Spaní u babiček po obědě

4217
7.10.15 12:44

Spaní u babiček po obědě

Ahoj, tak jsem se dneska nějak dožrala na tchýni a teď si nejsem jista, jestli nemá pravdu ona. Bydlí ve stejném baráku jako my. Mám skoro tříletou dceru, takže je u tchýně skoro pořád. Jen tam dosud nespala. Ani po obědě a už vůbec přes noc. Ale malá lítá za babičkou jak se jí zachce. Na druhém konci vesnice mám mámu a k ní občas chodíme s dcerou na oběd. Mamka uděla mí dceři pokojík, kde má postýlku a já už jí tam nechala po obědě párkrát spinkat. Tchyně na mě už párkrát chtěla, ať nechám dceru spát u nich, ale já nevidím důvod, když má svoji postel hned vedle, proč by u nich měla spát, když u nich nemá svojí postel nic. No a dneska jsme byly u tchýně na obědě, já si pak odběhla domů připravit malé postel na spaní a když jsem se pro ni vrátila, tak malá byla v kuchyni (kde spí tchán) v posteli. Tak jsem ji vzala, za jejího řevu, že jde spát k sobě do postýlky. No, tchyně naštvaná, že u mojí mamky malá spát může, ale u nich, že ne. A teď nevím, jestli se zlobí oprávněně, nebo ne. Co byste dělali? Nechali byste ji tam? Jinak v kuchyni kde by spala hraje televize, tchán by obědval, ani nevím, jestli by tam usnula. U mamky i doma má svojí postel, jsem tam s ní já a má klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
7.10.15 12:47

Jestli by tam usnula, tak v tom nevidím jediný problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
7.10.15 12:49

Tak když už tam ležela, tak bych ji nechala, dala jí kupříkladu 20 minut nebo půl hoďky a kdyby do té doby nezabrala, tak ji poslat do svojí. Tchyni by to jistě pak už nevadilo, kdyby viděla, že tam neusne.
A chápu ji, že se jí to zdá nespravedlivé. Pokud by tam usnula, tak proč ne. Neříkám denně, ale jednou za čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
7.10.15 12:49

Upřímně bych tchýni řekla, že pokud tam má malá spát tak at ji zajistí postel na klidném místě, jinak že nevidíš důvod ji tam dávat a argumentovala bych to právě postelí u druhé babičky..pokud o to opravdu bude stát tak to nějak určitě zajistí:-) a chápu i tchýni že ji to muze byt líto že u druhe babicky spat muze a u ni ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
7.10.15 12:51

Myslim, ze by se nic nestalo, kdybys to vyzkousela. Dcera by byla spokojena a tchyne taky. A pokud by tam usnout nedokazala, tak by ti nikdo nemohl vycitat, kdybys ji priste dala spat do jeji postylky.

Příspěvek upraven 07.10.15 v 12:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398

Moje obě děti spí u babiček a ani u jedné svůj pokoj či postel nemají - spí v posteli babičky nebo dědy.

Ano, já bych tam dítě nechala.
Moje děti jdou taky občas spát k babičce o patro níž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806

Zkrátka by to bylo u tchýně, tak je to problém :D… Řešíš kraviny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430

Asi bych dceru taky chtěla dát spát domů. Proč má spát někde, kde není ani pořádně klid, když má za zdí svůj pokojík. A k tchýni může hned po probuzení, tak moc nechápu proč ji o to spaní tak jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Dítě bych tam klidně nechala. Přijde mi naopak od tebe dost nefér k dítě ho rvát z postele, když už se do ní uloží. A je jedno, že to není jen její postel, můj prcek spí u babičky taky v její posteli.

• Citovat
  • Upravit
17595
7.10.15 12:52

Ano nechala bych jí tam, takhle větší holčička už umí vyjádřit svoje přání a spaní u druhé babičky by jí neuškodila. Naopak je to pro děti dobrodružství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009

No rozhodne bych dite z ty postele uz netahala, jsou ji tri, urcite by bez odpoledniho spanku prezila, kdyby tam neusnula.
Tchyni bych se omluvila, zkusila bych se domluvit na variante spani nekde jinde jak v kuchyni, dite byvh ji tam zitra pislala na obed i spani a hodila bych si nohy nahoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700

@PapeJ
A to spala i na tchánově polštáři? Který má normálně v noci? Pokud ano, tak to by mi vadilo, pokud jí dali nějaký jiný a už ležela, tak bych jí tam nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
7.10.15 12:54

No já bych ji tam asi nechala a počkala nějakou chvíli, jestli usne. Kdyby jo, tak dobrý, kdyby ne, tak bych ji vzala spát domů, to by asi tchýně souhlasila, když by viděla, že u ní malá neusne. A jesli by tam usnula, tak bys aspoň měla chvíli klid pro sebe, když by babi hlídala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
7.10.15 12:54
@svituska píše:
Zkrátka by to bylo u tchýně, tak je to problém :D… Řešíš kraviny…

Vidím to tak nějak podobně :roll:
Přece u babičky nemusí mít vlastní postel či pokojík.
Klidnější místo by neškodilo, ale snad by holčičku vyspat nechali. Za zkoušku to stojí a za lepší vztahy taky…

Já jsem taky kvočna, která svoje dítě jen tak nedá, ale kolem toho 3.roku už to snad není problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
7.10.15 12:55

Ahá, to je spaní přes den?
Tak to už bych neřešila vůbec :mrgreen:… myslela jsem, že jde o noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...