Špatné šití

6
11.4.22 20:49

Špatné šití

Dobrý den, chci se zeptat jestli jste některá byla špatně sešitá po porodu? Mě dnes doktorka na kontrole po šestinedělí řekla že mě špatně zašili a mám tam takovou dírku kam nedali steh a tím pádem to nesroste a měla bych si to prý nechat ještě sešít prý si myslí že jen jeden steh.. Ale já mám z toho hrůzu protože to na porodu pro mě bylo úplně nejhorší tak mě jen zajímá jestli nemá někdo zkušenost a jak to probíhá jestli to moc bolí nebo jak.. přece jenom z toho porodu to mám takový zamlzeny že si to moc nevybavuju už jen vím že to bylo hrozný 🤦‍♀️ moc dekuju za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2827
11.4.22 21:06

Mne dali po porodu lokální anestézie, takže to bylo jen nepříjemné, ale nebolela to. Tobě ji nedali? Určitě bych si pak o ni řekla teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.4.22 21:14

Dali ale stejně sem to cítila hodně ani sem nedokázala v klidu ležet až mi dali rajskej plyn a to už sem to pak sice cítila ale neměla sem sílu na nic už..
Jo doktorka říkala že mi dají lokální anestezii ale právě proto že sem to u porodu cítila i přes to tak mám hroznej strach no 😏 ale zas si říkám že jeden steh bude hned jestli to fakt bude jen jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18620
11.4.22 21:53

@Sarah4334 je dali lokální, ale jak bylo vše prokrvene tak to bolelo tak ještě pristriknul nějakou ve spreji - ala kapky s rozorasovacem a ta zabrala hned a dobrý. Vždy když to začalo vyt teochu cítit tak jsem si řekla o pridani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí