Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli se tu někdo nesetkal s tím,že má 3letá dcera je od Vánoc po antibiotikach.Pořád jako by lape po dechu jako se nadechuje.V noci když spí tak to nedělá.Byla jsem s tím u doktora ten ji jen poslechl a že prý je to zvyk.Nemáte některá zkušenost????Mám strach,yby jsem třeba něco nezanedbala.Děkuji za odpovědi
Nemám teda zkušenost s tím, co píšeš, ale asi bych zkusila zajít na plicní, protože se může jednat o počáteční astma. Pokud ti to potvrdí tak ji začnou léčit, dostanete nějaký sprej a nebo ti potvrdí verzi tvého lékaře, že to nic není.
Souhlasím s Elchork, upalujte na plicní. Řádí náky hnusy hnusný, tak ať něco nezanedbáte (mohla mít klidně virový zápal plic a ten se někdy poslechem nepozná).
Jen si nejsem jistá, jestli nepotřebujete doporučení, my ho vždy měli…
něco podobnýho jsem měla pře půl rokem a dostala jsem atb a nějaký lék na dýchaní…po týdnu mi bylo hej…starší dcera má s dýcháním problém běžně a taky jí napsali něco na dýchání…určitě bych poslechla a došla si na to plicní mám dojem, že doporučení nemusí byt nikam, jen je třeba zavolat předem…