Špatně sešitý nástřih

8297
19.4.09 12:08

Špatně sešitý nástřih

Ahoj,
chtěla bych vědět, jestli je tu někdo, komu se stalo totéž.
Při porodu mě dr nastřihla, mám asi 4 stehy a mezi posledním (tím nejblíž zadku) a předposledním mi to nesrůstá a mám tam dírku. V pondělí se chystám to jít reklamovat.
Jen bych chtěla vědět, co mě čeká, jestli mě budou nějak řezat, nebo tam jen lupnou další steh, nebo co bude?

(jsem z toho kapku naštvaná, nikdo mi nevysvětlil, proč mě nastřihli, dr stříhala až po porození hlavičky…)

Jo a rodila jsem 11.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4242
19.4.09 12:45

Ahoj,
vim jen, ze kamaradku spatne sesili po porodu (leden 2008), mela porad takovy divny pocit, vypadalo to, ze jako „prelozili“ kuzi z jedne strany na druhou a kousek vevnitr plandal :roll:
Taky ji to vadilo pri sexu, kdyz to poprve po porodu zkouseli 8) Takze nekdy breznu/dubnu 2008 (2-3 mesice po porodu) sla na zakrok laserem, znovu ji to cele „rozrizli“ a znovu sesili, takze znova hojeni :roll: :?
Ale ted uz to ma uplne v pohode, je fakt, ze je rok po zakroku.
Snad to nebude u tebe az takova operace, ale mozna je to lepsi, drive nez pozdeji. Drzim palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
19.4.09 13:20

cici jestli to je jen mala dirka, ne cela rana, tak to nejspis zasivat nebudou, jen ti daj neo na vyplach - stara rana se nemuze jen tak zasit,musi se oriznout, aby mela cerstve kraje. Ono by se to melo samo „vygranulovat“, tak nejak jako vyplnit novvou tkani, ale paradu to nenadela, dycky to zustane prohloubene. Zalezi fakt jak je to velike a jak je to hluboke.

dej potom vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
19.4.09 13:31

ahoj,
neměla jsem sice úplně stejný problém, ale po porodu mi popraskala většina stehů, takže jsem to měla pěkně rozšklebené. Když jsem volala na gyndu do porodnice (byla jsem ještě v šestinedělí), tak mi říkali, že se to neřeší, že to vyroste odspodu (vykrystalizuje, jak tu někdo napsal). A že holt zůstane silnější jizva, než kdyby to bylo v pořádku. Ale že to opravdu doroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.4.09 10:25

Díky moc všem za odpovědi. Dnes jsem se konečně dostala do porodnice, tak mě okoukli, vytáhli dva stehy, aby to tam prý v jednom místě nebylo stažený a jinde povolený. A že je to maličký a že to sroste.

A bylo mi porazeno, ať to mažu bepanthenem, že ten epitelizuje.

A statistika, kdy se do takové rány dostane infekce, je prý 1 z 500 rodiček, takže příroda to má asi vymakaný.

Ale teda štve mě to, kurňa :( vůbec jsem netušila, že se to může stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí