Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den, chci se zeptat jestli jste některá byla špatně sešitá po porodu? Mě dnes doktorka na kontrole po šestinedělí řekla že mě špatně zašili a mám tam takovou dírku kam nedali steh a tím pádem to nesroste a měla bych si to prý nechat ještě sešít prý si myslí že jen jeden steh.. Ale já mám z toho hrůzu protože to na porodu pro mě bylo úplně nejhorší tak mě jen zajímá jestli nemá někdo zkušenost a jak to probíhá jestli to moc bolí nebo jak.. přece jenom z toho porodu to mám takový zamlzeny že si to moc nevybavuju už jen vím že to bylo hrozný 🤦♀️ moc dekuju za odpovedi
Mne dali po porodu lokální anestézie, takže to bylo jen nepříjemné, ale nebolela to. Tobě ji nedali? Určitě bych si pak o ni řekla teď…
Dali ale stejně sem to cítila hodně ani sem nedokázala v klidu ležet až mi dali rajskej plyn a to už sem to pak sice cítila ale neměla sem sílu na nic už..
Jo doktorka říkala že mi dají lokální anestezii ale právě proto že sem to u porodu cítila i přes to tak mám hroznej strach no 😏 ale zas si říkám že jeden steh bude hned jestli to fakt bude jen jeden
@Sarah4334 je dali lokální, ale jak bylo vše prokrvene tak to bolelo tak ještě pristriknul nějakou ve spreji - ala kapky s rozorasovacem a ta zabrala hned a dobrý. Vždy když to začalo vyt teochu cítit tak jsem si řekla o pridani