Špatně dychá - 3leté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1888
27.1.11 21:22

Špatně dychá 3leté dítě???

Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli se tu někdo nesetkal s tím,že má 3letá dcera je od Vánoc po antibiotikach.Pořád jako by lape po dechu jako se nadechuje.V noci když spí tak to nedělá.Byla jsem s tím u doktora ten ji jen poslechl a že prý je to zvyk.Nemáte některá zkušenost????Mám strach,yby jsem třeba něco nezanedbala.Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8937
27.1.11 22:57

Nemám teda zkušenost s tím, co píšeš, ale asi bych zkusila zajít na plicní, protože se může jednat o počáteční astma. Pokud ti to potvrdí tak ji začnou léčit, dostanete nějaký sprej a nebo ti potvrdí verzi tvého lékaře, že to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
27.1.11 23:20

Souhlasím s Elchork, upalujte na plicní. Řádí náky hnusy hnusný, tak ať něco nezanedbáte (mohla mít klidně virový zápal plic a ten se někdy poslechem nepozná).
Jen si nejsem jistá, jestli nepotřebujete doporučení, my ho vždy měli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
28.1.11 09:02

něco podobnýho jsem měla pře půl rokem a dostala jsem atb a nějaký lék na dýchaní…po týdnu mi bylo hej…starší dcera má s dýcháním problém běžně a taky jí napsali něco na dýchání…určitě bych poslechla a došla si na to plicní mám dojem, že doporučení nemusí byt nikam, jen je třeba zavolat předem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí