezi zaměstnanci nerady viděnéSpoluproviněný pan společník jí akorát zamával na cestu. Tak hodně štěstí
Přesně. Prostě nedostat se do této situace je nejlepší řešení. Chlap se bude chechtat a mnout si ruce, jak si zašu. kal a ty budeš mít zničenou pověst. Vys.rala bych se na to. Nebo je to takový charakter, že se za vás (jako pár) postaví?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit