Špatné spermie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
21.7.21 11:18

Špatné spermie

Dobrý den, snažíme se s přítelem rok o miminko a zjistilo se ze má nějakých 15% těch co funguji.
Tudíž má málo kvalitních spermii a moc šance nedávají.
Chci se zeptat jaké mate zkušenosti vy? Myslíte ze mu doktor pomůže a muže nám to vyjít? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.7.21 12:04

@Katka2021
Máme stejný problém, může, ale jedině pomocí ivf. Jinak byste na to štěstí aby se to povedlo mohli čekat roky. Vyberou ty nejlépe funkční a dají je injekčně přímo do vajíčka, pokud nemáš problém i ty, mělo by tak jít celkem dobře otěhotnět.

• Citovat
  • Upravit
3958
21.7.21 12:26

Jak by mu měl doktor pomoct? Záleží, kde je problém. Může začít brát nějaké vitamíny, zlepšit životosprávu, změnit spodní prádlo… Může mít varikokelu, tam by mohla pomoct operace (mému manželovi ale nepomohla), atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AH
847
21.7.21 12:39

Záleží i na celkovém množství. U nás se to povedlo přirozeně s 2% normálnich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.7.21 15:48

Dekuji

Dekuju vám za odpovědi. Bohužel nás čeká ivf. Mám s toho strach. Ale pro prcka udělám co hude v mojich silách ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
21.7.21 16:06

Muj partner mel obrovsky pocet i pohyblivost, podil normálních pouze 2% a nikdo se nad tim v Caru nepozastavoval. Doktorka rikala, ze pokud je rychlost a pocet velky, neni treba si delat starosti. Treti IUI bylo úspěšne, problém byl ve me, ne ve spermiích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
21.7.21 16:54

@Katka2021 Šli jsme do IVF s podobnou diagnózou a není to tak hrozně. :palec: Držím palce, ať se zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.7.21 18:33

@Viktorka33 jak to probíhá? Boli to? :think: dost se toho bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
31.7.21 21:20

No, asi takhle, z příspěvku mi vůbec není známa diagnóza tvého partnera, chce to blíže specifikovat. :) Každopádně dnešní medicína je na tak pokročilé úrovni, že se VŠE dá řešit. Můj partner ma teratozoospermii a z prvního IVF jsem udělaly krasna 4 embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí