Spaní u 10týdenního miminka

474
21.8.12 15:08

Spaní u 10 týdenního mimnka

Ahoj holky, jak Vám spí 10 týdenní miminka? Malá mi od arození špatně spí přes den, ze začátku spala jenom 10 minut a pak byla i 3 hod. v kuse vzhůru. Každý mi říkal, že je to špatným mlékem, že má hlad proto nespí. Musela jsem jí začít trochu přikrmovat, protože špatně přibírala, spaní se trochu prodloužilo na 30 minut. Její rekord je hodina v kuse. V noci spí docela dobře. Usne v 20 hod. a probudí se většinou v 1 hod. na krmení a pak každé 3 hod. V+ětšinou vsáváme v 7 hod., pak usíná v 9 hod. v kočárku, ale když s ní nejedu je hned vzhůru. Většinou jsme venku do 12 hod., pak jdem na oběd, starší jde spát a malá většinou usne po 1,5 hod. co je vzhůru, ale zase spí max 45 minut v kuse. Jak jí mám docílit, aby spala déle, i když je unavená, neusne, musím si s ní lehnout, ale to ení vždycky možné, protože mám ještě starší 2,5 letou. Ta krásně spinkala i 3 nebo 4 hod. v kuse a budila se do 4 měsíců jenom na krmení. Je možné, že to je kojením, že je pořád hladová? Starší byla bohužel na UM. Jaký režim máte Vy u svých miminek? Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3668
21.8.12 15:39

Ahoj, máme třinácti týdenního caparta. Už delší dobu máme zajetý režim - kolem devátý dáme do hajan. Spinká mi tak asi do půl šestý. To se nají a spinká do devíti. Přes den mi dýl jak na hodinu neusne, většinou jen na deset, patnáct minut. Doma mi kňourá, až mi s tím občas leze hodně na nervy. V kočáru sice nespí, ale aspoň neřve a nekňourá, takže se snažím hodně jezdit s kočárem.
Asi bych to eviděla v nedostatku jídla - náš má sice moje mlíko, ale je krmenej z lahvičky, takže toho vypije dost.
Spíš si myslím, že to má tak nastavený. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.8.12 16:17

Ahoj, my mame 9tydenniho milacka a neco podobneho jsem resila. Jak pise kolegyne nahore vydela bych problem v nedostatku jidla, nebo alespon mne to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí