Přenášení dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
13.8.10 18:02

Animatu ty jsi taky ještě neporodila MMM 8-o

to se to vleče, co ??? ani pátek 13. nám nepomohl. :-)

no v pondělí mám nástup do porodnice, co ty ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
13.8.10 18:55

Já jsem taky stále ještě v celku-jak říkají všichni ostatní a už jsem na tuhle větu docela alergická :pocitac: :lol: já jdu zítra na monitor,tak uvidím,co mi řeknou, minule pan doktor říkal, že se mu tam něco nelíbí,že to vypadá jako by se malá škrtila pupeční šňůrou…tak mě docela vyplašil.. doufám, že nakonec nepůjde císařem.. I když ať už půjde jak půjde,hlavně ať už je venku! :-) a Ty už jdeš na vyvolání? nebojíš se? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.8.10 19:03

no mě doktoři tvrdí od 33tt jak mám ležet abych do 36tt vydžela aže to teda bude maximum :pocitac: zítra začínám 38tt :zed: pokojík připravenej ,doma naklizeno a dneska jsem yla na kontrole a doktorka říká jak se malej hezky drží :zed: už neležím,kvůli své nemoci můžu miminko porodit nejdýl ve 40tt a i to bude riskantní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.8.10 19:29
Animatu píše:
Já jsem taky stále ještě v celku-jak říkají všichni ostatní a už jsem na tuhle větu docela alergická :pocitac: :lol: já jdu zítra na monitor,tak uvidím,co mi řeknou, minule pan doktor říkal, že se mu tam něco nelíbí,že to vypadá jako by se malá škrtila pupeční šňůrou…tak mě docela vyplašil.. doufám, že nakonec nepůjde císařem.. I když ať už půjde jak půjde,hlavně ať už je venku! :-) a Ty už jdeš na vyvolání? nebojíš se? :think:

Právě, že nevím co se mnou budou dělat. :-( Mám jen potvrzení od doktora, že v pondělí mám nastoupit do porodnice. Tam mě asi omrknou a pak rozhodnou… Koukala jsem na jiné diskuze, tam holky psaly, že jim to vyvolali v den nástupu, u někoho ještě čekali, tak nevím,co mě v pondělí čeká.. Zatím se nebojím… ale zase se utěšuju, že příští týden až na 100% budu mít mimi.. :-)

Na císaře ani nemyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
13.8.10 21:08

Holky nemáme to lehký!! Já se právě vyvolávání docela bojím, četla jsem tady nějaký diskuze o tom, že to kolikrát trvá i tři dny, než se jim to povede a pak že jsou tak boestivý kontrakce, že to bez Epiduralu nejde přežít.. Přežít jde všechno,ale představa, že do mě perou dva-tři dny nějaký bobule a kontrakce přicházejí a zase odcházejí..to se mi moc nelíbí!! První holku jsem taky přenášela a když jsem měla v pondělí nastoupit na vyvoláník,tak ona si princezna z neděle na pondělí řekla, že se teda vyklube sama! :-D A já už tyhle poslední dny v podstatě odpočítávám po minutách..sleduju každou křeč v břiše..no je to hrozný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.8.10 21:50

Taky jsem to četla, ale raději si to nepřipouštím a nepřemýšlím nad tím…

a řeknu ti, docela se na to pondělí těšim..aspoň se BUDE NĚCO DÍT …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.8.10 20:19
Lenka512 píše:
Taky jsem to četla, ale raději si to nepřipouštím a nepřemýšlím nad tím…a řeknu ti, docela se na to pondělí těšim..aspoň se BUDE NĚCO DÍT …

Holky já to taky čtu a raději si ty informace nepřipouštím, bych se z toho musela už zbláznit.

Já sice přenáším teprve dva dny, ale už i to je na palici a děsím se toho, co mě čeká. Největší strach mám z toho, že budou vyvolávat a nepůjde to protože malá bude nějak zatočená v pupečníku a nebude to postupovat a půjdu na cs … no, není to s tím přenášením lehké.

Držím Vám oběma palce, ať to dopadne co nejlépe :palec:

• Citovat
  • Upravit
2
18.8.10 17:34

Já teď čekám už třetí,jsem ve 38 týdnu a celkem nervozně čekám až to příjde.První kluk byl císařem přenášela jsem jen jeden den.Odhekala jsem si to a pro jeho velikost bych to nevydržela.S malou jsem byla ještě týden doma a pak mě zavřeli do nemocnice.Skoro dva týdny do mě cpali nějaké čípky ,přímo dovnitř.Už jsem tam chtěla nadat i doktozům.Teď jak jsem se dočetla asi proto to bylo takový dost nepříjemný zážitek.Bez epidurálu teda vůbec žádna paráda.Na druhou stranu jsem teď trochu klidnější,už to možná nebude taková hrůza :-) .Všem držím palce a já jdu gruntovat ať tomu trochu pomůžu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.8.10 17:35

Já teď čekám už třetí,jsem ve 38 týdnu a celkem nervozně čekám až to příjde.První kluk byl císařem přenášela jsem jen jeden den.Odhekala jsem si to a pro jeho velikost bych to nevydržela.S malou jsem byla ještě týden doma a pak mě zavřeli do nemocnice.Skoro dva týdny do mě cpali nějaké čípky ,přímo dovnitř.Už jsem tam chtěla nadat i doktozům.Teď jak jsem se dočetla asi proto to bylo takový dost nepříjemný zážitek.Bez epidurálu teda vůbec žádna paráda.Na druhou stranu jsem teď trochu klidnější,už to možná nebude taková hrůza :-) .Všem držím palce a já jdu gruntovat ať tomu trochu pomůžu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alexanikoleta
16.9.13 14:37

Chtela bych se zeptat.mam jediny termin porodu dle ultrazvuku v 13 tydnu a to bylo vcera. otehotnela jsem v 6 nedeli. takze prsne vim kdy jsem otehotnela. vypocitala jsem si to i na netu a termin porodu mi sedi jak podle souloze tak podle ultrazvuku.jak je mozny ze prenasim? teda zatim 1 den ale dnes na monitoru vse v poradku a nenasvedcuje nic tomu ze bych sla rodit. :zed: myslela jsem ze kdyz presne viote kdy jste otehotnely a kdyz vam sedi vice veci na jednou ze porodi jak ma.diky za veskere info
:)

• Citovat
  • Upravit
alexanikoleta
16.9.13 14:43

A jeste jsem vole na prst otevrena a hleova zatka je temer pryc..to je tak vsecho co mam :nevim: ;)

• Citovat
  • Upravit
8151
16.9.13 14:45
@alexanikoleta píše:
Chtela bych se zeptat.mam jediny termin porodu dle ultrazvuku v 13 tydnu a to bylo vcera. otehotnela jsem v 6 nedeli. takze prsne vim kdy jsem otehotnela. vypocitala jsem si to i na netu a termin porodu mi sedi jak podle souloze tak podle ultrazvuku.jak je mozny ze prenasim? teda zatim 1 den ale dnes na monitoru vse v poradku a nenasvedcuje nic tomu ze bych sla rodit. :zed: myslela jsem ze kdyz presne viote kdy jste otehotnely a kdyz vam sedi vice veci na jednou ze porodi jak ma.diky za veskere info :)
@alexanikoleta píše:
A jeste jsem vole na prst otevrena a hleova zatka je temer pryc..to je tak vsecho co mam :nevim: ;)

zase marŤani???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alexanikoleta
16.9.13 14:59

Jaky martaniiii?? :cert: :zed:

• Citovat
  • Upravit
alexanikoleta
16.9.13 15:01

Omlouvam se ze mam CHYBY ve psani ale pisu pres telefon a neCHCe se me to opravovat:-D

• Citovat
  • Upravit
8151
16.9.13 15:01
@alexanikoleta píše:
Jaky martaniiii?? :cert: :zed:

tak vzhledem k tomu že jsi těhotná již podruhé tak jsem nepředpokládala že je tato otázka myšlena vážně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí