Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, ve ctvrtek mala dostala nausnicky, tecky vypadali dobre, ale vysledek se mi vubec nelibi, jsem z toho nestastna
Manzel, at to neresim, ze nic nevidi, ale ja ten rozdil vidim hned. Nausnicka vlevo je dal od hlavicky a vys. Protoze uz blbnu, zkousela jsem i merit zda nemam jen sugesci, leva fotka od hlavicky 6mm, vysoko 4mm, prava fotka od hlavicky 4mm, vysoko 3mm
Nechali byste jednu prestrelit? Dekuji za Vas nazor.
Omlouvam se za preklep.
Příspěvek upraven 18.06.22 v 16:40
@marttinkkka píše:
Ahojky, rada bych obnovila skupinu, ve ctvrtek mala dostala nausnicky, tecky vypadali dobre, ale vysledek se mi vubec nelibi, jsem z toho nestastnaManzel, at to neresim, ze nic nevidi, ale ja ten rozdil vidim hned. Nausnicka vlevo je dal od hlavicky a vys. Protoze uz blbnu, zkousela jsem i merit zda nemam jen sugesci, leva fotka od hlavicky 6ml, vysoko 4ml, prava fotka od hlavicky 4ml, vysoko 3ml
Nechali byste jednu prestrelit? Dekuji za Vas nazor
Nejtaktičtější by bylo miminům nastřílet 5 děr do každýho ucha a nechat jen tu nejlepší.
Nechal bych to takhle a jeste ji dal piercing do jazyka a oboci, ve skolce se za ni vsichni otoci! ![]()
Příspěvek upraven 18.06.22 v 17:11
Naušnice bych nechala. Jen teda jakou skupinu že to obnovuješ?
@marttinkkka píše:
Ahojky, rada bych obnovila skupinu, ve ctvrtek mala dostala nausnicky, tecky vypadali dobre, ale vysledek se mi vubec nelibi, jsem z toho nestastnaManzel, at to neresim, ze nic nevidi, ale ja ten rozdil vidim hned. Nausnicka vlevo je dal od hlavicky a vys. Protoze uz blbnu, zkousela jsem i merit zda nemam jen sugesci, leva fotka od hlavicky 6ml, vysoko 4ml, prava fotka od hlavicky 4ml, vysoko 3ml
Nechali byste jednu prestrelit? Dekuji za Vas nazor
Nech to být, není to vidět. Radši se nauč rozdíl mezi milimetrem a mililitrem.
No jo…a když se tu radí místo nastřelování volit dobré piercingové studio a propíchnutí jehlou, hromada matek to odsuzuje. O trendu dávat náušnice miminům raději pomlčím. Já bych to nechala zarůst a za třeba rok nechala odborně propíchnout.
Neřešila bych to, nemám pocit že by se to nějak zvlášť nepovedlo aby se to muselo dělat nanovo.
Moje dcera to má taky víc ke straně na jednom uchu. Ale podle mě to je vidět teď, jak jsou tam ty nastřelený pecky. Až dáme naušničky s brizurou, nepůjde to poznat ![]()
@vokishka píše:
Naušnice bych nechala. Jen teda jakou skupinu že to obnovuješ?
Svolává epipi rádkyně ![]()
Taky jsem byla přesvědčena, že to má dcerka špatně nestřelené a na křivo a jak rostla, tak už to nevidím, srovnalo se to. Mmch moc pěkné náušnice
. A milimetr má zkratku mm.
Nechala bych, az bude vetsi, nebude to videt. Pak tam bude mit vlasy, visaci nausnice a to se ztrati. Navic na cloveku normalne takovy rozdil v nausnicich nemas sanci postrehnout. Ja mam taky jednu dirku sikmo a nic.