Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, dneska jsem byla na kontrole u dr po šestinedělí a sdělil mi, že jsem špatně sešitá po nástřihu hráze a že by to chtělo opravit
Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
Ahoj mě špatně sešily. Ale zjistila jsem to sama zavčas (i když nevím co je lepší, fakt jsem si užila) a to tak, že všechny co rodily přibližně jako já už dávno krásně seděly a chodily a já furt řvala bolestí…
Nakonec to rozlouskl manžel, koukl a zjistil že tam mám lochnu jako prase až do masa. Takže šup pod narkózu a na přešití.
Myslím, že tě prostě v narkóze znovu rozpářou a šesijí to správně.
Myslim, ze v Podoli nato je primo specialni oddeleni, ktere se tim zabyva.
Me sesila dr blbe, moc utahla stehy, takze se mi to mezi stehy hezky rozjelo a udelalo apartni dirku navic
Nastesti se mi do toho nedostal zadny zanet a po proazavani bepanthenem se to po case zacelilo samo - bepanthen vytvari novy epitel.
Takze zalezi, jak moc blbe to mas sesite, pokud fakt hodne blbe, obratila bych s na to Podoli, meli by se tam na to fkt specializovat, jen objednaci lhuta je pry delsi.
Ahoj,
ja s tim zkusenost nemam, ale kamoska po prvnim diteti byla sesita jaksi „nasikmo“
Proste pri prvnim sexu zjistili, ze jim tam neco vadi a po prozkoumani manzelem
zjistili, ze tam ma jako nejakej cancour nebo co ![]()
Jeji gyndar ji poslal nekam na laser, proste to pod narkozou rozrizli a opetovne (a myslim, ze kvalitne, co pak rikala
) sesili a docela brzo byla v pohode..
Zkus se zeptat u sveho doktora, nebo treba v porodnici, kde si rodila, zalezi co je pro tebe lepsi ..
Ja byla spatne sesita,ve stehu jsem mela hematom,nastesti se na to prislo hned po siti,takze sup pod narkozu a znovu sesit.
Tak mě doktor řekl, že to mám nějak hodně utažený, a že mi to bude dělat problémy při styku…je pravda, že jsme to po porodu ještě nezkoušeli, protože jsem čekala na prohlídku po šestinedělí…tak teď mám docela strach vůbec něco zkoušet
Hned jak jsem přišla z porodnice, tak mě to dost tahlo a nezdálo se mi to zrovna ok, ale jak to má člověk vědet ![]()
Můj gynekolog mi řekl, že to co mi tam pan doktor u porodu předvedl by se stát nemělo:-( Mimochodem jsem rodila u Apolináře a to jsem byla s porodem maximálně spokojená a podívejte! Řešení je prý následující buď to jít reklamovat do porodnice a nebo můžu jít k nim na plastiku a za deset tisíc si to nechat udělat u nich.
Mám, ale spíš strach ze zbytečný operace, protože ještě kojím a malej už zrovna neprospí celý den…ach jo ![]()
Helo ja jsem to mela taky hodne utazeny,dost to bolelo a tak jsem si v sestinedeli zasla na gyndu a gynndr mi rekl ze ze me porodnik chtel udelat pannu,ustrihl jeden steh a bylo to.
Ahoj, mě se šití po porodu dost nehezky rozjelo. Řekla bych, že vím přesně i čím to bylo - jak mě mudr u porodu štupoval, tak se mu přetrhla nit, děsně u toho nadával a pak na dokončení použil silnější.
A co se týká té následné výšivky, dostala jsem jen lokální umrtvení, takže veškerý řezání a nový štupování jsem cítila úplně naživo.
pokud máš možnost celkový narkozy, tak bych se jí až tolik nebránila ![]()
Mne prisili pred dvema mesici po porodu cipek k pos. stene.. za mesic jdu na gyndu domluvit reseni.
A pry pri kojeni nehrozi narkoza, nemuzu se dockat :/