Špatně nastřelené náušničky :(

18.6.22 16:08

Špatně nastřelené náušničky :-(

Ahojky, ve ctvrtek mala dostala nausnicky, tecky vypadali dobre, ale vysledek se mi vubec nelibi, jsem z toho nestastna :-( Manzel, at to neresim, ze nic nevidi, ale ja ten rozdil vidim hned. Nausnicka vlevo je dal od hlavicky a vys. Protoze uz blbnu, zkousela jsem i merit zda nemam jen sugesci, leva fotka od hlavicky 6mm, vysoko 4mm, prava fotka od hlavicky 4mm, vysoko 3mm :-( Nechali byste jednu prestrelit? Dekuji za Vas nazor.
Omlouvam se za preklep.

Příspěvek upraven 18.06.22 v 16:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4595
18.6.22 16:12
Ne, nenechavala bych to predelat, chudak decko. Jinak ml je mililitr, to asi nemyslis…
@marttinkkka píše:
Ahojky, rada bych obnovila skupinu, ve ctvrtek mala dostala nausnicky, tecky vypadali dobre, ale vysledek se mi vubec nelibi, jsem z toho nestastna :-( Manzel, at to neresim, ze nic nevidi, ale ja ten rozdil vidim hned. Nausnicka vlevo je dal od hlavicky a vys. Protoze uz blbnu, zkousela jsem i merit zda nemam jen sugesci, leva fotka od hlavicky 6ml, vysoko 4ml, prava fotka od hlavicky 4ml, vysoko 3ml :-( Nechali byste jednu prestrelit? Dekuji za Vas nazor
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
18.6.22 16:14

Nejtaktičtější by bylo miminům nastřílet 5 děr do každýho ucha a nechat jen tu nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.6.22 16:15

Nic nevidím. Nenechávala bych nic předělávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
18.6.22 16:15

Není to vidět. Nech to být. Chlap má pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.22 16:16

Nechal bych to takhle a jeste ji dal piercing do jazyka a oboci, ve skolce se za ni vsichni otoci! :potlesk:

Příspěvek upraven 18.06.22 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65243
18.6.22 16:17

Naušnice bych nechala. Jen teda jakou skupinu že to obnovuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
18.6.22 16:18
@marttinkkka píše:
Ahojky, rada bych obnovila skupinu, ve ctvrtek mala dostala nausnicky, tecky vypadali dobre, ale vysledek se mi vubec nelibi, jsem z toho nestastna :-( Manzel, at to neresim, ze nic nevidi, ale ja ten rozdil vidim hned. Nausnicka vlevo je dal od hlavicky a vys. Protoze uz blbnu, zkousela jsem i merit zda nemam jen sugesci, leva fotka od hlavicky 6ml, vysoko 4ml, prava fotka od hlavicky 4ml, vysoko 3ml :-( Nechali byste jednu prestrelit? Dekuji za Vas nazor

Nech to být, není to vidět. Radši se nauč rozdíl mezi milimetrem a mililitrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
18.6.22 16:20

No jo…a když se tu radí místo nastřelování volit dobré piercingové studio a propíchnutí jehlou, hromada matek to odsuzuje. O trendu dávat náušnice miminům raději pomlčím. Já bych to nechala zarůst a za třeba rok nechala odborně propíchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2086
18.6.22 16:24

Neřešila bych to, nemám pocit že by se to nějak zvlášť nepovedlo aby se to muselo dělat nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
18.6.22 16:25

Moje dcera to má taky víc ke straně na jednom uchu. Ale podle mě to je vidět teď, jak jsou tam ty nastřelený pecky. Až dáme naušničky s brizurou, nepůjde to poznat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
18.6.22 16:27
@vokishka píše:
Naušnice bych nechala. Jen teda jakou skupinu že to obnovuješ?

Svolává epipi rádkyně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
18.6.22 16:29

Taky jsem byla přesvědčena, že to má dcerka špatně nestřelené a na křivo a jak rostla, tak už to nevidím, srovnalo se to. Mmch moc pěkné náušnice :palec:. A milimetr má zkratku mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
18.6.22 16:32

Nechala bych, az bude vetsi, nebude to videt. Pak tam bude mit vlasy, visaci nausnice a to se ztrati. Navic na cloveku normalne takovy rozdil v nausnicich nemas sanci postrehnout. Ja mam taky jednu dirku sikmo a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6004
18.6.22 17:02

Uši ji porostou a v dospělosti se ty 2mm opravdu ztratí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie