Špatné ovzduší (Ostrava)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8413
23.12.10 19:59
petka.konecna píše:
DanMaj píše:
Nechodíme ven. Malá má 21 měsíců, od 7.měsíce trpíme na průdušky, v akutních stavech mívá astmatické potíže. Třeba dnes v noci byla zas taková inverze, že bych psa ven nevyhnala, natož dítě, ikdyž teď to za oknem vypadá hezky. Možná bych na chvilku jen vyvětrala, ale toť vše. Jsme z Havířova a ten hnus je i tady.
Tak zrovna dneska se to dalo - jsem teď taky v Havířově, a dneska odpoledne jsem s malou byla dvě hodiny venku.
Včera jen z auta domů a zase z domů do auta.
Já to zatím moc neřeším, protože tady nebydlím trvale, jsem tady jen občas, ale malá už tady zažila dvě smogovky a zatím to snáší dobře (klepu na dřevo)

Tak se mrkni na dnešní hodnoty v Havířově …index 6, horší už to být nemůže
 http://portal.chmi.cz/…data_CZ.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.12.10 21:04
petka.konecna píše:
Tak zrovna dneska se to dalo - jsem teď taky v Havířově, a dneska odpoledne jsem s malou byla dvě hodiny venku.
Včera jen z auta domů a zase z domů do auta.
Já to zatím moc neřeším, protože tady nebydlím trvale, jsem tady jen občas, ale malá už tady zažila dvě smogovky a zatím to snáší dobře (klepu na dřevo)

Dve smogovky???Posledni tyden je smogovka kazdy den,uplne nejhorsi,coz je stupen cislo 6.
Ono to,ze ovzdusi „nesmrdi“neznamena,ze je vzduch cisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
23.12.10 21:13

Když potřebujeme pro pečivo, tak jdeme, ale jinak mě nebolí zůstat doma.
Teď nedávno jsem se ale s děckama vykopala (tak nějak kolem třetí hodiny bylo) a naliskala bych si, vidět bylo tak na deset metrů :cert: . Hnus letos :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
23.12.10 21:19

holky nezbývá nám,než se asi angažovat za lepší vzduch v našem kraji :roll: :pankac: nevím, čím to je,ale já už pár demonstrací prošvihla, neb jsem o nich nevěděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
23.12.10 21:25

je to fakt síla a právě nejhorší na tom je to i když je nádherně jako dneska tak je stupeň č.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
24.12.10 07:21

Tak Havířov po ránu č.5, ovšem Karviná stále č.6 :pocitac: Hnuuuuuuuuuuuus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
29.12.10 10:25

Uvažuju, jestli by to fakt nechtělo chodit jim demonstrovat před radnici každý týden v určený čas, dokus se to nezlepší. Klidně i s dětmi (ať se mrňousové učí). :-( Jsem z toho fakt dlouhodobě špatná, ale přece se nejde odstěhovat a zmizet z míst, co máme rádi jen kvůli blbému vzduchu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
29.12.10 10:30

holky ,kdyz to tu ctu je mne Vas vazne lito ,neumim si to predstavit :-( Je to vazne hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
5.1.11 00:20
Tinuvien píše:
Uvažuju, jestli by to fakt nechtělo chodit jim demonstrovat před radnici každý týden v určený čas, dokus se to nezlepší. Klidně i s dětmi (ať se mrňousové učí). :-( Jsem z toho fakt dlouhodobě špatná, ale přece se nejde odstěhovat a zmizet z míst, co máme rádi jen kvůli blbému vzduchu. :nevim:

jj je to na pytel, taky to tady mám ráda… min. týden byla další demonstrace - studentů a opět jsem nic nevěděla, chjo člověk nemá čas koukata pravidelně na net…
tak pokud budete někdo vědět o nějaké, dejte tady odkaz - pokud bude čas, tak se podívám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová