Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
petka.konecna píše:DanMaj píše:Tak zrovna dneska se to dalo - jsem teď taky v Havířově, a dneska odpoledne jsem s malou byla dvě hodiny venku.
Nechodíme ven. Malá má 21 měsíců, od 7.měsíce trpíme na průdušky, v akutních stavech mívá astmatické potíže. Třeba dnes v noci byla zas taková inverze, že bych psa ven nevyhnala, natož dítě, ikdyž teď to za oknem vypadá hezky. Možná bych na chvilku jen vyvětrala, ale toť vše. Jsme z Havířova a ten hnus je i tady.
Včera jen z auta domů a zase z domů do auta.
Já to zatím moc neřeším, protože tady nebydlím trvale, jsem tady jen občas, ale malá už tady zažila dvě smogovky a zatím to snáší dobře (klepu na dřevo)
Tak se mrkni na dnešní hodnoty v Havířově …index 6, horší už to být nemůže
http://portal.chmi.cz/…data_CZ.html
petka.konecna píše:
Tak zrovna dneska se to dalo - jsem teď taky v Havířově, a dneska odpoledne jsem s malou byla dvě hodiny venku.
Včera jen z auta domů a zase z domů do auta.
Já to zatím moc neřeším, protože tady nebydlím trvale, jsem tady jen občas, ale malá už tady zažila dvě smogovky a zatím to snáší dobře (klepu na dřevo)
Dve smogovky???Posledni tyden je smogovka kazdy den,uplne nejhorsi,coz je stupen cislo 6.
Ono to,ze ovzdusi „nesmrdi“neznamena,ze je vzduch cisty.
Když potřebujeme pro pečivo, tak jdeme, ale jinak mě nebolí zůstat doma.
Teď nedávno jsem se ale s děckama vykopala (tak nějak kolem třetí hodiny bylo) a naliskala bych si, vidět bylo tak na deset metrů
. Hnus letos
.
holky nezbývá nám,než se asi angažovat za lepší vzduch v našem kraji
nevím, čím to je,ale já už pár demonstrací prošvihla, neb jsem o nich nevěděla ![]()
je to fakt síla a právě nejhorší na tom je to i když je nádherně jako dneska tak je stupeň č.6
Tak Havířov po ránu č.5, ovšem Karviná stále č.6
Hnuuuuuuuuuuuus
Uvažuju, jestli by to fakt nechtělo chodit jim demonstrovat před radnici každý týden v určený čas, dokus se to nezlepší. Klidně i s dětmi (ať se mrňousové učí).
Jsem z toho fakt dlouhodobě špatná, ale přece se nejde odstěhovat a zmizet z míst, co máme rádi jen kvůli blbému vzduchu. ![]()
holky ,kdyz to tu ctu je mne Vas vazne lito ,neumim si to predstavit
Je to vazne hnus
Tinuvien píše:
Uvažuju, jestli by to fakt nechtělo chodit jim demonstrovat před radnici každý týden v určený čas, dokus se to nezlepší. Klidně i s dětmi (ať se mrňousové učí).Jsem z toho fakt dlouhodobě špatná, ale přece se nejde odstěhovat a zmizet z míst, co máme rádi jen kvůli blbému vzduchu.
jj je to na pytel, taky to tady mám ráda… min. týden byla další demonstrace - studentů a opět jsem nic nevěděla, chjo člověk nemá čas koukata pravidelně na net…
tak pokud budete někdo vědět o nějaké, dejte tady odkaz - pokud bude čas, tak se podívám ![]()