Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost se dvěma termíny porodu? první jsem měla 9.9 podle PM a druhej mám 23.9..ale na screeningu mi řekli, at se držím toho prvního, že mu malá odpovídá..myslíte, že mě mohou nechat přenášet ještě třeba 10 dní po tom druhém termínu, nebo mohu zažádat o vyvolání? mam strach z komplikací, velkého mimča a zkažené plodovky..díky za odpověď ![]()
@anickadomnik Jak já se ted s chutí zasmála
![]()
K dotazu. Jak je možné, že přenášíš? Asi proto, že všichni a všechno není stejné a podle tabulek, bohudík. Ale pobavila jsi mě ![]()
@alexanikoleta píše:
No je myslena vazne. nevim proc by nebyla. a to jsem byla tehotna pred 10 lety.ted jsem otehotnela v 6 nedeli protoze jsem o mimco prisla. a vim presne kdy jsem otehotnela.tak proto se ptam na to na co se ptam
no oni se děti nerodí přesně po 40. týdnech těhotenství, je to celkem známá věc
@Brooucinda no jako u 17ti leté prvorodičky bych to možná pochopila ale takhle???
@Akura píše:
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost se dvěma termíny porodu? první jsem měla 9.9 podle PM a druhej mám 23.9..ale na screeningu mi řekli, at se držím toho prvního, že mu malá odpovídá..myslíte, že mě mohou nechat přenášet ještě třeba 10 dní po tom druhém termínu, nebo mohu zažádat o vyvolání? mam strach z komplikací, velkého mimča a zkažené plodovky..díky za odpověď
Měla jsem taky dva a nakonec jsem rodila 5dní před plánovaným prvním termínem. Moje intuice mě nezklamala a poradila jsem se na vyvolání. Malej byl podle MS 39něco a podle Uz41něco. Měl necelé 4kila…
Hodně štěstí
No to ja vim taky mam neco prectenyho o tom.ale vetsinou je to proto protoze maji nepravidelny menst. cyklus, ale ja vim presne kdy jsem otehotnela tak proto se ptam ![]()
@anickadomnik Já si myslím, že i 17leté prvorodičky musí vědět, že prostě nenastane 40tt a hned prdí děti! Mě nebylo o nic víc, když jsem porodila a bylo mi jasné, že KDY budu rodit je ve hvězdách ![]()
@alexanikoleta píše:
No to ja vim taky mam neco prectenyho o tom.ale vetsinou je to proto protoze maji nepravidelny menst. cyklus, ale ja vim presne kdy jsem otehotnela tak proto se ptam
tak to máš přečtený blbě
@alexanikoleta píše:
No to ja vim taky mam neco prectenyho o tom.ale vetsinou je to proto protoze maji nepravidelny menst. cyklus, ale ja vim presne kdy jsem otehotnela tak proto se ptam
Máš přčtenýho jo? ![]()
Já si tuhle diskuzi dám snad do oblíbených
![]()
@anickadomnik
Náhodou neberu žádnou antikoncepci a Irma jezdí pravidelně sem tam +-5dní. Ted mě napadá?! Není to špatně? Neměla bych už plašit aby přijela? ![]()
@Brooucinda nevím ale radši bych si o tom něco přečetla, co kdyby náhodou ![]()
No je myslena vazne. nevim proc by nebyla. a to jsem byla tehotna pred 10 lety.ted jsem otehotnela v 6 nedeli protoze jsem o mimco prisla. a vim presne kdy jsem otehotnela.tak proto se ptam na to na co se ptam