Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, prosím o radu co mám ještě dělat
Termín porodu už máme za sebou (o víkundu), zátka taky o víkendu odešla, a stále se nic neděje, zítra mě chtějí už nechat ve špitále. Doktorka už říká měsíc že je to moc hezky nachystané, že to může být každým dnem a pořád nic. S manželem sexujem, pracuji na zahradě, chodím na dlouhé procházky, telpá vana…
hanulal, to je těžké, já měla císaře, takže neporadím, ale má kamarádka byl v podobné situaci, věšela záclony, chodila na túry, sexovala…a nic. Musela nakonec na vyvolání, ale klidně to může přijít z ničeho nic. Asi ti nezbývá nic než jen čekat… ![]()
zkus si vyšlápnout pár schodů
mě se takhle rozběhl porod. ale byla jsem už na 2 cm otevřená…
ahoj jak dlouho přenášíš??
Mě to dr říkali u Apolináře od 37tt že je vše připravené jako třetí rodička to bude každou chvíli a přenášela jsem dlouhýýýýýých 6dní
Svatá pravda dítě si prostě řekne samo kdy ven ( někdy bohužel je nezbytně nutné vyvolání, jelikož některým dětem se u maminky líbí asi hodně ![]()
katty, ironií je, že malému se na svět nechtělo naprosto vůbec, ale už se mu tam moc nedařilo. I test na vyvolání totálně bojkotoval ![]()
Misula.vdf píše:
katty, ironií je, že malému se na svět nechtělo naprosto vůbec, ale už se mu tam moc nedařilo. I test na vyvolání totálně bojkotoval
v tomto případě samo to je jasné vidíš na to jsem ani nepomyslela tedy znám takové případy ale nějak jsem to vypustila
katty, říká se, že si příroda poradí, ale někdy taky ne…malej byl sám proti sobě, ale naštěstí dneska to jde i jinak než čekat na tu mršku přírodu ![]()
o tom jak si příroda někdy neumí poradit vím moc dobře své ale to tady nepatří.
Koukám vmetříku že se snažíte o bratříčka nebo sestřičku tak moc držím palce
![]()
Hanulal to máš ještě dobrý… já měla termín v neděli 8.8. a stále nic a já naopak NEJSEM připravená rodit… ![]()
Švagrová doporočuvoala : uklidit celý dům-nejlépe vytřít podlahu ručně, pak si dát červené víno a pak sexík s manželem… u ní to 2× zabralo v trermínu…
Přiznám se, že jsem vždy skončila jen u toho vína ![]()
bude to týden, a zítra už si mě tam chtějí nechat
nebo nejdíl v pondělí nástup
Paradox ale je, že prďola chtěl ve 32t ven, tak jsem ležele na udrženení a prášcích asi to moc zarazili ![]()
Já jsem přenášela 7 dní, sami doktoři nevěděli, jestli mne už nechat v porodnici na vyvolání porodu nebo vyčkat až si příroda sama řekne. Nakonec jsem zůstatala v porodnici přes noc a druhý den odpoledne mi samy začaly kontrakce. Vzhledem k tomu, že mojí ségře vyvolávaly porod o dva měsíce dříve než jsem měla termín já - moc jsem přenášení neřešila.
Já teda taky dělám co se dá, vyčetla jsem už takových rad,ale nic z toho mi nepomáhá! Klepu se na každou bouřku a těším se,že mi to pomůže,ale všechno na prd. První termín 7.8. a zatím nic! Jen asi dvakrát poslíčky…ale ty do hodiny přestaly
červený víno,sex, procházky ani úklid mi nepomáhá..tak fakt už nevím. Je to prostě holka a ta se musí fintit,jak se říká. Tyhle dny jsou ale ze všeho nejhorší..člověk jen čeká a čeká a připadá si nemotronej jak hroch! Alespoň já teda na 100000% ![]()