Špatně provedené šití hráze

324
13.8.10 12:59

Špatně provedené šití hráze

Ahoj holky, dneska jsem byla na kontrole u dr po šestinedělí a sdělil mi, že jsem špatně sešitá po nástřihu hráze a že by to chtělo opravit :-( Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
13.8.10 13:02

Ahoj mě špatně sešily. Ale zjistila jsem to sama zavčas (i když nevím co je lepší, fakt jsem si užila) a to tak, že všechny co rodily přibližně jako já už dávno krásně seděly a chodily a já furt řvala bolestí…

Nakonec to rozlouskl manžel, koukl a zjistil že tam mám lochnu jako prase až do masa. Takže šup pod narkózu a na přešití.

Myslím, že tě prostě v narkóze znovu rozpářou a šesijí to správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.8.10 13:11

Myslim, ze v Podoli nato je primo specialni oddeleni, ktere se tim zabyva.

Me sesila dr blbe, moc utahla stehy, takze se mi to mezi stehy hezky rozjelo a udelalo apartni dirku navic :zed: Nastesti se mi do toho nedostal zadny zanet a po proazavani bepanthenem se to po case zacelilo samo - bepanthen vytvari novy epitel.

Takze zalezi, jak moc blbe to mas sesite, pokud fakt hodne blbe, obratila bych s na to Podoli, meli by se tam na to fkt specializovat, jen objednaci lhuta je pry delsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
13.8.10 13:14

Ahoj,
ja s tim zkusenost nemam, ale kamoska po prvnim diteti byla sesita jaksi „nasikmo“ :roll: Proste pri prvnim sexu zjistili, ze jim tam neco vadi a po prozkoumani manzelem :oops: zjistili, ze tam ma jako nejakej cancour nebo co 8-o

Jeji gyndar ji poslal nekam na laser, proste to pod narkozou rozrizli a opetovne (a myslim, ze kvalitne, co pak rikala :wink: ) sesili a docela brzo byla v pohode..
Zkus se zeptat u sveho doktora, nebo treba v porodnici, kde si rodila, zalezi co je pro tebe lepsi ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.8.10 13:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.8.10 13:33

Ja byla spatne sesita,ve stehu jsem mela hematom,nastesti se na to prislo hned po siti,takze sup pod narkozu a znovu sesit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
13.8.10 15:57

Tak mě doktor řekl, že to mám nějak hodně utažený, a že mi to bude dělat problémy při styku…je pravda, že jsme to po porodu ještě nezkoušeli, protože jsem čekala na prohlídku po šestinedělí…tak teď mám docela strach vůbec něco zkoušet :nevim: Hned jak jsem přišla z porodnice, tak mě to dost tahlo a nezdálo se mi to zrovna ok, ale jak to má člověk vědet :think:
Můj gynekolog mi řekl, že to co mi tam pan doktor u porodu předvedl by se stát nemělo:-( Mimochodem jsem rodila u Apolináře a to jsem byla s porodem maximálně spokojená a podívejte! Řešení je prý následující buď to jít reklamovat do porodnice a nebo můžu jít k nim na plastiku a za deset tisíc si to nechat udělat u nich.
Mám, ale spíš strach ze zbytečný operace, protože ještě kojím a malej už zrovna neprospí celý den…ach jo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.8.10 16:40

Helo ja jsem to mela taky hodne utazeny,dost to bolelo a tak jsem si v sestinedeli zasla na gyndu a gynndr mi rekl ze ze me porodnik chtel udelat pannu,ustrihl jeden steh a bylo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
14.8.10 01:12

Ahoj, mě se šití po porodu dost nehezky rozjelo. Řekla bych, že vím přesně i čím to bylo - jak mě mudr u porodu štupoval, tak se mu přetrhla nit, děsně u toho nadával a pak na dokončení použil silnější.
A co se týká té následné výšivky, dostala jsem jen lokální umrtvení, takže veškerý řezání a nový štupování jsem cítila úplně naživo. :pocitac: pokud máš možnost celkový narkozy, tak bych se jí až tolik nebránila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.7.13 08:05

Mne prisili pred dvema mesici po porodu cipek k pos. stene.. za mesic jdu na gyndu domluvit reseni.
A pry pri kojeni nehrozi narkoza, nemuzu se dockat :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky