Špatné říhnutí

68
4.6.13 13:26

Špatné říhnutí..

Ahoj, dávám mému 5 měsíčnímu synovi UM nutrilon, ale máme takovej problém s krkáním. Nosíme ho třeba půl hodiny nejdéle a krkne si třeba 2 krát, pak ho dáme spát, ale když se vzbudí, tak nemůže polykat a dusí se nám, musíme ho vždy okamžitě zvednout a zase si krkne. Toto je teďka strašně časté a děsí mě. Je to fakt šílené, protože než zas nabere dech, trvá to :(. Nemáte s tím někdo zkušenosti prosím?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
4.6.13 13:28

Tobě se dusí dítě a ptáš se na to na miminu? Nebylo by lepší zeptat se na to doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.6.13 13:32

To jsem se ptala, ale řekla mi, že ho mám déle nosit a nebo položit a zvednout, ale to taky nepomáhá a prej na to nic jiného poradit nemůže, že jde jen toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.6.13 13:34

A zkoušeli jste AR verzi toho nutrilonu? Že by se mu to tak snadno nevracelo? Podložit postýlku, aby ležel trochu z kopečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.6.13 13:37

Postýlku podloženou máme a to AR verze nutrilonu, co to přesně je?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.6.13 13:42

@Sosopa antireflux ;) Mléko je namíchané se zahušťovadlem, takže obsah žaludku není tak tekutý a nemůže se tím pádem tak snadno vracet. Stejnou funkci plní i Nutriton, to je jen to čisté zahušťovadlo, dává se to třeba do mlék jiných značek nebo do MM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.6.13 14:48

Ahoj,
taky jsme používali nutrilon AR, ale myslím, že žádná změna teda nebyla (jen tuhá hovínka).Jen moc neublinkával. Ale s krkáním byly stejné problémy jako u normální UM. Malý si třeba po jídle brkne krásně, chvíli ho položím a pak zase zvednu a brkne si znova. Někdy mu taky trvá pěkně dlouho než si brkne hned po jídle. Nebo jak píšeš ty, dáme ho spát a cca za hodinu se probere a pláče, zvednu ho brká. Ale dusit se nám teda nedusí..Dr. nás poslala pro jistotu na sono bříška a vše je tam ok. Lékař, který sono prováděl říkal, že jícen se vyvíjí cca do jednoho roku dítěte. Když ale pak dítě bude brát pevnou stranu, tak by se to mělo zlepšit. Takže to chce asi trpělivost a zlepší se..Ale to dušení malého je jinak teda zvláštní :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.6.13 15:37

@Sosopa nám se to občas taky stane a to kojim. zaskočí mu to a jako by se dusil a pak se rozkašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová