Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@alexanikoleta píše:
No tady je zase nekdo chytrej.. jsem se poze zeptala
no ale trochu na blbost pokud bys to opravdu měla přečtený tak normální těhotenství trvá 38-42 týdnů, to jako kdyby si rodila o týden dřív než sis to spočítala tak by si dělala co?
@Brooucinda to víš sem teď měla tejden doma manžela tak potřebuju upustit trochu páry ![]()
@alexanikoleta píše:
Ja vim ze se nerodi presne na den!!!![]()
tak proč se na to ptáš???
@alexanikoleta píše:
Ja vim ze se nerodi presne na den!!!![]()
No vidíš. Odpověď na tvou otázku ![]()
Jooo to chce trochu pary vypustit ale ne do me haha..noo nevim ted jsem se do toho asi nejako zamotala mozna jsem nad tim zacla asi hodne premyslet haha proc nerodim jak mam kdyz vim kdy jsem do toho vlitla ale to je jedno.asi nevim co uz z toho vseho mam deéat tak tu pisu blbosti haha
@alexanikoleta píše:
Jooo to chce trochu pary vypustit ale ne do me haha..noo nevim ted jsem se do toho asi nejako zamotala mozna jsem nad tim zacla asi hodne premyslet haha proc nerodim jak mam kdyz vim kdy jsem do toho vlitla ale to je jedno.asi nevim co uz z toho vseho mam deéat tak tu pisu blbosti haha
V pohodě. Nervozita, stres.. Klid matko
![]()
@alexanikoleta píše:asi jo noo
Tak vem rozum do hrsti a těš se na malé. Nehrot žádné termíny… Hlad pupika a jen se těš. Pohyby zase jen tak neucítíš ![]()
@alexanikoleta píše:
No jsem odpocata a cekam a stale nicccccccc:/
Holky,
já myslím, že ženská před porodem není dostatečně odpočatá nikdy
Takže nohy hore, pusť si telku nebo něco si přečti. Potom bude frkot. Já mám TP dnes a zatím taky nic. Vánoce to jistí ![]()
Uznávám. Problém je v nás. Asi dostatečně nerozumíme tvé otázce…