Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj Anulko.
Ja bych si o tom promluvila urcite s reditelkou!! To, aby kazde dite spalo pokazde v jinem povleceni po ostatnich detech mi prijde opravdu hodne moc nehygienicke. Urcite si s ni promluv.
Drzim palcecky a at se brzy uzdravite! ![]()
@CokeLady Malej chodí do školky 3 měsíce a rozhodně unavenější je. Chodí večer spát o něco dříve, a to ve školce spí taky - prý čistého spaní většinou tak 3/4 hodiny. Jinak spánek v noci jako takovej mi přijde asi stejný, nebudí se víc ani míň.
Už je to nějaký ten rok, co byl syn ve školce, ale pamatuju si to. Předně jsem se spaní ve školce obávala, protože syn od tří let doma odpoledne nespával. Ve školce si na to zase docela rychle zvykl. Ráno vstával (nerad) v 7:30, po osmé jsme došli do školky a od 12-13 hodin tam děti spávaly, poté je učitelky vzbudily. Večer chodil syn spát kolem deváté, dřív to prostě díky odpolednímu spánku nešlo.
Máme takový problém já chci aby dcera ve školce spala a e přítel nechce má čtyři a pul jednou jsme to zkusili a paní učitelka mě řekla že plakala chtěla jsem aby si pozvolna zvykala alespon někdy ale přítel nechce aby se nestresovala a aby měla pěkné dětství. Já jsem teda musela ve školce ležet mamka mě brala v pátek po obědě a nemyslím že bych byly o něco ochuzená. kolikrát přijdeme domu a ona řve nic ji nebaví je unavená a já to s ní musím přetrpět až do večera on si prostě umanul a musí to tak být už se na to téma vubec nebavíme protože máme každý jiný názor. ![]()
Ahoj Anulko, ja jsem z těch, kdo by to řešil. Ve spánku se i malé dítě potí, okupuje se mu kuzicka- zdroj roztočů, což je při nejmenším nechutne. Raději ani nemyslím na to, jak si nachlazene dítě utira soplik do polštářku, na který pak položí tvaricku někdo jiný. A to nemluvíme o přenosu vsi a nedej bože svrabu. Je to opravdu nehygienicke, asi bych si promluvila s paní ředitelkou, v zájmu zachování zdraví tvých i jiných děti. Držím ti pěstí.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.