Přenášení dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
12.8.10 13:50

Přenášení

Ahoj, prosím o radu co mám ještě dělat :-) Termín porodu už máme za sebou (o víkundu), zátka taky o víkendu odešla, a stále se nic neděje, zítra mě chtějí už nechat ve špitále. Doktorka už říká měsíc že je to moc hezky nachystané, že to může být každým dnem a pořád nic. S manželem sexujem, pracuji na zahradě, chodím na dlouhé procházky, telpá vana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5394
12.8.10 13:54

hanulal, to je těžké, já měla císaře, takže neporadím, ale má kamarádka byl v podobné situaci, věšela záclony, chodila na túry, sexovala…a nic. Musela nakonec na vyvolání, ale klidně to může přijít z ničeho nic. Asi ti nezbývá nic než jen čekat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21527
12.8.10 14:07

zkus si vyšlápnout pár schodů :-) mě se takhle rozběhl porod. ale byla jsem už na 2 cm otevřená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
12.8.10 14:09

ahoj jak dlouho přenášíš??

Mě to dr říkali u Apolináře od 37tt že je vše připravené jako třetí rodička to bude každou chvíli a přenášela jsem dlouhýýýýýých 6dní :nevim: :nevim: :nevim: Svatá pravda dítě si prostě řekne samo kdy ven ( někdy bohužel je nezbytně nutné vyvolání, jelikož některým dětem se u maminky líbí asi hodně :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
12.8.10 14:13

katty, ironií je, že malému se na svět nechtělo naprosto vůbec, ale už se mu tam moc nedařilo. I test na vyvolání totálně bojkotoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
12.8.10 14:19
Misula.vdf píše:
katty, ironií je, že malému se na svět nechtělo naprosto vůbec, ale už se mu tam moc nedařilo. I test na vyvolání totálně bojkotoval :lol:

v tomto případě samo to je jasné vidíš na to jsem ani nepomyslela tedy znám takové případy ale nějak jsem to vypustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
12.8.10 14:24

katty, říká se, že si příroda poradí, ale někdy taky ne…malej byl sám proti sobě, ale naštěstí dneska to jde i jinak než čekat na tu mršku přírodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
12.8.10 14:29

o tom jak si příroda někdy neumí poradit vím moc dobře své ale to tady nepatří.
Koukám vmetříku že se snažíte o bratříčka nebo sestřičku tak moc držím palce :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
12.8.10 14:30

katty, děkuju, ještě jedno platíčko HA a jde se na :dance: to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.8.10 15:05

Hanulal to máš ještě dobrý… já měla termín v neděli 8.8. a stále nic a já naopak NEJSEM připravená rodit… :lol:

Švagrová doporočuvoala : uklidit celý dům-nejlépe vytřít podlahu ručně, pak si dát červené víno a pak sexík s manželem… u ní to 2× zabralo v trermínu…

Přiznám se, že jsem vždy skončila jen u toho vína  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.8.10 20:11

bude to týden, a zítra už si mě tam chtějí nechat :-( nebo nejdíl v pondělí nástup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.8.10 20:12

Hm to mi tedy už jen schází jen to červené víno :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.8.10 20:14

Paradox ale je, že prďola chtěl ve 32t ven, tak jsem ležele na udrženení a prášcích asi to moc zarazili :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
12.8.10 21:25

Já jsem přenášela 7 dní, sami doktoři nevěděli, jestli mne už nechat v porodnici na vyvolání porodu nebo vyčkat až si příroda sama řekne. Nakonec jsem zůstatala v porodnici přes noc a druhý den odpoledne mi samy začaly kontrakce. Vzhledem k tomu, že mojí ségře vyvolávaly porod o dva měsíce dříve než jsem měla termín já - moc jsem přenášení neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
13.8.10 17:59

Já teda taky dělám co se dá, vyčetla jsem už takových rad,ale nic z toho mi nepomáhá! Klepu se na každou bouřku a těším se,že mi to pomůže,ale všechno na prd. První termín 7.8. a zatím nic! Jen asi dvakrát poslíčky…ale ty do hodiny přestaly :think: červený víno,sex, procházky ani úklid mi nepomáhá..tak fakt už nevím. Je to prostě holka a ta se musí fintit,jak se říká. Tyhle dny jsou ale ze všeho nejhorší..člověk jen čeká a čeká a připadá si nemotronej jak hroch! Alespoň já teda na 100000% :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí